marysia55 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dobrze, że te psiaki nie słyszą jak planujecie ich najbliższe dni :-) Quote
elik Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 marysia55 napisał(a):Dobrze, że te psiaki nie słyszą jak planujecie ich najbliższe dni :-) Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;) Quote
marysia55 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 elik napisał(a):Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;) no dobra mogę być cicho, aleeeee .......:evil_lol: One nie takie głupie . Na pewno czują pismo nosem :diabloti: Quote
elik Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 marysia55 napisał(a):no dobra mogę być cicho, aleeeee .......:evil_lol: One nie takie głupie . Na pewno czują pismo nosem :diabloti: Marysiu, słyszeć, słyszą, ale przeca czytać nie umieją :eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 elik napisał(a):Marysiu, słyszeć, słyszą, ale przeca czytać nie umieją :eviltong: Oj ciociu Elik, wątpisz w nasze psiaki? :eviltong: Quote
elik Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Oj ciociu Elik, wątpisz w nasze psiaki? :eviltong: Ale brzydko wpadłam :oops: Obiecuję, że się poprawie ;) Na przeprosiny zamówiłam dla Azy i dla Misia ogłoszenie na 75 portalach - potrzebne super zdjęcia. Quote
agaciaaa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Super, im więcej ogłoszeń tym lepiej :) Dzięki wielkie :loveu: Z tych moich to coś żadnego odzewu nie ma :shake: Quote
elik Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='agaciaaa']Super, im więcej ogłoszeń tym lepiej :) Dzięki wielkie :loveu: Z tych moich to coś żadnego odzewu nie ma :shake: Ale z Ciebie Agaciu ranny ptaszek, albo nocny Marek ;) A z ogłoszeń coś będzie, znaczy się domeczek, dobry domeczek :) Informuję wszem i wobec, że Ciocia Havanka 25 marca zasiliła konto Azuli, wpłacając 10 zł z zaznaczeniem, że jest to za m-c kwiecień Dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 elik napisał(a):Ale z Ciebie Agaciu ranny ptaszek, albo nocny Marek ;) Zdecydowanie to drugie :lol: Quote
elik Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dzień dobry Azula. ==================== I znowu dzuień dobry sunieczko :) Quote
elik Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 :eviltong: Dzień dobry w primka apryliska :eviltong: Quote
marysia55 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A ja witam Azulkę jak zwykle jako "nocna zmiana" :-) Quote
Pipi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jaka śliczna i jak urosła?Dziękuję i w nosek Azulkę całuję. Wszystkiego dobrego na Święta.Wesołego Alleluja kochani. Quote
elik Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ślicznotka z tej Azuli: Zdrowych, szczęśliwych i Radosnych Świat Wielkanocnych życzę wzystkim kochanym Cioteczkom :iloveyou: :cunao: :kiss_2: Quote
Nadziejka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 :buzi::iloveyou::bye::Dog_run:[FONT=Arial Black]wesoluckich Swiateczek i spokojnosci :loveu:Z kazdej chwili wiele radosci[/FONT] Quote
enia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cioteczki, Azuni trzeba szybko domu szukać, dzikus mały tylko Alinę widzi, do nas za chiny nie chciała podejść, teraz najlepszy czas oddać ją do swojego domu, ona jest trochę nieufna chociaż ciekawa świata, a może dlatego żeby była na dworzu to wolała biegać i bawić sie niż miziać się z obcą ciotką? kurde przez całe święta ani jednego telefonu nie miałam o nią.......:roll: Quote
Pipi Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Do mnie też nikt nie dzwoni,a przecież tyle ogłoszeń mają.Co za licho??????? Quote
Evelin Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jedynym wyjściem jest uporczywe ogłaszanie.Nic mądrzejszego nie wymyslimy..Swojego Teda z podpisu ogłaszaliśmy rok.Z róznym natężeniem,na róznych portalach...Aż trafił na swego..Murki Pepisia ponad rok ogłaszali.. I chciałabym zapytać (bo zapomniałam),odnosnie decyzji w sprawie kastracji..Co ostatecznie zostało postanowione?? Quote
elik Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Azunia w dniu dzisiejszym wzbogaciła się o kwotę 90,- zł 50,- zł od cioteczki Randa 40,- zł od ciotki klotki czyli elik którym baaardzo dziękujemy :iloveyou::Rose: :calus: :kiss_2: Quote
Recommended Posts