Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matahari81 napisał(a):
matko chyba z tych nerwow i stresu normalnie padam na mordke:) ale ciesze sie tak bardzo ze jest po wszystkim:)

a ja teraz mam jakos wiecej sił niz jeszcze w poludnie;))

strace je zapewne na spacerze z psami , nie potrafie nauczyc Nero chodzic ladnie na smyczy;/

Posted

danal chyba nie chcesz mieć trzech psiaków? a ta pani jest gdzieś niedaleko Ciebie? jeżeli tak to chyba bez problemów. Zresztą sama się zorientujesz .

Posted

masz PW Danusia:) mi procz nerwow wlasnie dolozyl spacer z miecka:) na smyczy juz ladnie chodzi ale miala dzis taka potrzebe gonienia ze leciala na leb na szyje ahah nie bolalo chyba wiec jej dalam sie wyszalec:)

Posted

docha napisał(a):
danal chyba nie chcesz mieć trzech psiaków? a ta pani jest gdzieś niedaleko Ciebie? jeżeli tak to chyba bez problemów. Zresztą sama się zorientujesz .

wlasnie calkiem blisko, jakies 30 km mysle ode mnie... musiala na stronie przeczytac o Pikusiu (szczeniaku, ktorego chciala na dt) i historie Kapsla tez znała

czy ja nie chcialabym miec 3 psów? a chciałabym...przynajmniej móc zostaiwc sobie Nero, Kapselka i jeszcze zabrac Figlusia i....ehhh

Posted

zbieramy sie powoli do spania

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKI I WSPARCIE

ci ludzie, ktorzy chca wziac Kapsla do siebie tymczasowo, jutro przyjezdzaja do schronu po sunie Sonię i chcą zabrac tez Kapsla.

kobieta jest ratownikiem medycznym i twierdzi, ze da sobie rade z kroplówkami tez

musze sie jednak upewnic, co sądzą o tym weci i czy nie lepiej byłoby, gdyby został u mnie przynajmniej do czasu az bedzie jadł samodzielnie. poza tym dzisiaj byl tak zdezorientowany, ze probowal mnie ugryźć ale przez kolnieznie dał rady. czy takie reakcje ich nie zniechęcą? sama wątpliwosci. wiecie jak to gdy ufa sie tylko sobie i uwaza sie ze samemu zrobi sie cos najlepiej? to niedobrze

Posted

No niestety dla Ciebie i STETY dla Kapsla Ty wiesz najlepiej,co dla niego jest dobre i jakiej opieki potrzebuje,ale trzy psy,trójłapek i ten metraż+ Twoje inne obowiązki,mogą Cię przerosnąć.oczywiście,że najlepiej byłoby dla psa,gdyby jeszcze mógł pozostać u Ciebie,ale nie zawsze jest to możliwe..nawet,gdy serce mówi inaczej.
Dlaczego ci państwotak nagle potrzebują dwa psi w tym pokiereszowanego Kapsla? Znasz ich?
Powinnaś postarać się teraz trochę odpocząć,o ile oczywiście zwierzyniec pozwoli Ci na to.
Może: dobranoc??

Posted

danka4u1 napisał(a):
No niestety dla Ciebie i STETY dla Kapsla Ty wiesz najlepiej,co dla niego jest dobre i jakiej opieki potrzebuje,ale trzy psy,trójłapek i ten metraż+ Twoje inne obowiązki,mogą Cię przerosnąć.oczywiście,że najlepiej byłoby dla psa,gdyby jeszcze mógł pozostać u Ciebie,ale nie zawsze jest to możliwe..nawet,gdy serce mówi inaczej.
Dlaczego ci państwotak nagle potrzebują dwa psi w tym pokiereszowanego Kapsla? Znasz ich?
Powinnaś postarać się teraz trochę odpocząć,o ile oczywiście zwierzyniec pozwoli Ci na to.
Może: dobranoc??

wszystko racja:) wlasciwie znikad pojawila sie okazja na dt bezplatny( jedynie leczenie i karma) z nadzieja na pozostawienie kapsa w ds. tak wiec, pozostaje mi tam zadzwonic i dokladnie ich uprzedzic o jego sytuacji obecnej i dalszej.

jednego pieska adoptują , Kapsel byłby tymczasowo.

jade popracowac a po 4 napisze co sie wykluło

aha Kapslo był na kropłowce - 2 h się męczył. był bardzo niecierpliwy i panikował...:(

teraz siedzi sobie juz z powrotem w swojej klateczce i coś tam pod nosem narzeka niesmiało;)

Posted

Kapslo musiał poczekac az wrócimy z interwencji zeby mógł sobie wyjsc z więzienia na chwilke. cały czas się żali. bardzo chcialaby wskoczyc na łóżko, pobuszować z Nero i Bubim. energiczny jest bardzo:) Biedaczek...

Posted

i teraz wieści

prawdopodobnie w niedziele Kapsel pojedzie do jaworzna do dt. ustalislysmy, że pojedzie tam kiedy skonczy kroplówki. mieszkałby z osobą w wieku ok 50 lat (mama dziewczyny, ktora adoptowala Sonie z nzszego schronu)
dziewczyna jest ratownikiem medycznym wiec jesli trzeba bedzie podawac dalej zastrzyki , to sobie poradzą. za 8-10 dni beda musialy przyjechac na zdjecie szwów. zaoptarzymy je tylko w pokarm dla Kapselka,bo mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedzie mógł zacząc coś jeść

Posted

danal1983 napisał(a):
i teraz wieści

prawdopodobnie w niedziele Kapsel pojedzie do jaworzna do dt. ustalislysmy, że pojedzie tam kiedy skonczy kroplówki. mieszkałby z osobą w wieku ok 50 lat (mama dziewczyny, ktora adoptowala Sonie z nzszego schronu)
dziewczyna jest ratownikiem medycznym wiec jesli trzeba bedzie podawac dalej zastrzyki , to sobie poradzą. za 8-10 dni beda musialy przyjechac na zdjecie szwów. zaoptarzymy je tylko w pokarm dla Kapselka,bo mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedzie mógł zacząc coś jeść

Trzymam kciuki za DTdla Kapselka:smile:

Posted

Jejku Dana, jakie super wiesci:D Popatrz, naszym psiakom udalo sie dt znalezc...Tak sie ciesze!! Kapselku, zdrowiej szybciutko i uciekaj do domku tymczasowego!!

Posted

Uśmiechnięty, widocznie rozumie, że wszyscy chcą mu pomóc.
Operacja udana, w perspektywie DT! Wątek cudów, ludzie!
Ko wie, być może jak Kapselek będzie u rodziny na tymczasie, to zakochają się w nim i będzie mógł zostać na stałe...? Czemu nie?