Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale tylko z noskiem!

Zaraz się zsiusiam!! :lol::lol::lol:
Dobra, nie pyskuję już bo jak przyjdzie Ronja to się nie pozbieram :evil_lol:

Najważniejsze, że Mysza ma strategię opracowaną. Teraz się trzeba zastanowić jak to wszystko ustawić. Czy w pralce ma siedzieć Majeczka, czy wypożyczone dziecię!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny i jeszcze jedno. Maja była ostatnio u weta 18.03, po miesiącu miałyśmy się pokazać. jeśli chodzi o skórę jest super, pięknie pozarastała, zrobiła się miękka i lśniąca.
gruczoły bym tylko sprawdziła tak dla pewności.

Posted

ronja napisał(a):
dziewczyny i jeszcze jedno. Maja była ostatnio u weta 18.03, po miesiącu miałyśmy się pokazać. jeśli chodzi o skórę jest super, pięknie pozarastała, zrobiła się miękka i lśniąca.

No to jedź Kochana w wolnej chwili. Gruczoły trzeba kontrolować zdecydowanie.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Zaraz się zsiusiam!! :lol::lol::lol:
Dobra, nie pyskuję już bo jak przyjdzie Ronja to się nie pozbieram :evil_lol:

Najważniejsze, że Mysza ma strategię opracowaną. Teraz się trzeba zastanowić jak to wszystko ustawić. Czy w pralce ma siedzieć Majeczka, czy wypożyczone dziecię!!

Strategia ostatnio do d... jest. Ale nic, może nam się odmieni. Ja już jestem o krok od posiadania 2 kolejnych psów więc tych muszę się pozbyć:diabloti: Zasiedziały się;)

ronja napisał(a):

Jeśli możesz, to pojedź oczywiście.

Posted

ok, postaram się jutro podjechać.
porobię też zdjęcia Mai z innym psem (wezmę Polusia, bo ładny i bawić się lubi z każdym).

karma się pomału kończy, ale dołoże swoją przez miesiąc, bo jestem na 99% pewna, że Ciuciugowa podżerała po kryjomu karmę Mai...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Pomysł z nowym allegro jest super...już myślę jak tekst przerobić....:) i czekam na fajne fotki Majeczki:)

Jak nie zadzwiała to się chyba utopię w Wiśle. Chyba, ze mi moich psów się szkoda zrobi;)

Posted

z Dakocią - Dakotka nie miała ochoty na konfrontacje, chowała się pod samochód, mimo iż Maja zupełnie jej nie zauważała!!!

będę się starała zrobić lepsze fotki...

Posted

[quote name='ronja']i ostatnia tura

ps. Poluś też jest do adopcji;) zasiedział się u nas już pół roku:(

Zdjęcia super a to w locie świetne :) Poluś ładniutki, co za ludzie, nie znają się.

Posted

Miałam dzisiaj dosyć sensowny telefon w sprawie Mai ale jeszcze bez konkretów. Dzisiaj ogólnie mój samochód był jak budka telefoniczna, cały czas dzwoniłam lub ktoś dzwonił, niestety tylko jedna osoba w sprawie Mai.

Posted

Maja była dziś u weta. Nasi weci powitali ją słowami "puchatek" - mówili, że ślicznie zarosła i wygląda pięknie. Gruczoły w porządku - jeden czyściutki, w drugim odrobina wydzieliny, ale kontrolować trzeba. Maja wąży 25,40kg (niestety nie pamiętam ile ważyła ostatnio, jest gdzieś na wątku, pamiętam, że jak do nas przyjechała ważyła 21,80kg)
Za dziś nic nie zapłaciliśmy, ja też nie doliczam paliwa

Maja linieje na potęgę, wyczesuję ją, pojawił się łupież. pytałam o to wetkę - martwić się nie trzeba, tylko wyczesywać dużo i wykąpać za jakiś czas.

Posted

[quote name='ronja']Maja była dziś u weta. Nasi weci powitali ją słowami "puchatek" - mówili, że ślicznie zarosła i wygląda pięknie. Gruczoły w porządku - jeden czyściutki, w drugim odrobina wydzieliny, ale kontrolować trzeba. Maja wąży 25,40kg (niestety nie pamiętam ile ważyła ostatnio, jest gdzieś na wątku, pamiętam, że jak do nas przyjechała ważyła 21,80kg)
Za dziś nic nie zapłaciliśmy, ja też nie doliczam paliwa

Maja linieje na potęgę, wyczesuję ją, pojawił się łupież. pytałam o to wetkę - martwić się nie trzeba, tylko wyczesywać dużo i wykąpać za jakiś czas.
Dziękuję Ci, bardzo dobre wieści.

Zbliża się koniec miesiąca, sytuacja finansowa Mai jest kiepska. Poza jedną czy dwoma wpłatami nie bylo nic, z mojego bazarku uzbierało się na razie 36 zł a to na Amigo i Maję.

Prosimy o wsparcie. :(

Posted

Kochana jutro zrobię jakiś przelew dla Majeczki i Amigo.....

Cieszę się że dziewczynka ma się dobrze:)...wieczorem przysiądę do przerobienia allegro, tak żeby wznowić już jakieś fajniejsze....

A malutka Didi z noskiem jest:loveu::loveu::loveu: