Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ronja czytam ten watek i plakac mi sie chce :(

Pytalas o tego Tasiemca, nie wiem czy pamietalas, ze Ci o tym mowilam przez tel, ze 1 z psow z kt na poczatku siedziala mial ... Masakara Majunia taka chora byla, az mi sie nie chce pisac, co teraz czuje ....

Ciesze sie, ze ma Ciebie i to bardzo ....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o tasiemcu mówiłam
wetki powiedziały, że najpierw wyleczymy gruczoły, potem odrobaczymy jeszcze raz czymś mocniejszym
mówiłam wetkom, ze jutro nie bedziemy mogli podjechać - mamy przyjechać w środę lub czwartek. Postaramy się podjechać w środę.

maź leci spod ogona

Posted

O krwotocznym nie slyszalam, moja ma ciagle z tymi gruczolami problemy i czesto ma "wyciskane" przez weta, nigdy do takiego stanu jak u Majki nie doszlo - tylko wyciska taki sluz ale tak to potwornie wonieje ze muchy w locie padaja...

Ogolnie wiem ze cos nie tak z psica moja jak zaczyna mi troche podsmierdywac....i zaraz do weta beigiem

Krwotoczne to chyba duzo gorsza wersja....

To nie ma jej kto i jak jutro i pojutrze do weta wziasc? Ale jak ma to miec codziennie przez 5 dni robione i sie przerwie to co?
Trzymaj sie Majeczka

Posted

biorąc do siebie psa - biorę go na dobre i na złe
zawsze piszę prawdę jak jest. mam nadzieję, że nie jest to odbierane, że mam do kogoś żal.
sporadycznie trafia do nas pies bezproblemowy;)

Posted

Co Ty Martuś, jaki żal.
Ja to się bardziej martwię, że Ty możesz mieć żal do nas.

A ona jest jeszcze przyćpana, czy już normalnie? Ależ to ją musiało boleć cholera...

Posted

[quote name='ajlii']Poproszę nr konta na priv. Mam jeszcze 10 zł, mogę przelać dla Mai.

Bardzo dziękujemy :loveu:
Już wysyłam konto na pw

Chyba mnie Mysza nie zabije ;)

Posted

Maja już ok. Już spod ogonka nie leci. Kochana jest, przytulać się chce.
(na zdjęciu poslanie brzydkie, bo jej wyścieliłam ręcznikami i prześcieradłem)

Posted

Ronja - ales dziewczyno zakrecona widac... hehehehheh na zdjeciach... heheheh

Ciotka Obraczus wplaci Majeczce ze Skarbonki 75 zl - nie widze tu wpisu nigdzie ale na Skarbonce widzialam.....

Majeczka trzyma sie dziewczyno, jaka Ty piekna jestes.......

Zaraz tu jeszcze pare ciotek On-kowatych sciagne....

Posted

[quote name='Tora&Faro']Zajrzałam na początek wątku żeby sprawdzić stan finansów Mai....Gusiu ja swoją deklarację dla Mai podtrzymuję, zaraz zrobię przelew...[/QUOTE]

Nie rób, Amigo wraca.....

Dostaniemy od Kundelkowej Skarbonki 75 zł i robią się bazarki, jakoś damy radę