Doda_ Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To mniejszy Barnabi niz myslalam? :oops: . . myślalam ze to 45 kilogramowy pies .. . . . co do tej perelki .. no dla barnabi - szkoda , ze wyjezdza. ale dla psinki - szczęscie :) tak to juz jest . .. . Quote
bela51 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Barnaba jest chyba szczuplutki z powodu swoich problemów z trzustką.Raczej nie jest mały. Quote
Martika&Aischa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Barniś trzyma linię ;) zdrówka psiaku kochany :* Quote
bela51 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Poniewaz w lutym mija 4 lata odkąd Barnaba jest w hotelu, pragnełabym zrobic jakies podsumowanie: Od samego poczatku byli z nim i wspierali go agat21, ala123, Dorot131, Livka, Tymotea, malibo57, lider2105 i ja. Bylo jeszcze pare innych osob, ktore wspierały go przez jakis czas, Emigrantka, kakaicezar, Talcott. Alina S. z Warszawy.Troche sie zmienilo przez te lata, niektorzy wyjechali, stracili prace, odeszli na zawsze jeszcze inni znikneli bez slowa. Na ich miejsce przybyło pare nowych osób (arim, mdk8, gosiaczek1984, _Doda).Nie sposob tez zapomniec o wspaniałaych bazarkach robionych przez wiele osób, oraz jednorazowych hojnych datkach Obiezyswiat75. Nie jestem chyba w stanie wymienic wszystkich, wybaczcie jesli kogos pominęłam. Ale wszystkim tym osobom Barnaba zawdziecza zycie, oraz to, ze moze przebywac pod wspaniała opieka Hotelu p.Asi. Przez długi czas oglaszalismy Barnabe niestety z marnym skutkiem. Nie wiem czy warto znowu ponowic serie ogłoszen? Moze warto, wszak cuda sie zdarzają. Po tych 4 latach zwracam sie do Was z prosbą. Prosze, aby znalazła sie osoba chętna na przejęcie funduszy Barniego, przyjmowania wpłat i dokonanywania przelewów za hotelowanie. Mysle, ze pora na zmiane warty. Czuje sie przemęczona, mam problemy ze zdrowiem. Nie wiem jak długo jeszcze bede czynnie uczestniczyc w zyciu dogomanii. Wielokrotnie mialam ochote sie wycofac. I zawsze trzymały mnie wlasnie takie zobowiązania jak m.in. prowadzenie kasy Barnaby. Bardzo prosze wszystkich wspierających Barniego o przemyslenie mojej prosby. Będe głęboko wdzięczna. Quote
bela51 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Mineło kilka dni, nikt nie zajrzał. Podniose chociaz watek Barnisia:lol: Quote
Livka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Zajrzałam Belu, ale niestety nie mogę pomóc - prowadzę już tyle rozliczeń, że niedługo się pogubię, do tego jeszcze bazarki ... Może ktoś podejmie się zarządzania Barnisiową skarbonką. Bardzo prosimy !!! Quote
agat21 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Zajrzałam teraz... Przykro Belu, że nie czujesz się dobrze :( Jesteś tak pozytywną osobą na dogo, że - egoistycznie patrząc- nie chciałabym, żebyś się wycofywała. Ale rozumiem oczywiście, że różne momenty się w życiu zdarzają. Ja jestem niestety niezbyt systematycznie na dogo. Z powodu pracy i wyjazdów bywa, że i tydzień mnie nie ma. A w przypadku Barnisia lepiej chyba czuwać nad wątkiem na bieżąco. Nie polecałabym zatem swojej osoby do prowadzenia księgowości. Wyjątkowo jestem księgową i płatnikiem Ciapusia, bo właściwie prawie się urodził na moich rękach, wiozłam go z jego mamusią do hoteliku i czuję się za niego odpowiedzialna, poza tym nikt inny pewnie by się nie podjął. Ale i tak mam wyrzuty, że nie mogę poświęcić tyle czasu na szukanie u domu ile powinnam. Przy tym wszystkim moje 4 ogony w domu i 2 dochodzące na karmienie z piwnicy... Przepraszam za ten długi elaborat, chcę tylko, żebyś wiedziała, że bardzo chciałabym pomóc, ale nie bardzo jestem w stanie. Quote
bela51 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Podaje wykaz tegorocznich wpłat: 2.01. - gosiaczek1984 - 20 zł 3.01. - agat21 - 10 zł + 140 zł bazarek 7.01. - Dorot131 - 40 zł 10.01. - ala12 - 50 zł 13.01. - Doda_ - 10 zł 13.01 - Livka - 10 zł 27.01. - ala123 - 50 zł 27.01. - bela51 - 10 zł Dziekuje Agat21 i Livce za odpowiedz. Sprawa nie jest naglaca, jednak bede wdzieczna jesli inni tez przemysla moją prosbe. Wiem, ze takie zobowiązanie nie jest łatwe, ale moze ktos znajdzie czas i zapał, aby sie go podjąc. Quote
ala123 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ja też, jak widać,jestem rzadkim gościem na dogo,nie jestem systematyczna,a raczej odwrotnie; przy tym mam na głowie kilka zwierzaczków - w dt,hoteliku i u siebie, no i jeszcze swoją osobistą 5 osobową zwierzęcą gawiedź,niemłodą już,wymagającą opieki. Już teraz nie ogarniam,gubię się,zapominam,czego zresztą Belu miałaś przykład ostatnio:roll:. Nie nadaję się na księgową:roll:. Nie wspominam już o TŻ,który krzywym okiem patrzy na to wszystko,a wszystkiego przecież nie wie Quote
Cantadorra Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Izek, ja nawet nie wyobrażam sobie, ze mogłoby Ciebie tu nie być! Quote
bela51 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Cantadorra']Izek, ja nawet nie wyobrażam sobie, ze mogłoby Ciebie tu nie być![/QUOTE] Eee tam, moze czasem bym była. Ale zdecydowania odczuwam "zmeczenie materiału" stąd moja prosba. Quote
arim Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 A ja mam kreon dla Banisia.W tym tygodniu wyślę. Quote
Maciek777 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='bela51']Po tych 4 latach zwracam sie do Was z prosbą. Prosze, aby znalazła sie osoba chętna na przejęcie funduszy Barniego, przyjmowania wpłat i dokonanywania przelewów za hotelowanie. Mysle, ze pora na zmiane warty. Czuje sie przemęczona, mam problemy ze zdrowiem. Nie wiem jak długo jeszcze bede czynnie uczestniczyc w zyciu dogomanii. Wielokrotnie mialam ochote sie wycofac. I zawsze trzymały mnie wlasnie takie zobowiązania jak m.in. prowadzenie kasy Barnaby. Bardzo prosze wszystkich wspierających Barniego o przemyslenie mojej prosby. Będe głęboko wdzięczna. Niestety ja nie dam rady tego ogarnąć czasowo:shake: Dzisiaj piszę o zachowaniu Barniego w boksie: Niszczenie: nic:) Brudzenie: często (ale nie zawsze) jest qpa po nocy. Quote
Sara2011 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Maciek777']Niestety ja nie dam rady tego ogarnąć czasowo:shake: Dzisiaj piszę o zachowaniu Barniego w boksie: Niszczenie: nic:) Brudzenie: często (ale nie zawsze) jest qpa po nocy.[/QUOTE] Zimno teraz to i nie chce się Barniemu wychodzić na mróz na kupę:roll:. Toż to wątpliwa przyjemość:evil_lol: Quote
Doda_ Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='bela51'] Po tych 4 latach zwracam sie do Was z prosbą. Prosze, aby znalazła sie osoba chętna na przejęcie funduszy Barniego, przyjmowania wpłat i dokonanywania przelewów za hotelowanie. Mysle, ze pora na zmiane warty. Czuje sie przemęczona, mam problemy ze zdrowiem. Nie wiem jak długo jeszcze bede czynnie uczestniczyc w zyciu dogomanii. Wielokrotnie mialam ochote sie wycofac. I zawsze trzymały mnie wlasnie takie zobowiązania jak m.in. prowadzenie kasy Barnaby. Bardzo prosze wszystkich wspierających Barniego o przemyslenie mojej prosby. Będe głęboko wdzięczna. Nie dam rady psiura ogłaszać, mogę tylko wstawiac zdjecia, informacje jakie dostane z hoteliku . . rozliczeniami tez moge sie zajac, chociaz, lada chwila wyciagam (jak beda deklaracje) Fileta ktory sobie nie radzi w schronie.... . wiec jesli nikt inny sie nie zglosi, moge wziac na siebie rozliczeni. Życzę Ci duzo zdrowia,mam nadzieje, ze to nic powaznego. co do qp , no cioteczki racja - zimno strasznie i nie chce mu sie wychodzic. Maciek, sprzataj tam a nie narzekaj ze sra nie tam gdzie bys chcial! :angryy::mad: :eviltong: Quote
Maciek777 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Sara2011']Zimno teraz to i nie chce się Barniemu wychodzić na mróz na kupę:roll:. Toż to wątpliwa przyjemość:evil_lol:[/QUOTE] Może mu wychodek na wybiegu zrobić?:diabloti: [quote name='Doda_']Nie dam rady psiura ogłaszać, mogę tylko wstawiac zdjecia, informacje jakie dostane z hoteliku . . rozliczeniami tez moge sie zajac, chociaz, lada chwila wyciagam (jak beda deklaracje) Fileta ktory sobie nie radzi w schronie.... . wiec jesli nikt inny sie nie zglosi, moge wziac na siebie rozliczeni. Życzę Ci duzo zdrowia,mam nadzieje, ze to nic powaznego. co do qp , no cioteczki racja - zimno strasznie i nie chce mu sie wychodzic. Maciek, sprzataj tam a nie narzekaj ze sra nie tam gdzie bys chcial! :angryy::mad: :eviltong:[/QUOTE] Zdjęcia i informacje z hotelu zamieszczam ja:) Chyba, że jest jakaś nagła sytuacja (np choroba) to jest dzwonione. Do qp wracając to często są na środku legowiska i nie wiem jak on wtedy śpi;) Quote
Doda_ Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 No to szukacie kogos do rozliczenia? tak jak mówilam, jesli nikt inny sie nie zglosi, moge to zrobic ja . do co qp . ..legowisko . . . :evil_lol: teraz to sie dziwie czemu tam a nie na podlodze ... Quote
Doda_ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Co u Barnaby ? Bela, znalazlas kogos do rozliczenia ? Quote
bela51 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Doda_, poza Toba nikt sie nie zglosił, ale tak jak pisałam, nie ma pospiechu. Musze spokojnie rozliczyc styczen i jesli nie bedzie innych chętnych z deklarowiczów Barniego, to podam wszystkim Twoje konto do wpłat. Musiałabym tez napisac do moda, aby udostepnił Ci jakis post na pierwszej stronie. Poczekajmy jeszcze pare dni. Quote
bela51 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='arim']A ja mam kreon dla Banisia.W tym tygodniu wyślę.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy Mireczko:loveu: Mnie tez udało sie załatwic recepte, wysle kreon w poniedziałek. Barnis bedzie miał zapas:lol: Quote
Doda_ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='bela51']Doda_, poza Toba nikt sie nie zglosił, ale tak jak pisałam, nie ma pospiechu. Musze spokojnie rozliczyc styczen i jesli nie bedzie innych chętnych z deklarowiczów Barniego, to podam wszystkim Twoje konto do wpłat. Musiałabym tez napisac do moda, aby udostepnił Ci jakis post na pierwszej stronie. Poczekajmy jeszcze pare dni.[/QUOTE] bo wiesz, prowadze tez inne rozliczenia, wiec jesli ktos inny /zaufany/ sie zglosi, to niech przejmie. Jak nikogo nie bedzie to oczywiscie ze pomoge. :) Quote
gosiaczek1984 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ja niestety nie moge podjac sie prowadzenia rozliczen,chocbym chciala to brak czasu,ale oczywiscie dalej bede dokladac sie do hoteliku Quote
bela51 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Wysłałam dzisiaj Barniemu 2 opakowania Kreonu. Podaje tez wykaz wpłat za styczen oraz informuje, ze wpłyneła dzisiaj deklaracja od gosiaczka:lol: - 20 zl za luty. 2.01. - gosiaczek1984 - 20 zł 3.01. - agat21 - 10 zł + 140 zł bazarek 7.01. - Dorot131 - 40 zł 10.01. - ala12 - 50 zł 13.01. - Doda_ - 10 zł 13.01 - Livka - 10 zł 27.01. - ala123 - 50 zł 27.01. - bela51 - 10 zł 31.01. - mdk8 - 5 zł Quote
Doda_ Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 ja za luty wpłacę pod koniec tygodnia okolo . .. Quote
bela51 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Doda_ nie mam sumienia przekazywac Ci finansow zadłuzonego psa. Na razie jeszcze pociagne te rozliczenia.:-( Barni niestety zakonczył styczen na minusie:-( Czy ktos mógłby pomyslec nad jakims bazarkiem? Nie mam nic ciekawego, co moznaby sprzedac, ale chetnie poprowadze bazar, jesli bedą fanty. Quote
Recommended Posts