gusia0106 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']karmę może przecież zabrać Andrzej....[/QUOTE] Racja!!! Poproszę go - już mu narysowałam trasę dojazdu do megii;) Quote
Tora&Faro Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='gusia0106']Racja!!! Poproszę go - już mu narysowałam trasę dojazdu do megii;)[/QUOTE] :):):) od rana siedzę jak na szpilkach... da znać jak dotrze do hotelu? dopiero zauważyłam że napisałam na wątku Majki a nie Amigo....sorry... Quote
gusia0106 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='3 x']kto prowadzi finanse Mai? tzn numer konta poprosze[/QUOTE] Mysza Zgłosiła się na ochotnika :evil_lol: Podesłać Ci konto czy masz? Quote
gusia0106 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Acha, jeszcze jedno - Martuś, czy wet potwierdził, że ona jest wysterylizowana? Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='gusia0106']Mysza Zgłosiła się na ochotnika :evil_lol: Podesłać Ci konto czy masz?[/QUOTE] podac, pewnie gdzies mam ale podac a od myszy sie nei moge doprosic do amigo tez nie chciala podac ja wiem ze duzo nie wpalce ale zaczynam myslec ze mysza mnie i moich pieniązków po prpostu nie lubi ;) Quote
mysza 1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='3 x']podac, pewnie gdzies mam ale podac a od myszy sie nei moge doprosic do amigo tez nie chciala podac ja wiem ze duzo nie wpalce ale zaczynam myslec ze mysza mnie i moich pieniązków po prpostu nie lubi ;)[/QUOTE] Jezu, wykończycie mnie na pewno.:evil_lol: Quote
ronja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Gusia, weci nie chcieli jej mordować wczoraj, bo bała się, skakała na drzwi. a ja o tej sterylce powiedziałam już po badaniu. przy następnej wizycie ją obejrzą, czy była wysterylizowana Quote
ronja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Byłyśmy z Mają na długim, 1,5 godzinnym spacerze w lesie. Dobrze ją wymordowałam, bo teraz śpi. Ćwiczyłyśmy chodzenie na luźnej smyczy. Maja była bardzo zainteresowana zapachami, odgłosami. Na mnie reagowała raczej dobrze - nie zawsze przychodziła na zawołanie. Maja umie zrobić siad- moim zdaniem kiedyś była czyjaś - pięknie jeździ samochodem, aż pali się do wsiadania, w domu jest grzeczna, załatwia się tylko na spacerach. W siadzie też nie wytrzymuje długo, skacze, ale generalnie reaguje na komendę. mam filmik, wstawię wieczorem. kupy nadal luźne, o nieładnym kolorze i strasznie śmierdzące. na razie pozostaniemy na suchym, gotowane zacznę wprowadzać stopniowo jak kupy będą zwarte. Quote
Tora&Faro Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No i proszę...wyraz pychola już zupełnie inny:) Quote
ronja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a tam, cudotwórca, dziewczyna spacerować lubi - to wszystko:) Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ronia - I love you :D Pozwol ze znow to wyznam ..... Usmiech na pycholu majki ... bezcenny Quote
Evelin Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 U Ronji wszystkie psiaki szybko maja usmiechniete pychole... Jak zawiozłam do Ronji Łatka , woniejącego,prosto z łańcucha,przestraszonego...myślałam,że to miesiące potrwa,zeby go na ludzi wyprowadzić..Tymczasem jeszce tego samego dnia ogladam zdjęcia-a Łatuś odmieniony,zadowolony..popatrzyłam,otworzylam buzię ze zdziwienia... A teraz to już nic mnie nie dziwi,po prostu psy u Ronji mają super... Maja jest sliczna,prawie tak sliczna jak Simonka -onka :) Trzymam kciuki,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze Quote
ronja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ale mi miło:oops: zapomniałam jeszcze napisać, że Maja jest pozytywnie nastawiona do innych zwierząt. ja dużo czasu spędzam w psim pokoju (mam na oku Simbi i Maję - widzimy się i ja ciągle coś gadam). moje psy się też tu kręcą - tak mają, że gdzie ja tam one. Maja generalnie ma gdzieś, że kręcą się moje psy, nawet kotka Dakumiła jej nie zainteresowała. Quote
mysza 1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Pycholek się raduje ;) Cudnie. Kurczę, banerek przenosi na stary wątek Mai :( Quote
mysza 1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Aska25']Moze poprosze o zamkniecie watku ;)[/QUOTE] Dobry pomysł, pies nie może mieć 2 wątków. Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Juz pisze do moderatora laseczki ;) Tylko bez nerwow :D:D:D Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mysza 1']Pycholek się raduje ;) Cudnie. Kurczę, banerek przenosi na stary wątek Mai :([/QUOTE] bo masz niezmieniony nowopodlinkowany banerek co przenosi do tego watku jest w pierwszym poscie :) Quote
Aska25 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 I wszystko jasne :P Ja narazie nie moge wrzucic, za 12 dni jak sie skonczy tymczas u rodzicow, wrzuce Majowy banerek w podpisik :) Dobranoc Majeczko :) Quote
gusia0106 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Naszemu Andrzejowi spodobały się misje specjalne i za jakieś 2 godziny Acana powinna być u Mai ;) Quote
Aska25 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Co tam u naszego skabrka, z napieciem oczekuje kazdych wiesci od Ronji ;) Quote
ronja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Karma dotarła, dziękujemy bardzo. Gusiu, dziękuję za luminal dla Didi. chciałabym tylko napisać, że karmy jest b. mało, ze 2kg. piszę to nauczona przykrymi doświadczeniami, bo na dogo są tacy (nie na tym wątku), którzy szukają taniej sensacji i zrobią ze mnie złodzieja psiej karmy. Maja ma się ok, dziś zdecydowanie mniej piszczy. Została dziś odrobaczona (wczoraj zapomniałam i rano dałam jej jeść), przed chwilą zjadła swoją nową karmę. w brzuszku się ułoży i idziemy na spacerek, bo pogoda śliczna Quote
Recommended Posts