Asiaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Pipi napisał(a):Metro,to chyba jakaś gazeta,tak?Będę trzymała kciuki.Dziękuję Metro, to bezpłatna gazeta codzienna rozdawana bezpłatnie w W-wie. I może tez w innych miastach. Tego nie wiem. pzdr. Quote
koosiek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Tak, to gazeta, trafiają tam niektóre zwierzaki z portalu cafeanimal.pl. Tutaj można zobaczyć wydanie elektroniczne: http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Aza jest na 10 str. Quote
elik Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 koosiek napisał(a):Tak, to gazeta, trafiają tam niektóre zwierzaki z portalu cafeanimal.pl. Tutaj można zobaczyć wydanie elektroniczne: http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Aza jest na 10 str. Dzieki :) Mam prośbę, jeśli Azula za tydzień jeszcze nie będzie grzała doopki w domeczku, to w następnej sesji ogłoszeniowej proszę pisz, że już jest wysterylizowana - ma termin na piątek. To link do tej 10 strony z Azulką. http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Quote
Becia66 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Asiaczek napisał(a):Metro, to bezpłatna gazeta codzienna rozdawana bezpłatnie w W-wie. I może tez w innych miastach. Tego nie wiem. . W innych miastach tez i powiem wam, że dużo psów tą drogą znajduje dom. Azulku powodzenia.... Quote
elik Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Przelew na kwotę 250 zł za sterylizację Azuli poszedł. Ale za to wpłynęła na konto Azuli kwota 40,0 zł na hotelik za IV i V. Co prawda nie napisano od kogo, ale domyślam się, że od Li1 ;) Dziekujemy Cioci :loveu: :Rose::Rose: :buzi: Quote
enia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 dzis miałam 1 tel. z metra, ale po wstępnej rozmowie pani nie podejmuje się trudu wychowania suni w bloku, i chyba nawet bym nie dała na próbę po okrzyku gdzieś w przestrzeń : " Kaśka to chcesz tego psa czy nie???!!!!" chyba miała być jako zapchajdziura dla dziecka........:roll: Quote
agaciaaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Super, że Azunia jest z Metrze! Liczę na duży odzew :) enia napisał(a):..." Kaśka to chcesz tego psa czy nie???!!!!" Bez komentarza...:shake: Quote
elik Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 enia napisał(a):... " Kaśka to chcesz tego psa czy nie???!!!!" chyba miała być jako zapchajdziura dla dziecka........:roll: Takim domkom Azula zdecydowanie mówi NIE, NIE, NIE !!! Azulka, to już dzisiaj. Bądź dzielna, trzymaj się :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Pipi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 :nerwy::nerwy:Ostatnio, same ciachanka. . . . .Aza,Misio,Gucio,Wolter. . . . .trzymajcie się pieski,będzie dobrze :fadein::fadein::) Quote
AlinaS Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Jesteśmy w już domu Cali i zdrowi. Zabieg przebiegł bez najmniejszych komplikacji. Azula ma się świetnie - byliśmy już na spacerku. Żywa żwawa jak zwykle Quote
agaciaaa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No to super, Alino ucałuj proszę Azulkę ode mnie :) Quote
Pipi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Fajnie,że ma już to za sobą.Buziaczki ślę malutka. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 becia66 napisał(a):W innych miastach tez i powiem wam, że dużo psów tą drogą znajduje dom. Azulku powodzenia.... Oby i w przypadku Azy się udało:) AlinaS napisał(a):Jesteśmy w już domu Cali i zdrowi. Zabieg przebiegł bez najmniejszych komplikacji. Azula ma się świetnie - byliśmy już na spacerku. Żywa żwawa jak zwykle Super! Pzdr. Quote
elik Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='agaciaaa']No to super, Alino ucałuj proszę Azulkę ode mnie :) Agaciuuuuu a Misiu to co, 0d macochy ???? Azula, do domu :) Azula bardzo dziękuje Cioci Agacii za wpłatę 10zł i Cioci Evelin za wpłatę 50 zł na hotelik :loveu: :Rose: :Rose: :Rose::Rose::iloveyou: Quote
agaciaaa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ależ ja okropna jestem, oczywiście że Misia też ucałować ode mnie! ;) Już miałam pytać, czy moja kasa doszła, ale widzę że doszła :) Quote
enia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jest szansa, rozmawiałam z bardzo sensowną panią, mają jechać do hotelu z córką zapoznać się z Azulką :) rodzina z Sulejówka, dom z ogródkiem, córka koniara, Aza się bardzo podoba, kto żyw niech trzyma kciuki:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
agaciaaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Straaaasznie strasznie mocno trzymam kciuki!!!! Kiedy możemy liczyć na jakieś wieści? Pani mówiła kiedy się wybiera do hotelu? Quote
Havanka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 enia napisał(a):Jest szansa, rozmawiałam z bardzo sensowną panią, mają jechać do hotelu z córką zapoznać się z Azulką :) rodzina z Sulejówka, dom z ogródkiem, córka koniara, Aza się bardzo podoba, kto żyw niech trzyma kciuki:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Żeby nie zapeszyć, napiszę tylko, że trzymam kciuki z całych sił ! Quote
enia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Straaaasznie strasznie mocno trzymam kciuki!!!! Kiedy możemy liczyć na jakieś wieści? Pani mówiła kiedy się wybiera do hotelu? jesteśmy w kontakcie, najprawdopodobniej w weekend :) Quote
Recommended Posts