danal1983 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 matahari81 napisał(a):matko chyba z tych nerwow i stresu normalnie padam na mordke:) ale ciesze sie tak bardzo ze jest po wszystkim:) a ja teraz mam jakos wiecej sił niz jeszcze w poludnie;)) strace je zapewne na spacerze z psami , nie potrafie nauczyc Nero chodzic ladnie na smyczy;/ Quote
docha Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 danal chyba nie chcesz mieć trzech psiaków? a ta pani jest gdzieś niedaleko Ciebie? jeżeli tak to chyba bez problemów. Zresztą sama się zorientujesz . Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 matahari81 napisał(a):danusia a skad ta pani jest? jaworzno:) Quote
matahari81 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 masz PW Danusia:) mi procz nerwow wlasnie dolozyl spacer z miecka:) na smyczy juz ladnie chodzi ale miala dzis taka potrzebe gonienia ze leciala na leb na szyje ahah nie bolalo chyba wiec jej dalam sie wyszalec:) Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 docha napisał(a):danal chyba nie chcesz mieć trzech psiaków? a ta pani jest gdzieś niedaleko Ciebie? jeżeli tak to chyba bez problemów. Zresztą sama się zorientujesz . wlasnie calkiem blisko, jakies 30 km mysle ode mnie... musiala na stronie przeczytac o Pikusiu (szczeniaku, ktorego chciala na dt) i historie Kapsla tez znała czy ja nie chcialabym miec 3 psów? a chciałabym...przynajmniej móc zostaiwc sobie Nero, Kapselka i jeszcze zabrac Figlusia i....ehhh Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 zbieramy sie powoli do spania BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKI I WSPARCIE ci ludzie, ktorzy chca wziac Kapsla do siebie tymczasowo, jutro przyjezdzaja do schronu po sunie Sonię i chcą zabrac tez Kapsla. kobieta jest ratownikiem medycznym i twierdzi, ze da sobie rade z kroplówkami tez musze sie jednak upewnic, co sądzą o tym weci i czy nie lepiej byłoby, gdyby został u mnie przynajmniej do czasu az bedzie jadł samodzielnie. poza tym dzisiaj byl tak zdezorientowany, ze probowal mnie ugryźć ale przez kolnieznie dał rady. czy takie reakcje ich nie zniechęcą? sama wątpliwosci. wiecie jak to gdy ufa sie tylko sobie i uwaza sie ze samemu zrobi sie cos najlepiej? to niedobrze Quote
danka4u1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No niestety dla Ciebie i STETY dla Kapsla Ty wiesz najlepiej,co dla niego jest dobre i jakiej opieki potrzebuje,ale trzy psy,trójłapek i ten metraż+ Twoje inne obowiązki,mogą Cię przerosnąć.oczywiście,że najlepiej byłoby dla psa,gdyby jeszcze mógł pozostać u Ciebie,ale nie zawsze jest to możliwe..nawet,gdy serce mówi inaczej. Dlaczego ci państwotak nagle potrzebują dwa psi w tym pokiereszowanego Kapsla? Znasz ich? Powinnaś postarać się teraz trochę odpocząć,o ile oczywiście zwierzyniec pozwoli Ci na to. Może: dobranoc?? Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 danka4u1 napisał(a):No niestety dla Ciebie i STETY dla Kapsla Ty wiesz najlepiej,co dla niego jest dobre i jakiej opieki potrzebuje,ale trzy psy,trójłapek i ten metraż+ Twoje inne obowiązki,mogą Cię przerosnąć.oczywiście,że najlepiej byłoby dla psa,gdyby jeszcze mógł pozostać u Ciebie,ale nie zawsze jest to możliwe..nawet,gdy serce mówi inaczej. Dlaczego ci państwotak nagle potrzebują dwa psi w tym pokiereszowanego Kapsla? Znasz ich? Powinnaś postarać się teraz trochę odpocząć,o ile oczywiście zwierzyniec pozwoli Ci na to. Może: dobranoc?? wszystko racja:) wlasciwie znikad pojawila sie okazja na dt bezplatny( jedynie leczenie i karma) z nadzieja na pozostawienie kapsa w ds. tak wiec, pozostaje mi tam zadzwonic i dokladnie ich uprzedzic o jego sytuacji obecnej i dalszej. jednego pieska adoptują , Kapsel byłby tymczasowo. jade popracowac a po 4 napisze co sie wykluło aha Kapslo był na kropłowce - 2 h się męczył. był bardzo niecierpliwy i panikował...:( teraz siedzi sobie juz z powrotem w swojej klateczce i coś tam pod nosem narzeka niesmiało;) Quote
matahari81 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nio ma prawo do narzekania biedaczysko. a dnia na dzien bedzie lepiej Quote
wojtuś Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jak Danusia wszystko rozeznasz to nam napisz :-) Będziemy czekać Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Kapslo musiał poczekac az wrócimy z interwencji zeby mógł sobie wyjsc z więzienia na chwilke. cały czas się żali. bardzo chcialaby wskoczyc na łóżko, pobuszować z Nero i Bubim. energiczny jest bardzo:) Biedaczek... Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 i teraz wieści prawdopodobnie w niedziele Kapsel pojedzie do jaworzna do dt. ustalislysmy, że pojedzie tam kiedy skonczy kroplówki. mieszkałby z osobą w wieku ok 50 lat (mama dziewczyny, ktora adoptowala Sonie z nzszego schronu) dziewczyna jest ratownikiem medycznym wiec jesli trzeba bedzie podawac dalej zastrzyki , to sobie poradzą. za 8-10 dni beda musialy przyjechac na zdjecie szwów. zaoptarzymy je tylko w pokarm dla Kapselka,bo mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedzie mógł zacząc coś jeść Quote
docha Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jak to jest z jego jedzeniem i siusianiem? Quote
matahari81 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 o ktorej w niedziele bedzie ta pani? Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 docha napisał(a):jak to jest z jego jedzeniem i siusianiem? nie je , nie nie pije. dostaje raz dziennie kropłowke na siusiu wychodzimy na zewnątzr 3 razy dziennie Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 matahari81 napisał(a):o ktorej w niedziele bedzie ta pani? raczej sami zawieziemy Kapsla do Jaworzna. rano kroplówka, potem zadzwonie do nich i sie umowimy:) Quote
fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A jaki On gadatliwy na tych zdjeciach :) Supeer Kapselku! Quote
ala Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 danal1983 napisał(a):i teraz wieści prawdopodobnie w niedziele Kapsel pojedzie do jaworzna do dt. ustalislysmy, że pojedzie tam kiedy skonczy kroplówki. mieszkałby z osobą w wieku ok 50 lat (mama dziewczyny, ktora adoptowala Sonie z nzszego schronu) dziewczyna jest ratownikiem medycznym wiec jesli trzeba bedzie podawac dalej zastrzyki , to sobie poradzą. za 8-10 dni beda musialy przyjechac na zdjecie szwów. zaoptarzymy je tylko w pokarm dla Kapselka,bo mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedzie mógł zacząc coś jeść Trzymam kciuki za DTdla Kapselka:smile: Quote
Nemko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jejku Dana, jakie super wiesci:D Popatrz, naszym psiakom udalo sie dt znalezc...Tak sie ciesze!! Kapselku, zdrowiej szybciutko i uciekaj do domku tymczasowego!! Quote
wojtuś Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Danusia :-) super wieści :-) dzisiaj przelałem te drugie 100 zł. Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 dziekuje Wam wszystkim razem i każdemu z osobna:) Quote
Lidan Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Teraz dopiero mogłam zajrzeć do Kapsla. Jak się czuje rekonwalescent? Boli go coś? Pewnie głodny biedaczek bardzo. Quote
Monika z Katowic Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A jednak Kapselek się śmieje :) Dzielny psiak! Quote
Piromanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Uśmiechnięty, widocznie rozumie, że wszyscy chcą mu pomóc. Operacja udana, w perspektywie DT! Wątek cudów, ludzie! Ko wie, być może jak Kapselek będzie u rodziny na tymczasie, to zakochają się w nim i będzie mógł zostać na stałe...? Czemu nie? Quote
Recommended Posts