Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danal, ja jestem w stanie sfinansowac mu pobyt w płatnym DT przez m-c - tylko znajdźcie taki.
Uważam, że powrót do schronu nie wchodzi w grę. Przez ten miesiąc trzeba uzbierać deklaracje na dalszy pobyt i szukać DS.

Posted

[quote name='malibo57']Danal, ja jestem w stanie sfinansowac mu pobyt w płatnym DT przez m-c - tylko znajdźcie taki.
Uważam, że powrót do schronu nie wchodzi w grę. Przez ten miesiąc trzeba uzbierać deklaracje na dalszy pobyt i szukać DS.[/QUOTE]

mali,dzięki za wszystko:)
co do dt i ew powrotu do schronu:

niedlugo przejmujemy schronisko. nasz schron, choc to tylko schron nie wygląda tak jak inne miejskie schroniska w sensie opieki.dzis np byl jeden pracownik i az 4 wolontariuszy plus matahari z rodzicami:) na kilkanascie psow i kilkanascie kotów (obecny stan) nie jest źle a kiedy jako organizacja przejmiemy schronisko , bedzie mam nadzieje jeszcze lepiej. gdyby pieskow bylo mniej i nie byla to zima, spokojnie moznaby mu bylo wyscielic w kojcu w garazu i po operacji mógłby sobie dochodzic do siebie.

bylo super, gdybyu nie musial wracac , gdyby udalo sie od razu siupnąć do ds. narazie miesiąc wakacji w dt:) zaraz napisze w kilka poleconych miejsc :)

Posted

po powrocie ze schronu wstapilam do sklepu w ktorym zawsze kupuje papieroski. sprzedaja tam swietne dziewczyny- przedstawilam im sytuacje Moodka przy mnie zrobily puszke i stwierdzily, ze niedlugo jest dziesiaty wiec troszke napewno uzbieraja na ta operacje. umowilam sie z nimi ze dzis wieczorem podrzuce im numer konta i gdy uzbieraja od razu wplaca na konto dla Moodka:)

Posted

Ok, w takim razie Ciesze sie bardzo, ze pieniazki bazarkowe pojda na Moody'ego:) Niech nam wraca do zdrowia a malibo ma złote serce!!:Rose::Rose::modla::modla:
Wszystkim darczyncom::calus::klacz:

Posted

ja tak sobie mysle ze kazdy kto tutaj dotarl ma dobre serduszko. nie kazdy jednak ma mozliwosc wsparcia finansowego. dlatego ja sie przylanczam do nemko dziekujemy darczyncom a dodaje od siebie i wszystkim dla ktorych los Moodga nie jest obojetny. dzis widzialam go osobiscie- chlopak jest przekochany. musimy mu pomoc.

Posted

[quote name='matahari81']po powrocie ze schronu wstapilam do sklepu w ktorym zawsze kupuje papieroski. sprzedaja tam swietne dziewczyny- przedstawilam im sytuacje Moodka przy mnie zrobily puszke i stwierdzily, ze niedlugo jest dziesiaty wiec troszke napewno uzbieraja na ta operacje. umowilam sie z nimi ze dzis wieczorem podrzuce im numer konta i gdy uzbieraja od razu wplaca na konto dla Moodka:)[/QUOTE]

super, trzeba działać:)

Posted

tak jest, wszystkim obecnym na wątku ogromne dzięki!!! własnie dogrywam płatny dt, pierwszy miesiąc opłaci nam malibo, dalej zobaczymy, najwazniejsze by juz poddac go tej operacji , bo czekac nie ma na co. jutro umawiamy Moodyego a pieniazki ? zbieramy dalej. prosimy o wsparcie , każdy grosik sie liczy, każda złotóweczka

Posted

[quote name='Emigrantka']Moody - jak sie psia bido czujesz?

moody tak sobie teraz mieszka nielegalnie:

kolezanki wnioskowały o zmiane imienia i....zostalam przeglosowana...Kapsel jak Wam sie podoba???

Posted

Moody ale jesteś super chłopak na tych zdjęciach:loveu:

Wczoraj wieczorem już mnie dzieci nie wpuściły na kompa to Danusia:smile: teraz nieśmiało :evil_lol: piszę,
dzisiaj zrobię przelew na 100 zł i i jeszcze w lutym (najpóźniej pod koniec miesiąca) kolejne 100 zł.

Moody musi mieć też kasę na dalsze leczenie.

A dla wszystkich na wątku - gorące pozdrowienia :smile:- ale oczywiście największy buziak dla Mood,ego
i Moody szczęśliwej operacji - żebyś już więcej nie łykał jakiegoś badziewia

Posted

Kapsel-to jest to! A pech psiaka musi opuścić,bo po to tu jesteśmy.
Przesłałam grosik na operację.Jutro,dziś powinno dojść.Mam nadzieję,że trafi do Moodego,bo chrzciny jeszcze się nie odbyły i jeszcze nie Kapsel.Ale i tak ładnie.
Danal1983- próbowałaś z tymi dwoma kontaktami,o których Ci pisałam na pv? Pszczyna byłaby super,ale nie wiem,jakie tam są koszty..Ty znasz się na tych sprawach lepiej.Tak nieśmiało staram się doradzać i mślę,co dalej.Gdyby mój staruszek nie był taki "psożerny"...

Posted

[quote name='wojtuś']Moody ale jesteś super chłopak na tych zdjęciach:loveu:

Wczoraj wieczorem już mnie dzieci nie wpuściły na kompa to Danusia:smile: teraz nieśmiało :evil_lol: piszę,
dzisiaj zrobię przelew na 100 zł i i jeszcze w lutym (najpóźniej pod koniec miesiąca) kolejne 100 zł.

Moody musi mieć też kasę na dalsze leczenie.

A dla wszystkich na wątku - gorące pozdrowienia :smile:- ale oczywiście największy buziak dla Mood,ego
i Moody szczęśliwej operacji - żebyś już więcej nie łykał jakiegoś badziewia[/QUOTE]

nie moge w wrażenia. wracam z pracy a Wy mi robicie miłą niespodzianke:)
dziekuję

Moody vel Kapsel jest naprawde przecudownym psiakiem. musielibyście słyszeć , jak potrafi się pożalic... jak tylko człowiek sie nad nim pochyli , to on zaraz auuuu, auuu:)) ale minka usmiechnięta...słodziak

Posted

[quote name='Monika z Katowic']KAPSEL :) Ładne imię, adekwatne do zawartości żołądka tej bidy...[/QUOTE]

juz niedługo:) ale imie w sumie pasuje:) i juz w schronie wszyscy tak do niego mówia...no to co? Kapsel?????:)))