Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bela daj mi maila, będę Ci zdjęćia tam wysyłać to wstawiasz, bo ja chyba tępa jestem, jak z imageshocka wstawić, żeby były większe?
Z fotosika były lux, tylko tam limity... A zdrowie jak dla mnie super, co prawda drapie się, ale jka tam zaglądam, nie ma tam nic... chudy jest tak jak był, ale je zupełnie normalnie, jak inne owczarki, nie mniej. A jest bardzo żywy :)i się wtula :) podchodzi do boku i opiera o mnie łepek i chce żeby go utulić :) :)

Posted

A Barni to mi się teraz najbardziej przytulaśny olbrzym zrobił :) jak wychodzi biegać, to najpierw czeka az się go wyniuńka i dopiero leci, zreszta troszkę się uspokoił, juz nie szczeka na byle kogo ;) jak się trafi np. taki Ares to ręki nie pcham między ich pyski jak mi się wysmyknie Barni i do krat leci, ale to rzadkość, a kiedys każdy Burek był dla niego zaczepka :)
Noi jets przepiękny.... wielki , prawdziwy owczarek :) Dzisiaj odrobaczyłam wszystkie psy w hotelu.
Zdjęcia mam ładne, al emam zepsuty komp i pisze na obcym więc dopiero w przyszłym tygodniu do Beli wyślę...

Posted

Załuje, ze ciągle nie miałam okazji poznac Barnaby. Ale to mój ONkowy ulubieniec.

A ze spraw przyziemnych, to informuje, ze dotarły wpłaty od ala123 - 50 zł i magdy222- 50 zł ( od Tymotei). Bardzo dziekujemy !

Posted

bela51 napisał(a):
Jesli bedziesz dla psa domem tymczasowym, to masz prawo korzystania z pomocy finansowej. Jesli zaadoptujesz psa i bedzie Twój, sama musisz pokrywac koszty leczenia. W wyjątkowych sytuacja losowych ,mozna prosic o pomoc dla własnego psa.

Aha. Rozumiem.

Posted

Barni mieszka obecnie z Taszką tak dla odmiany :)
a przeciął sobie dzisiaj nogę tylnią z tyłu, nic mu nie jest, ale za Chiny nie mogę dojść do ładu, gdzie to zrobił, bo rano jak biegał to nic nie miała, a jak biegał drugi raz zauważyłam.... a w boksie nie ma szans sie o nic przeciąć....... będę musiała go śledzić chyba ;) ;)

Posted

Biedaczysko.:-( Kasiu, a jak Barni stoi z karmą ?
Nie pisałam, ale w zeszłym tygodniu rozmawiałam z p.Alina z Warszawy, tą ktora tak hojnie i czesto wspiera Barnabę. Własnie znowu wplacila na konto hotelu 200 zł.
Prosiła , aby Was pozdrowic, tzn. Ciebie i p. Asie.:lol:

Posted

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Najlepsze jest to że Barni wogóle chyba tego nie poczuł, dopiero jak mu psikałam, to się oburzył, a tak to latał za piłką jakby nigdy nic..... :lol:
A karmy ma na około tydzień, więc można myśleć powoli :p

Posted

Nie ma się czym martwić, ja to wczoraj pięknie zabandażowałam :) dzisiaj doktur obejrzał, jeszcze raz zabandażował, al ei tak musiałam poprawić ;)
A jak go wogóle zobaczył, to mówił, że nie ma porównania jak wypiękniał i jaki sie zrobił elegancki pies !!! Uszy super :) zdrowe :)