Monika z Katowic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Moody, kochany piesku, jesteś tak podobny do mojego Fredzia... Ten Twój pyszczek smutny i śliczny głęboko zapadł mi w serce :( :( :( DLATEGO Z CAŁEGO SERCA PROSZĘ O DOMEK TYMCZASOWY DLA MOODEGO. Zlitujcie się nad Nim, błagam. :placz::placz::placz: Quote
ala Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Może na tym wątku umieścić prośbę o DT http://www.dogomania.pl/threads/20791-Spis-DomA-w-Tymczasowych/page15 :shake: Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 kochane jestesxie, szukajmy do skutku. niech bedzie chocby na miesiąć, może sytuacja w schronie troche sie poprawi na wiosne... Quote
danal1983 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 http://www.otozoswiecim.schronisko.net/aktualnosci-3023.html Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 operacja umowionajest na przyszly tydzien, Moodek nie może czekać, nie wiadomo jak dlugo ten kapsel mu zalega w żołądku...pomóżcie rozkręcić wątek, ja teraz musze isc do pracy, bezustannie myśle jak zdobyc kase i kogos kto sie Moodym zaopeikuje po operacji:( wpłynał przelew od Jolanta, Maciej A. - to chyba Marta, matahari, tak Martuś?> Quote
Nemko Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dana,moze pieniazki z naszego bazarku przeznaczyc nie tyle na "oswiecimskie psiaki", co dla Moodiego wlasnie. Nie bedzie tego duzo ale zawsze cos... Quote
matahari81 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tak to moj przelew - ten od jolanta i maciej:) skorzystalam z konta rodzicow bo od kad mi sie haslo zablokowalo nie odblokowalam i internetowego konta nie mam wiec to od matahari) Quote
matahari81 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 jutro odwiedze Moogiego i inne bidy:) ale uprzedzam poniewaz miecia szaleje jak zostaje sama i trzeba ja uczyc zostawiania przyjade do was z familia:) nakrecimy ich do wyprowadzenia psiakow Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Nemko']Dana,moze pieniazki z naszego bazarku przeznaczyc nie tyle na "oswiecimskie psiaki", co dla Moodiego wlasnie. Nie bedzie tego duzo ale zawsze cos...[/QUOTE] to znaczy dokladnie to samo:) pieniazki z bazarku maja byc na potrzeby oświęcimskich psów, a teraz najwazniejszy jest moody i jego operacja Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Daga & Maks']zaznaczam na razie[/QUOTE] dzieki za obecność:) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zaznaczam biedaka....i chociaz do podpisu swoje wrzuce, niech lazi ze mna po Dogo :( Danal, dzieki za za proszenie Moody - trzymaj sie.... Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Prześlę Moody'emu 200zł na operację. Na konto, jak w 1-szym? Quote
matahari81 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 tak numer kontak taki jak na 1 stronie. osmiele sie j aodpowiedziec bo chyba danusi nie ma. dziekujemy z gory. I PROSIMY O DOPISANIE NA JAKI CEL Quote
danka4u1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek.Piesek śliczny i niestety nie młody,a tu tyle chorób na jednego futrzaka.Postaram się wpłacić troszkę grosza na operację,bo to chyba teraz najważniejsze.Problem z domem tymczasowym....Staram się zainteresować ,kogo się da,ale skutki marne,a po operacji musi mieć domową opieę dziaduś.Co robić? Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Zaznaczam biedaka....i chociaz do podpisu swoje wrzuce, niech lazi ze mna po Dogo :( Danal, dzieki za za proszenie Moody - trzymaj sie....[/QUOTE] Emi, wielkie dzięki, moze ktos go wypatrzy:) Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='fona']zapisuje ...[/QUOTE] fona:) , dzieki Wam Cioteczki, wierzee , że sie uda Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='malibo57']Prześlę Moody'emu 200zł na operację. Na konto, jak w 1-szym?[/QUOTE] ozłocę Cię:) tak, konto OTOZ Animlas, w poście na 1 str:) Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='ala']Ile brakuje pieniędzy na operację?[/QUOTE] koszt operacji -400 zł ( ulgowo). narazie mamy 50 zł od matahari81, malibo57 obiecala nas wesprzeć, beda tez, mam nadzieje, pieniążki z bazarku mojego i Nemko. operacja w przyszlym tygodniu na kredyt:) Quote
danal1983 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='danka4u1']Dziękuję za zaproszenie na wątek.Piesek śliczny i niestety nie młody,a tu tyle chorób na jednego futrzaka.Postaram się wpłacić troszkę grosza na operację,bo to chyba teraz najważniejsze.Problem z domem tymczasowym....Staram się zainteresować ,kogo się da,ale skutki marne,a po operacji musi mieć domową opieę dziaduś.Co robić?[/QUOTE] wielkie, wielkie dzieki:) Moody jest przekochany i taki wesolutki mimo wszystko. widac, ze to taka "powsinoga", ten kapsel sie napatoczyl pewnie , kiedy szukał jedzonka. wziełąbym go do siebie, gdybym nie miała tymczasowicza Nero u siebie. teraz nie jestem w stanie wysłac jednego psa do schronu po to, by wziąc innego... dt potrzebny jest choc na miesiąc Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A jest szansa na jakis płatny DT? O hotel to nawet nie pytam, bo u Was chyba drozej, niz u nas. Słuchajcie, potrzebujemy pilnie pomocy w Rawie Mazowieckiej dla Bruno - znacie kogoś? Mój ostatni banerek. Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']A jest szansa na jakis płatny DT? O hotel to nawet nie pytam, bo u Was chyba drozej, niz u nas. Słuchajcie, potrzebujemy pilnie pomocy w Rawie Mazowieckiej dla Bruno - znacie kogoś? Mój ostatni banerek.[/QUOTE] nie ma w naszym poblizu sprawdzonego hotelu. sa jakies w bielsku B ale nikt z nas nie sprawdzał. do jednego kiedys wyslalismy dwie sunki ale -hm warunki nie takie, jak bym chciala. no i nie w domu:( płatny tymczas wchodzi w gre, jesli uda sie zebrac odpowiednia kwote . wystarczy nawet na jeden miesiąc, pozniej od wielkiej biedy moze wrocic do schronu a moze uda sie znalezc w miedzyczasie domek stały.... Quote
Recommended Posts