Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
Pani od małej suczki nie zadzwoniła drugi raz. myślałam,że będzie chciała przyjechać w weekend. wychodzi na to, że jednak nie

Trudno, co robić. Przyjdzie i na nią czas.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Tak myślę że chyba trzeba zacząć na nowo ogłaszać Maję...zwłaszcza do metra chciałabym ją wrzucić...od poniedziałku zaczynam akcję;)

Ja jej właśnie zrobiłam Cafe animal z nadzieja na metro.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Maja z "maleńkim" patyczkiem jest jak zwykle boska:loveu:[/QUOTE]

Patyczek rzeczywiście "słuszny" - wygląda jak sztacheta z płotu sąsiada... :)

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Maja to bardzo mądra i grzeczna sunia rasy owczarek niemiecki. Jest bardzo pojętna, wesoła, przyjacielska. Zna komendy, umie się zachować w każdej sytuacji.
Ma ok 2- 3 lat i żywiołowy charakter.

Maja jest przyjacielska w stosunku do ludzi, bardzo lubi dzieci, umie się z nimi fajnie bawić. Jest towarzyska, wpatrzona w człowieka.
Ładnie chodzi na smyczy, bardzo lubi jeździć samochodem, jest idealnym kompanem wycieczek.

Maja lubi inne psy i koty, w tej chwili mieszka zarówno z psami, jak i kotami.
Zostawiona sama w domu, nie niszczy, zachowuje czystość.

Maja jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona.

Kontakt w sprawie adopcji: tel: 507443597 lub 510833888

Posted

Kochana i piękna Majeczka, jakże się ona zmieniła od czasów schroniska......
Może jednak dopisać, ze jest to On-ka drobna, filigranowa ,wtedy nie będzie obaw, ze za duża do mieszkania.
Choć z drugiej strony, jeśli uważacie, że dla niej lepszy dom z ogrodem, to moze bez znaczenia.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Kochana i piękna Majeczka, jakże się ona zmieniła od czasów schroniska......
Może jednak dopisać, ze jest to On-ka drobna, filigranowa ,wtedy nie będzie obaw, ze za duża do mieszkania.
Choć z drugiej strony, jeśli uważacie, że dla niej lepszy dom z ogrodem, to moze bez znaczenia.

Ona w mieszkaniu też może mieszkać, bezproblemowa jest.

Posted

mysza 1 napisał(a):
A ja z uporem maniaka poluję na Metro :)
Gosia, Maja ma allegro teraz? Mogę jej wystawić tylko daj znak.

Oczywiście że Majeczka ma cały czas wznawiane allegro:)...czasami mam mały poślizg ;)bo zazwyczaj kończy się w weekend ale będę robić aż do skutku...:loveu:

PS Amiś też ma allegro:)

PSPS jutro spróbuję z Cafeanimal:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Oczywiście że Majeczka ma cały czas wznawiane allegro:)...czasami mam mały poślizg ;)bo zazwyczaj kończy się w weekend ale będę robić aż do skutku...:loveu:

PS Amiś też ma allegro:)

Wielkie dzięki:loveu: , bo 3x chciała podmienić Marleja na Maję lub Amisia, w tej sytuacji nie ma po co. Dzięki 3x.