danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57'] Słuchajcie, potrzebujemy pilnie pomocy w Rawie Mazowieckiej dla Bruno - znacie kogoś? Mój ostatni banerek.[/QUOTE] juz czytam niecierpliwie Quote
wojtuś Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Danusia:-) jestem, pomyślę, odezwę się jeszcze raz wieczorkiem, Moody musisz się pięknie pozbierać:-):-) Quote
Piromanka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Pomyślę nad jakimś bazarkiem. Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Danal, ja jestem w stanie sfinansowac mu pobyt w płatnym DT przez m-c - tylko znajdźcie taki. Uważam, że powrót do schronu nie wchodzi w grę. Przez ten miesiąc trzeba uzbierać deklaracje na dalszy pobyt i szukać DS. Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']Danal, ja jestem w stanie sfinansowac mu pobyt w płatnym DT przez m-c - tylko znajdźcie taki. Uważam, że powrót do schronu nie wchodzi w grę. Przez ten miesiąc trzeba uzbierać deklaracje na dalszy pobyt i szukać DS.[/QUOTE] mali,dzięki za wszystko:) co do dt i ew powrotu do schronu: niedlugo przejmujemy schronisko. nasz schron, choc to tylko schron nie wygląda tak jak inne miejskie schroniska w sensie opieki.dzis np byl jeden pracownik i az 4 wolontariuszy plus matahari z rodzicami:) na kilkanascie psow i kilkanascie kotów (obecny stan) nie jest źle a kiedy jako organizacja przejmiemy schronisko , bedzie mam nadzieje jeszcze lepiej. gdyby pieskow bylo mniej i nie byla to zima, spokojnie moznaby mu bylo wyscielic w kojcu w garazu i po operacji mógłby sobie dochodzic do siebie. bylo super, gdybyu nie musial wracac , gdyby udalo sie od razu siupnąć do ds. narazie miesiąc wakacji w dt:) zaraz napisze w kilka poleconych miejsc :) Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='wojtuś']Danusia:-) jestem, pomyślę, odezwę się jeszcze raz wieczorkiem, Moody musisz się pięknie pozbierać:-):-)[/QUOTE] dzieki wojtuś:) Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Piromanka']Dziękuję za zaproszenie. Pomyślę nad jakimś bazarkiem.[/QUOTE] wielkie dzięki Quote
matahari81 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 po powrocie ze schronu wstapilam do sklepu w ktorym zawsze kupuje papieroski. sprzedaja tam swietne dziewczyny- przedstawilam im sytuacje Moodka przy mnie zrobily puszke i stwierdzily, ze niedlugo jest dziesiaty wiec troszke napewno uzbieraja na ta operacje. umowilam sie z nimi ze dzis wieczorem podrzuce im numer konta i gdy uzbieraja od razu wplaca na konto dla Moodka:) Quote
matahari81 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jak czas pozwoli w przyszly weekend tez przyjade:) pomoge powyprowadzac futerka i zapewne cos znow nazbieram:) Quote
Nemko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ok, w takim razie Ciesze sie bardzo, ze pieniazki bazarkowe pojda na Moody'ego:) Niech nam wraca do zdrowia a malibo ma złote serce!!:Rose::Rose::modla::modla: Wszystkim darczyncom::calus::klacz: Quote
matahari81 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja tak sobie mysle ze kazdy kto tutaj dotarl ma dobre serduszko. nie kazdy jednak ma mozliwosc wsparcia finansowego. dlatego ja sie przylanczam do nemko dziekujemy darczyncom a dodaje od siebie i wszystkim dla ktorych los Moodga nie jest obojetny. dzis widzialam go osobiscie- chlopak jest przekochany. musimy mu pomoc. Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='matahari81']po powrocie ze schronu wstapilam do sklepu w ktorym zawsze kupuje papieroski. sprzedaja tam swietne dziewczyny- przedstawilam im sytuacje Moodka przy mnie zrobily puszke i stwierdzily, ze niedlugo jest dziesiaty wiec troszke napewno uzbieraja na ta operacje. umowilam sie z nimi ze dzis wieczorem podrzuce im numer konta i gdy uzbieraja od razu wplaca na konto dla Moodka:)[/QUOTE] super, trzeba działać:) Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 tak jest, wszystkim obecnym na wątku ogromne dzięki!!! własnie dogrywam płatny dt, pierwszy miesiąc opłaci nam malibo, dalej zobaczymy, najwazniejsze by juz poddac go tej operacji , bo czekac nie ma na co. jutro umawiamy Moodyego a pieniazki ? zbieramy dalej. prosimy o wsparcie , każdy grosik sie liczy, każda złotóweczka Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Moody - jak sie psia bido czujesz? moody tak sobie teraz mieszka nielegalnie: kolezanki wnioskowały o zmiane imienia i....zostalam przeglosowana...Kapsel jak Wam sie podoba??? Quote
wojtuś Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Moody ale jesteś super chłopak na tych zdjęciach:loveu: Wczoraj wieczorem już mnie dzieci nie wpuściły na kompa to Danusia:smile: teraz nieśmiało :evil_lol: piszę, dzisiaj zrobię przelew na 100 zł i i jeszcze w lutym (najpóźniej pod koniec miesiąca) kolejne 100 zł. Moody musi mieć też kasę na dalsze leczenie. A dla wszystkich na wątku - gorące pozdrowienia :smile:- ale oczywiście największy buziak dla Mood,ego i Moody szczęśliwej operacji - żebyś już więcej nie łykał jakiegoś badziewia Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Danal - dzieki za zdjecia... Wymyziajcie tego przystojniaka za uszami, jaki slodziak :) Kapsel? heheheheh Moze nie... zeby nie zapeszyc ;) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kapsel-to jest to! A pech psiaka musi opuścić,bo po to tu jesteśmy. Przesłałam grosik na operację.Jutro,dziś powinno dojść.Mam nadzieję,że trafi do Moodego,bo chrzciny jeszcze się nie odbyły i jeszcze nie Kapsel.Ale i tak ładnie. Danal1983- próbowałaś z tymi dwoma kontaktami,o których Ci pisałam na pv? Pszczyna byłaby super,ale nie wiem,jakie tam są koszty..Ty znasz się na tych sprawach lepiej.Tak nieśmiało staram się doradzać i mślę,co dalej.Gdyby mój staruszek nie był taki "psożerny"... Quote
Monika z Katowic Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 KAPSEL :) Ładne imię, adekwatne do zawartości żołądka tej bidy... Quote
danka4u1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Adekwatność będzie usunięta niebawem...i będzie dobrze Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='wojtuś']Moody ale jesteś super chłopak na tych zdjęciach:loveu: Wczoraj wieczorem już mnie dzieci nie wpuściły na kompa to Danusia:smile: teraz nieśmiało :evil_lol: piszę, dzisiaj zrobię przelew na 100 zł i i jeszcze w lutym (najpóźniej pod koniec miesiąca) kolejne 100 zł. Moody musi mieć też kasę na dalsze leczenie. A dla wszystkich na wątku - gorące pozdrowienia :smile:- ale oczywiście największy buziak dla Mood,ego i Moody szczęśliwej operacji - żebyś już więcej nie łykał jakiegoś badziewia[/QUOTE] nie moge w wrażenia. wracam z pracy a Wy mi robicie miłą niespodzianke:) dziekuję Moody vel Kapsel jest naprawde przecudownym psiakiem. musielibyście słyszeć , jak potrafi się pożalic... jak tylko człowiek sie nad nim pochyli , to on zaraz auuuu, auuu:)) ale minka usmiechnięta...słodziak Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Monika z Katowic']KAPSEL :) Ładne imię, adekwatne do zawartości żołądka tej bidy...[/QUOTE] juz niedługo:) ale imie w sumie pasuje:) i juz w schronie wszyscy tak do niego mówia...no to co? Kapsel?????:))) Quote
Recommended Posts