mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Tora&Faro']Dziękuję;) przelałam...[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dotarły przelewy: 75 zł od kundelkowej skarbonki 20 zł od Tory&Faro Bardzo dziękujemy:loveu: Ronja, podasz mi dane do przelewu ? Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Pani Grażynka, mój anioł własny, przelała mi dzisiaj na konto pieniądze na psiaki. Jest nieoceniona...śledzi wątki a nasze psy spędzają jej sen z powiek Mówi, że może pomóc tylko finansowo. My wiemy, że tylko tak naprawdę oznacza aż. Ja nie wiem jak ona mnie znalazła, ale jest olbrzymią podporą i pomaga zawsze. Nawet jak nic dramatycznego się nie dzieje... Z pieniędzy od Pani Grażynki przelewam 100 zł na konto Mail. i 50 zł na konto Figi czyli i tak wszystko do Ciebie Mysza ;) Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czy ja już wspomniałam, że najbardziej nie lubiłam być skarbnikiem? Zawsze miałam funkcje klasowe :evil_lol: ale skarbnik mnie wykańczał:evil_lol: Bardzo dziękujemy za wsparcie:loveu: Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 mysza 1 napisał(a):Czy ja już wspomniałam, że najbardziej nie lubiłam być skarbnikiem? Zawsze miałam funkcje klasowe :evil_lol: ale skarbnik mnie wykańczał:evil_lol: Coś tam brzęczałaś ale za słabo :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja chciałam napisać, że kilka dni temu widziałam Majeczkę w jej DT. Jest przeuroczą i bardzo mądrą sunią. Do tego tak pięknie i delikatnie domaga się uwagi (popiskując cichutko), że nie dałam rady i wygłaskałam słonko gołymi rękami:-) Potem umyłam porządnie ręce i chyba nic mi nie jest;-) Ronja też nie może się jej oprzeć i przytula piękny pyszczek. A Maja jest CZARUJĄCA!!!! Jak już wyjdzie z tych wszystkich chorób, będzie jeszcze ładniejsza, ale już teraz oczarowuje całą sobą. Bardzo towarzyska i grzeczna, reaguje na swoje imię, jest posłuszna i mocno trzymam kciuki za jej zdrowie i domek na zawsze:-) Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Dzięki Ewunia za wieści. Zapomniałaś jeszcze napisać, że miała farta jak nie wiem, że trafiła do Ronji :) Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czekałam na relację Ewy ;) miałam nadzieję, że odwiedziłaś Majeczkę ;) Quote
Ewa Marta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No pewnie, że miała farta:-) U Ronji to sama czasami pomieszkałabym na DT;-) Zapomniałam napisać, że łasuch z niej wielki i cokolwiek człowiek ma do jedzenia, znika w sekundę w jej pyszczku. Narazie nie rozumie jeszcze, że jedzenie nie zniknie i jak zje jedno, to niebawem pojawi się kolejne. Ronja mówi, że ma smutne oczka. Sama nie wiem, pyszczek uśmiechał się tak szeroko, że i oczy robiły się radośniejsze:-) Faaajna jest, naprawdę:-) Quote
Ewanka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Biedna Majeczka, co tu pisać ... :( ... zdrówka życzę i widzę, że ma wielkiego farta dziewczyna, że trafiła do Ronji. Quote
ronja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Maja ma się dobrze:) ona w ogóle nie okazuje, że coś jest nie tak. dziś większość dnia mnie nie było, ale Bartek dzielnie spacerował z Mają Ewa, jak zawsze bylo nam niezmiernie miło gościć Ciebie i Jacka:) Gusia, Mysza oczywiście zapraszamy również Mysza, dane do przelewu podam Ci jutro po wizycie u weta - zalożę wobec tego za ostatnią wizytę i za tę jutrzejszą. Quote
mysza 1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ronja napisał(a):Maja ma się dobrze:) ona w ogóle nie okazuje, że coś jest nie tak. dziś większość dnia mnie nie było, ale Bartek dzielnie spacerował z Mają Ewa, jak zawsze bylo nam niezmiernie miło gościć Ciebie i Jacka:) Gusia, Mysza oczywiście zapraszamy również Mysza, dane do przelewu podam Ci jutro po wizycie u weta - zalożę wobec tego za ostatnią wizytę i za tę jutrzejszą. Ok, dzięki :) Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nikt nie zajrzał do pluszaka?:loveu: Gusiu, dostałam przelew na 10 zł od ajlii i od Ciebie 150 czyli 100 na Majkę. Dziękuję:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Majka ma normalnie piękne, sterczące uszki, a na wszystkich zdjęciach przy człowieku kładzie je potulnie- takie kochane , uległe cielątko..... Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 mysza 1 napisał(a):Nikt nie zajrzał do pluszaka?:loveu: Gusiu, dostałam przelew na 10 zł od ajlii i od Ciebie 150 czyli 100 na Majkę. Dziękuję:loveu: Zaktualizowałam finansowy post ;) Quote
mysza 1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Majka ma normalnie piękne, sterczące uszki, a na wszystkich zdjęciach przy człowieku kładzie je potulnie- takie kochane , uległe cielątko..... Trzeba będzie zrobic sesję ze sterczącymi, wszak to owczarek. Jak Maja się podleczy i wzmocni, zaczniemy ogłaszać. Quote
Ania i Kajber Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kilka dni temu dzwonił do mnie Pan, kt. twierdził, że Maja to jego sunia, kt. zginęła mu pok koniec 2009 z Pabianicc. Podobno miała na imię Aza i miała ponad 8 lat.... Maja nie była jeszcze usunięta ze strony, podobno poznał ze zdjecia, ale był mało wiarygodnu, pytał o cenę psow ze schronu,( że podobno ktoś mu powiedzial 200 zł) i jeszcze pytal o inne psy rasowe. Numer oczywiście sie nie wyświetlał, ale zapytałam, spisałam, i po jakims czasie oddzwoniłam-odebrał chłopiec i powiedział,że z tym wilczurem to nieaktualne, bo tato sie zdecydował na bernardynkę. Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Uwielbiam takie historie :angryy: Quote
ronja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 U weta dziś byliśmy. Maja lepiej. Wydzieliny z gruczołów mniej, mniej czopowata, bardziej wodnista. Nastepne płukanie w piątek. Wyrywała się znowu wściekle, nawet do zastrzyku. Już po wszystkim jeszcze nie mogła się uspokoić:( gdyby nie Bartek, byłoby cięzko. Wetki uważają, że skóra jest lepsza, mniej łojotokowa i te łyse placki nie są już takie zagonione. Mi też tak się wydaje, ale ja nie jestem obiektywna;) ważyłam Maję - waży prawie 22kg. Może dostawać suche i ryż z malutką odrobiną mięsa. Za dziś zapłaciłam 25zł (na paragonie wbite jest 27zł z ostatniego razu i dzisiejsze 25zł) Quote
Tora&Faro Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dobrze że jest poprawa...biedna ta Majeczka, no ale miejmy nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej:) Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witam! Rozjaśnijcie mi w głowie - Maja jest u Ronji. Jak długo moze tam zostać? Czy szukacie dla niej hotelu lub innego DT - tzn, czy jest taka konieczność? Jakie sa najpilniejsze potrzeby finansowe? Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Hej, Maja jest u Ronji i może tam zostać do czasu znalezienia domu (tak, Ronja?;) ) Jej potrzeby finansowe wyglądają tak, że zbieramy na leczenie, które nie wiemy ile będzie kosztowało (świerzbowiec + krwotoczne zapalenie gruczołów okołoodbytowych) i na hotel, bo nie mamy ani jednej deklaracji......:shake: Quote
gusia0106 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ronja napisał(a):U weta dziś byliśmy. Maja lepiej. Wydzieliny z gruczołów mniej, mniej czopowata, bardziej wodnista. Nastepne płukanie w piątek. Wyrywała się znowu wściekle, nawet do zastrzyku. Już po wszystkim jeszcze nie mogła się uspokoić:( gdyby nie Bartek, byłoby cięzko. Wetki uważają, że skóra jest lepsza, mniej łojotokowa i te łyse placki nie są już takie zagonione. Mi też tak się wydaje, ale ja nie jestem obiektywna;) ważyłam Maję - waży prawie 22kg. Może dostawać suche i ryż z malutką odrobiną mięsa. Za dziś zapłaciłam 25zł (na paragonie wbite jest 27zł z ostatniego razu i dzisiejsze 25zł) Chciałaś napisać, że 25 zł + 7 zł za paliwo bo tak się umawiałyśmy ;) Quote
Recommended Posts