Aska25 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ronja czytam ten watek i plakac mi sie chce :( Pytalas o tego Tasiemca, nie wiem czy pamietalas, ze Ci o tym mowilam przez tel, ze 1 z psow z kt na poczatku siedziala mial ... Masakara Majunia taka chora byla, az mi sie nie chce pisac, co teraz czuje .... Ciesze sie, ze ma Ciebie i to bardzo .... Quote
ronja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 o tasiemcu mówiłam wetki powiedziały, że najpierw wyleczymy gruczoły, potem odrobaczymy jeszcze raz czymś mocniejszym mówiłam wetkom, ze jutro nie bedziemy mogli podjechać - mamy przyjechać w środę lub czwartek. Postaramy się podjechać w środę. maź leci spod ogona Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O krwotocznym nie slyszalam, moja ma ciagle z tymi gruczolami problemy i czesto ma "wyciskane" przez weta, nigdy do takiego stanu jak u Majki nie doszlo - tylko wyciska taki sluz ale tak to potwornie wonieje ze muchy w locie padaja... Ogolnie wiem ze cos nie tak z psica moja jak zaczyna mi troche podsmierdywac....i zaraz do weta beigiem Krwotoczne to chyba duzo gorsza wersja.... To nie ma jej kto i jak jutro i pojutrze do weta wziasc? Ale jak ma to miec codziennie przez 5 dni robione i sie przerwie to co? Trzymaj sie Majeczka Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O matko :( Bida jaka. Słyszałam o tym, onek, którego wyadoptowałam do domu, dostał właśnie krwotocznego zapalenia, kiepsko z nim było :( to okropnie boli. Przykro mi, że tak się szarpiesz z Mają... Zapraszam na bazarek do Majki i Figi http://www.dogomania.pl/threads/179566-Kosmetyki-kocyk-alkohol-kubki-na-leczenie-Mai-i-sterylkAE-Figi-do-15-02-do-21-00?p=14068336#post14068336 Quote
Aska25 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To mi przykro, ja jej watek zalozylam w sumie nie znajac jej, opiekowala sie nia Ania, ale niestety nie stwierdzono nic innego procz choroby skornej :( Quote
ronja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 biorąc do siebie psa - biorę go na dobre i na złe zawsze piszę prawdę jak jest. mam nadzieję, że nie jest to odbierane, że mam do kogoś żal. sporadycznie trafia do nas pies bezproblemowy;) Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Co Ty Martuś, jaki żal. Ja to się bardziej martwię, że Ty możesz mieć żal do nas. A ona jest jeszcze przyćpana, czy już normalnie? Ależ to ją musiało boleć cholera... Quote
ajlii Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Poproszę nr konta na priv. Mam jeszcze 10 zł, mogę przelać dla Mai. Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ajlii']Poproszę nr konta na priv. Mam jeszcze 10 zł, mogę przelać dla Mai. Bardzo dziękujemy :loveu: Już wysyłam konto na pw Chyba mnie Mysza nie zabije ;) Quote
ronja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Maja już ok. Już spod ogonka nie leci. Kochana jest, przytulać się chce. (na zdjęciu poslanie brzydkie, bo jej wyścieliłam ręcznikami i prześcieradłem) Quote
mysza 1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jejku, co Ty z głową sobie robisz ;) Majusia kochana jest, widać od razu. Gusia, chyba nie:evil_lol: Quote
ronja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 tuli się, łapkę daje, brzuszek pokazała... może jeść suche, mięsa ma tylko nie jeść na razie. Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gdzie masz rękawiczki???? :) Quote
gusia0106 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ronja']nie boję się świerzbowca już:)[/QUOTE] Właśnie widzę Wariatko :) Quote
Diora Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Biedna psinka, poszukam w domu czegoś na bazarek Quote
Aska25 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ronje jak widzialam, to glowe miala normalna, chyba sie nie chcer chwalic, ze taka laska z niej :D:D:D Albo, jest kosmitka, a przy nas sie dobrze maskowala :) Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ronja - ales dziewczyno zakrecona widac... hehehehheh na zdjeciach... heheheh Ciotka Obraczus wplaci Majeczce ze Skarbonki 75 zl - nie widze tu wpisu nigdzie ale na Skarbonce widzialam..... Majeczka trzyma sie dziewczyno, jaka Ty piekna jestes....... Zaraz tu jeszcze pare ciotek On-kowatych sciagne.... Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zajrzałam na początek wątku żeby sprawdzić stan finansów Mai....Gusiu ja swoją deklarację dla Mai podtrzymuję, zaraz zrobię przelew... Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Tora&Faro']Zajrzałam na początek wątku żeby sprawdzić stan finansów Mai....Gusiu ja swoją deklarację dla Mai podtrzymuję, zaraz zrobię przelew...[/QUOTE] Nie rób, Amigo wraca..... Dostaniemy od Kundelkowej Skarbonki 75 zł i robią się bazarki, jakoś damy radę Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To chociaż jednorazowo przeleję to co miało być deklaracją...mogę?;) Quote
gusia0106 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='Tora&Faro']To chociaż jednorazowo przeleję to co miało być deklaracją...mogę?;)[/QUOTE] Jednorazowo, po uprzedniej rozmowie telefonicznej, zezwalam ;) Quote
Tora&Faro Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='gusia0106']Jednorazowo, po uprzedniej rozmowie telefonicznej, zezwalam ;)[/QUOTE] Dziękuję;) przelałam... Quote
Recommended Posts