ronja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Majeczka ps. Ellig, nie mogę do Ciebie wysłać pw, próbowałam kilka razy i z Misiem Quote
anauhciram Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 http://www.fakt.pl/Koszmar-w-schronisku-,artykuly,72184,1.html to co się dzieje z tymi psiakami to koszmar:(.. naprawdę podziwiam, was za wytrwałość i miłość do zwierząt:) oby więcej takich ludzi... mam nadzieję ze majeczka dostanie od losu w końcu swojego człowieka.. Quote
Tora&Faro Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dopiero przy Misiu widać jaka Majeczka jest filigranowa:) Ślicznota jedna:loveu: Quote
ronja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pani od małej suczki nie zadzwoniła drugi raz. myślałam,że będzie chciała przyjechać w weekend. wychodzi na to, że jednak nie Quote
mysza 1 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ronja napisał(a):Pani od małej suczki nie zadzwoniła drugi raz. myślałam,że będzie chciała przyjechać w weekend. wychodzi na to, że jednak nie Trudno, co robić. Przyjdzie i na nią czas. Quote
Tora&Faro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Tak myślę że chyba trzeba zacząć na nowo ogłaszać Maję...zwłaszcza do metra chciałabym ją wrzucić...od poniedziałku zaczynam akcję;) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Tora&Faro napisał(a):Tak myślę że chyba trzeba zacząć na nowo ogłaszać Maję...zwłaszcza do metra chciałabym ją wrzucić...od poniedziałku zaczynam akcję;) Ja jej właśnie zrobiłam Cafe animal z nadzieja na metro. Quote
Ewanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Maja - patyczkowa panna :) hop do góry, może jeszcze ktoś zauważy wesołą dziewczynę. Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Maja z "maleńkim" patyczkiem jest jak zwykle boska:loveu: Quote
Nutusia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Tora&Faro']Maja z "maleńkim" patyczkiem jest jak zwykle boska:loveu:[/QUOTE] Patyczek rzeczywiście "słuszny" - wygląda jak sztacheta z płotu sąsiada... :) Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A ja z uporem maniaka poluję na Metro :) Gosia, Maja ma allegro teraz? Mogę jej wystawić tylko daj znak. Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tekst do ogłoszeń: Maja to bardzo mądra i grzeczna sunia rasy owczarek niemiecki. Jest bardzo pojętna, wesoła, przyjacielska. Zna komendy, umie się zachować w każdej sytuacji. Ma ok 2- 3 lat i żywiołowy charakter. Maja jest przyjacielska w stosunku do ludzi, bardzo lubi dzieci, umie się z nimi fajnie bawić. Jest towarzyska, wpatrzona w człowieka. Ładnie chodzi na smyczy, bardzo lubi jeździć samochodem, jest idealnym kompanem wycieczek. Maja lubi inne psy i koty, w tej chwili mieszka zarówno z psami, jak i kotami. Zostawiona sama w domu, nie niszczy, zachowuje czystość. Maja jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Kontakt w sprawie adopcji: tel: 507443597 lub 510833888 Quote
Ania i Kajber Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochana i piękna Majeczka, jakże się ona zmieniła od czasów schroniska...... Może jednak dopisać, ze jest to On-ka drobna, filigranowa ,wtedy nie będzie obaw, ze za duża do mieszkania. Choć z drugiej strony, jeśli uważacie, że dla niej lepszy dom z ogrodem, to moze bez znaczenia. Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Kochana i piękna Majeczka, jakże się ona zmieniła od czasów schroniska...... Może jednak dopisać, ze jest to On-ka drobna, filigranowa ,wtedy nie będzie obaw, ze za duża do mieszkania. Choć z drugiej strony, jeśli uważacie, że dla niej lepszy dom z ogrodem, to moze bez znaczenia. Ona w mieszkaniu też może mieszkać, bezproblemowa jest. Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mysza 1 napisał(a):A ja z uporem maniaka poluję na Metro :) Gosia, Maja ma allegro teraz? Mogę jej wystawić tylko daj znak. Oczywiście że Majeczka ma cały czas wznawiane allegro:)...czasami mam mały poślizg ;)bo zazwyczaj kończy się w weekend ale będę robić aż do skutku...:loveu: PS Amiś też ma allegro:) PSPS jutro spróbuję z Cafeanimal:) Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Oczywiście że Majeczka ma cały czas wznawiane allegro:)...czasami mam mały poślizg ;)bo zazwyczaj kończy się w weekend ale będę robić aż do skutku...:loveu: PS Amiś też ma allegro:) Wielkie dzięki:loveu: , bo 3x chciała podmienić Marleja na Maję lub Amisia, w tej sytuacji nie ma po co. Dzięki 3x. Quote
gusia0106 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Się nam wzięła i ostro zasiedziała ta dwójka tak swoją drogą. Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 gusia0106 napisał(a):Się nam wzięła i ostro zasiedziała ta dwójka tak swoją drogą. Jakieś dziwactwo, naprawdę. Quote
malagos Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Proszę, zajrzyjcie na watek Ninki (w bannerku), to dzikusek i straszek... http://www.dogomania.pl/threads/182430-NINA-sznaucerka-po-wypadku-ma-DT-POTRZEBNE-DEKLARACJE-%29/page34 Quote
Recommended Posts