gusia0106 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nie pali się z tym sprawdzeniem sterylki;) Do adopcji Mai jeszcze chwila Quote
mysza 1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kto ma jutro sterylkę? Braxa? Ronja, Gusia ile my wisimy dotąd za leczenie i hotel Majki? Kiedy to rozliczamy? Pod koniec miesiąca czy jak? Były jakieś wpłaty, zaraz sprawdzę i napiszę. Quote
gusia0106 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Kto ma jutro sterylkę? Braxa? Ronja, Gusia ile my wisimy dotąd za leczenie i hotel Majki? Kiedy to rozliczamy? Pod koniec miesiąca czy jak? Były jakieś wpłaty, zaraz sprawdzę i napiszę. Braxa;) Rozliczamy się po miesiącu. Ile wisimy Ronji to nie wiem, ale stan tego co mamy jest w poście rozliczeniowym;) Quote
ronja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 za tymczas rozliczam zawsze z dołu pod koniec miesiąca za leczenie zalożyłam do tej pory 57,60zł MAJA Wpłaty: 50zł ksiądz 150zł mysza Razem: 200zl Wydatki: 2.02 - 77zł wet 8.02 - 27zł wet 10.02 - 25zł wet+7zł dojazd 12.02 – 49,60zł +10zł dojazd 16.02 – 20zł +10 dojazd 18.02 – 22zł +10zł dojazd Razem: 257,60zł Quote
ronja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Mysza, możemy rozliczyć się za leczenie Mai też pod koniec miesiąca, chyba, że mi wypadną niespodziewane wydatki, to wtedy dam znać wcześniej. Quote
mysza 1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ronja napisał(a):Mysza, możemy rozliczyć się za leczenie Mai też pod koniec miesiąca, chyba, że mi wypadną niespodziewane wydatki, to wtedy dam znać wcześniej. Wpłacę Ci jutro trochę, bo już dopłacasz, tak być nie może. ;) Quote
ronja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Może:) ale jak Wam wygodniej ja się dopasowuję;) Quote
mysza 1 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Przelałam 150. Gusiu, dotarła jeszcze jedna wpłata na Majkę- 100 zł od p. Sylwii z Łodzi, pisałam już o Pani ;) Quote
Ania i Kajber Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jak fajnie,że Maja jest u Ronji- ma tam tak dobrze i wygląda coraz ładniej.... Quote
Ewa Marta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jest śliczna, ma dużo szczęścia, bo jest we wspaniałym DT i do tego dostała w prezencie od Ellig kilkanaście kilo karmy dla szczeniąt na podreperowanie kondycji:-) Taka karma jest dużo bardziej energetyczna, ale spokojnie może ją jeść dorosły, potrzebujący odżywienia psiak. Mam ją u siebie i jakoś postaram się dostarczyć:-) A na dokładkę dostała również super wypasione posłanko:-) Aż się zastanawiam, czy nie postawić go zamiast mojego łóżka w sypialni;-) Mówiłam Ronji przez telefon, że jest duże, na co ona mówi, że super, bo Majeczka rozłoży się na nim cała wyprostowana. A ja myślę, że spokojnie mogłyby się na nim rozłożyć dwie Majeczki:-) Oby tylko chciała na nim spać! Quote
Ellig Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Witajcie, postaram sie nadrobic zaleglosci i dzisiaj troche poczytac.....Ewa u mnie zawsze znajdzie sie poslanko dla Ciebie:cool3:. Bardzo dziekuje, za Twoja pomoc!:) Quote
ronja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ja też dziękuję Ellig i Ewie (bo zawsze o mnie pamięta):loveu: karma dla szczeniąt może być jak najbardziej - ja jej teraz zmieszałam acanę z karmą dla szczeniąt, którą Ewa, przywiozłaś kiedyś dla Słodyczaka. Maja dziś rano na spacerze znalazła patyk - ale była szczęsliwa!!!! przeciągałyśmy się i jak puszczałam od razu się nastawiała bym znowu złapała. szkoda, że nie miałam aparatu. w domu ma zabawki, ale przez chwilę tylko bawiła się sznurkiem. Quote
mysza 1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dziękujemy za prezenty dla Majuśki :loveu: Quote
Ewa Marta Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ellig napisał(a):Ewa u mnie zawsze znajdzie sie poslanko dla Ciebie:cool3:. Bardzo dziekuje, za Twoja pomoc!:) Oj to dobrze, bo mnie w końcu moi Panowie wyrzucą kiedyś na wycieraczkę:-) Chociaż Jacek był zachwycony wczorajszym poznaniem Ciebie, Twoim ciepłem i tym, jak ciekawym jesteś człowiekiem, więc może jakoś jeszcze pomieszkam Elu:-) Quote
Aska25 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Oj Ronja to my Ci nie mowilysmy, ze Maja to patykowiec :D:D:D Najwiecej frajdy sprawialo jej szarpanko, wydawala przy tym takie ciekawe odglosy ;) Quote
Ellig Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :diabloti:Ewa Marta napisał(a):Oj to dobrze, bo mnie w końcu moi Panowie wyrzucą kiedyś na wycieraczkę:-) Chociaż Jacek był zachwycony wczorajszym poznaniem Ciebie, Twoim ciepłem i tym, jak ciekawym jesteś człowiekiem, więc może jakoś jeszcze pomieszkam Elu:-) Bardzo dziekuje....Pierwsze wrazenie jest zawsze najlepsze:diabloti::evil_lol: Quote
Ellig Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 mysza 1 napisał(a):Dziękujemy za prezenty dla Majuśki :loveu: Najwazniejsze, zeby Majuska byla zdrowa i szczesliwa.To ja dziekuje za to co robicie:) Quote
ronja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 mój mąż dziś przejeżdzał koło Ewy i odebrał rzeczy - bardzo dziękuję Ellig za tyle darów. Ewa, dziękuję Ci, że przekazałaś je dla moich podopiecznych:loveu: jesteście bardzo kochane Karmy jest pojemnik 15kg i to co się nie zmieściło. Ewa pozwoliła mi tę karmę przeznaczyć również dla Jurysia (na zdjęciu moja Didi i Dakocia, która również dostała karmę - bardzo dziękuję) Quote
ronja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Maja dostała też super łóżeczko - ogromne, że ja z chęcią bym się tam umościła:) Chyba z racji nowego posłanka, Maja dostała głupawy i zaczęła bawić się sznurkiem - odgłosy przy tym faktycznie wydaje niezłe Quote
gusia0106 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ale super!!! Dziękujemy Ellig baaaaaaaaaardzo :) Quote
Ewa Marta Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ale fajnie Majeczka wygląda na tym posłanku:-) Tak się cieszę, że jej się spodobało! Twojemu mężowi Marta bardzo się podobał materiał, z jakiego jest wykonane, bo łatwo będzie sprzątać sierść. Lubię patrzeć na szczęśliwe psiaki:-) Fajnie, że niewidomy Juryś też dostanie karmę. To niewiarygodnie pogodny i kochany pies, ale nie ma szczęścia i nie może znaleźć nowego domu. Jak wpadam do Marty, to obowiązkowo idę wytulić Jurysia i dostaję za to masę buziaków i pupinkę do głaskania:-) Quote
Ellig Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='ronja']Maja dostała też super łóżeczko - ogromne, że ja z chęcią bym się tam umościła:) Chyba z racji nowego posłanka, Maja dostała głupawy i zaczęła bawić się sznurkiem - odgłosy przy tym faktycznie wydaje niezłe Swietne zdjecia, dziekuje:):) Quote
Ellig Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='ronja']mój mąż dziś przejeżdzał koło Ewy i odebrał rzeczy - bardzo dziękuję Ellig za tyle darów. Ewa, dziękuję Ci, że przekazałaś je dla moich podopiecznych:loveu: jesteście bardzo kochane Karmy jest pojemnik 15kg i to co się nie zmieściło. Ewa pozwoliła mi tę karmę przeznaczyć również dla Jurysia (na zdjęciu moja Didi i Dakocia, która również dostała karmę - bardzo dziękuję) Sliczna jest ta gromadka, bede o nich pamietac i zawsze cos podrzuce, Ewie bardzo dziekuje bo to Ona wie wszystko ze szczegolami o kazdym zwierzaku w Waszym domu , przyjezdza po karme itd....Ewa to jedne wielkie serducho:) Sciskam cala gromadke:) Quote
Nutusia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ellig napisał(a):Witajcie, postaram sie nadrobic zaleglosci i dzisiaj troche poczytac.....Ewa u mnie zawsze znajdzie sie poslanko dla Ciebie:cool3:. Bardzo dziekuje, za Twoja pomoc!:) W razie draki czy jakiejkolwiek "eksmisji" - oferuję pokój gościnny z podwójnym łóżkiem! :) Jedyna niedogodność, to nocne wizyty pięciu futerek... :) ZAPRASZAM! Quote
Recommended Posts