Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nemko napisał(a):
powiedz dana, co by lezalo w obowiazkach opiekuna w dt? Co musialby robic przy Moody'm?

domek potrzebny przynajmniej na miesiąc. kapsel wymaga jedynie uwagi podczas karmienia, tzn nie moze jesc jeszcze jak inne psy. dostaje zmiksowane jedzonko,stopniowo trzeba mu zwiekszac porcje. w niedziele trzeba bedzie podjechac do weta zdjac szwy i skontrolowac czy wszystko w porzadku. przez jakis czas bedzie dostawal jeszcze antybiotyk, pewnie w zastzryku
ma zalozony kolnierz, wiec trzeba tylko pilnowac zeby nie drapał łapą

dt moze byc płatny, zbierzemy finanse , jesli to nie bedzie jakas duża kwota. DIF ma chyba wolne miejsce ale za 450 plus jedzonko

Posted

Nemko napisał(a):
hmmm a mialby byc to platny dt? mam kolezanke w rzeszowie,musialabym naswietlic sytuacje...nie wiem , czy sie zgodzi ale warto sprobowac....

spróbuj prosze...

Posted

matahari81 napisał(a):
uffff cale szczescie. niech sie chlopczykowi trzyma w brzusiu jak najdluzej. ja juz obrobilam foty- zaraz ci podesle

dzisiaj dostal juz jedzonko, wszystko jak narazie ok. zdj doszly, sa extra, wieczorkiem moze cos pododaje

Posted

dana, dzis odpisala mi ta kolezanka, ze sama wziac malego nie moze, bo idzie na dniach do szpitala, bo jest w zaawansowanej ciazy, ale ma kolezanke, ktora jest" psiarą" i jutro zapyta...Trzymam kciuki:Dog_run:

Posted

Nemko napisał(a):
dana, dzis odpisala mi ta kolezanka, ze sama wziac malego nie moze, bo idzie na dniach do szpitala, bo jest w zaawansowanej ciazy, ale ma kolezanke, ktora jest" psiarą" i jutro zapyta...Trzymam kciuki:Dog_run:

jejku, żeby się udało...

opdisało mi troche osób, szansa jest u mortikia lub Nina ale nie znam, strzelałam na oślep

Posted

Danusia a wiesz że Jaaga ma super DT w Katowicach, jak zapytałem na wątku Mitzi dziewczyn stwierdziły ze to najlepsze DT i wożą tam psiaki z Kielc. W sobotę właśnie pojechała tam Mitzi. cena to ok. 200 zł.

Zapytam Divię na wątku Mitzi czy moglibyśmy napisać do Jaagi w sprawie Kapselka:-)

Posted

wojtuś napisał(a):
Danusia a wiesz że Jaaga ma super DT w Katowicach, jak zapytałem na wątku Mitzi dziewczyn stwierdziły ze to najlepsze DT i wożą tam psiaki z Kielc. W sobotę właśnie pojechała tam Mitzi. cena to ok. 200 zł.

Zapytam Divię na wątku Mitzi czy moglibyśmy napisać do Jaagi w sprawie Kapselka:-)

za 200zł, to może damy rade jakos? ale żeby tylko sie zgodzili.... napisz wojtus, zapytaj:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Muszę już zejść z kompa, zobaczymy,
Z pozdrowieniami :-):-)

dzieki, ja tez już się żegnam, po ciężkim dniu trzeba iśc spac. dzisiaj odeszła mojej Mamy i moja ukochana Ptaszyna - Tituś:(

Posted

wczoraj Kapsel nie dostał juz kroplówki. był taki zamiar ale wenflon przeciekał i stwierdzilismy, że to znak, że juz dośc.
póki je, nie wymiotuje, jest ok.
zastrzyki dostałam do domu, więc odpada mi juz jeżdżenie do lecznicy:)

na siku wychodzimy 3 razy dziennie. wczoraj była koopa na dywanik. koopa była twarda, to chyba dobrze;) na pewno dobrze dla dywanu;)

teraz sobie śpi

marze o dt dla niego ale powoli godze sie z myślą, że Kaps zostanie u mnie w klatce do momentu zagojenia sie rany tj do knca tyg, jesli nic sie nie rozpaprze a potem będzie musiał wrócic do schronu. może zwolni sie do tego czasu jakis boks wewnętrzny. w związku z tym chyba poproszę Was o pomoc w ogłoszeniach, trzeba zacząć szukać ds