mysza 1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ale piękne posłanko :loveu: a ile karmy. Jeszcze raz ogromne dzięki :loveu: Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A ja widziałam dzisiaj Majusię!! :lol: :lol:Troszkę mniejsza jest w rzeczywistości niż to na fotach widać! Nawet miałam skromny wkład w robienie zastrzyku Waszej dziewczynce :evil_lol: Quote
ronja Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 :) mała_czarna pomogła przytrzymać Maję, która dziś była wyjątkowo spokojna:razz: Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Fajna dziewczynka jest, i jak słowo daję, że zdjęcia nie oddają tego jak naprawdę wygląda. Jest drobniejsza, i ładniejsza ;) Ronja, gdyby Ci nie daj Bóg zginęły dwa psy, to Ty już wiesz jakie, i gdzie szukać. No zakochałam się w tych przylepkach!!:evil_lol: Quote
ronja Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nie Ty pierwsza;) Gusia też chciała Didi na Marleja zamieniać Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ronja napisał(a):nie Ty pierwsza;) Gusia też chciała Didi na Marleja zamieniać Bo Didi jest słodziak a Marlej to łajzucha ;) No ale co Kama? Słodka Maja? Skradnie komuś serce?;) Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pewnie, że słodka, tylko dziamgoliła wczoraj jak diabli :evil_lol: No ale nie ma się co dziwić, jak jej sąsiadkę obok dokwaterowali, a one się jeszcze przecież nie znają ;) Naprawdę jest cudna. Dziwię się, że ludzi takich psów nie chcą. Głupki straszne :p Quote
gusia0106 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 mala_czarna napisał(a):Pewnie, że słodka, tylko dziamgoliła wczoraj jak diabli :evil_lol: No ale nie ma się co dziwić, jak jej sąsiadkę obok dokwaterowali, a one się jeszcze przecież nie znają ;) Naprawdę jest cudna. Dziwię się, że ludzi takich psów nie chcą. Głupki straszne :p A jak Tosia? Zachwycona? Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tosia już ok, nawet na posłanku spała :) Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mała-Czarna, czy możesz poprawić banerek Tosi? Nie mogę wejść, bo sygnalizuje błąd. A może wrzuć chociaż link do jej wątku tutaj. Majeczka się nie obrazi... Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Proszę bardzo, to jest link do naszej Tosi http://www.dogomania.pl/threads/180048-Tosia-traci-nadziejAE-i-chAE-ci-do-A-ycia-BA-agamy-o-deklaracje-na-DT-i-badania banerka niestety nie potrafię podlinkować :( Quote
Ewa Marta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ronja napisał(a):nie Ty pierwsza;) Gusia też chciała Didi na Marleja zamieniać Ja bardzo przepraszam, ale po Didusię jeszcze ja stoję w kolejce:-) I to wcześniej, niż Gusia i mała_czarna;-) Quote
mysza 1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O losie, jakie tu pustki, wszyscy zapomnieli o Majuśce :( Quote
mala_czarna Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 gusia0106 napisał(a):A skąd - ja pamiętam ;) Jedziecie w weekend odwiedzic Majeczkę? Bo ja u Tosi chciałabym byc, to może się zobaczymy? Quote
gusia0106 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 mala_czarna napisał(a):Jedziecie w weekend odwiedzic Majeczkę? Bo ja u Tosi chciałabym byc, to może się zobaczymy? Ja mam drugą część szkolenia w niedzielę więc ten weekend chyba znowu nie za bardzo Quote
mala_czarna Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 To mogę ją od Ciebie pogłaskać ;) Quote
ronja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Majeczka była dziś z Bartkiem u weta (ja nie dałam już rady). Gruczoły już naprawione:) ale mamy się pokazać za ok.5 dni. dostała dziś antybiotyk i miała czyszczone gruczoły. pan doktor obejrzał szew na brzuszku Mai i stwierdził, że jest posterylkowy i że nie będzie naciągał nas na usg. Na aniprazol jeszcze jest za wcześnie. Iwermektyna jest bardzo obciążająca dla organizmu i doktor przy takim stanie Mai nie chce ryzykować. Koszt dziś to 18zl + 10zł dojazd Quote
mysza 1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzięki, dobrze, że gruczoły już w porządku. Quote
Tora&Faro Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cieszę się że Majeczka ma się lepiej... Quote
Ania i Kajber Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To dobrze,że gruczoły w porządku, sterylka też sie wyjaśniła- teraz jeszcze tylko ta skóra...... Majka, zdroweij, ma być z Ciebie fajna dziewczyna. Quote
mysza 1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Fajna to już jest ;) żeby jeszcze zdrowa była. Quote
ronja Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Maja jest super. Żywiołowo reaguje na człowieka, na każde słowo. Nie jest typem namolnej przylepy, ale lubi ludzi. Dla mnie to jest pies z marzeń - mądra, wesoła, kochana, czyściutka, ładnie chodzi na smyczy, super jeździ samochodem... Quote
mysza 1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Urocza, normalnie urocza :loveu: Cudnie z patolem wygląda :eviltong: Quote
Recommended Posts