Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słyszałem, że Cortaflex jest skuteczny. Jest wersja dla psów, jak i dla koni. Wet musiałby stwierdzić czy psu można podawać to dla koni bo jest znacznie wydajniejszy - chyba 15 g na 500 kg konia, a sprzedawane jest we wiaderku po ok 400 zł. Może tak być, że płaci się kilka razy więcej za etykietę z psem, zamiast z koniem:roll:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to dla barnaby jesli wazy ok.30 kg wystarczy 1 g :roll: moze warto popytac wlascicieli koni ? moze ktorys by troche sprzedal . . bo kupic cale wiadro nie ma sensu..

Posted (edited)

Rozmawialam wczoraj z P. Asia. Wymaz z ucha pojechal do badania, aby właczyc odpowiednie leczenie. Na lapki Barni otrzymuje leki przeciwbólowe. Wszystko niestety na razie na kredyt.:-(
Napisałam prosbe do Skarpety Owczarkowej o dofinansowanie leczenia. Pewnie za pare dni otrzymamy odpowiedz.

Edit.Wczoraj otrzymalismy wpłate z bazarku betki i Macka777 w wysokosci 240 zł. Serdecznie dziekujemy.:loveu:,
Te pieniądze pozwolily na zaplacenie drugiej częsci czynszu za hotelowanie w lutym.:lol:

Edited by bela51
Posted

Mam trochę fantów, tylko muszę znaleźć czas na obfotografowanie i opisanie. Mam nadzieję, że wreszcie w weekend się uda. Poproszę Cię Belu o zrobienie bazarku, z którego połowa znowu poszłaby na Barnisia, dobrze?

Posted

agat21 napisał(a):
Mam trochę fantów, tylko muszę znaleźć czas na obfotografowanie i opisanie. Mam nadzieję, że wreszcie w weekend się uda. Poproszę Cię Belu o zrobienie bazarku, z którego połowa znowu poszłaby na Barnisia, dobrze?

ja tez moge zrobic, nie ma problemu, jesli bela nie bedzie mogla . . .

Posted

Maciek777 napisał(a):
Wczoraj nie było mnie w hotelu. dzisiaj widzę, że znowu jest lepiej:) Zaczął się swobodniej ruszać i jest bardziej kontaktowy:p Jednak widać, że dość ostrożny.

wolne sobie zrobiłeś? :mad:
to się cieszę , że jest lepiej . .

Posted (edited)

agat21 napisał(a):
To wyślę Tobie zdjęcia i opisy jak tylko będę miała, podaj mi na priva adres mailowy.
dzięki!

ok, wysyłam już, ceny wywoławcze też podaj.

edit: masz zapchaną skrzynkę...

Edited by Doda_
Posted

U Barniego już prawie normalnie:) Chętny do wyjścia, dość radosny i w ogóle:) Jeszcze troszkę trzeba uważać z dotykaniem go, ale najgorsze już za nim:p

Jeszcze muszę pogadać z wetem czy im nie zaszkodzi, ale wtedy na dniach kupię dla moich sierściuchów na stawy to:
http://allegro.pl/cortaflex-ha-na-stawy-zapas-na-2-mce-50zl-taniej-i4011675684.html
Jeśli chcecie to mogę Barniemu sprzedać określoną ilość. W jego przypadku to będzie chyba ok 1,0 ml / dzień, ale to się jeszcze dokładnie obliczy. Dlaczego sprzedać, a nie dać? Bo niestety właśnie wychodzę z najgorszego kryzysu finansowego w moim życiu i liczę się z każdym wydatkiem:shake: Sprzedałbym po cenie zakupu, ale nie chcę brać za to odpowiedzialności więc może skonsultujcie ten skład jeszcze z jakimś wetem. Tu jest skład:
http://animalia.pl/produkt,7024,558,equine-cortaflex-ha-solution-w-plynie-946ml.html

Posted (edited)

Przynoszę dobre wieści ze SKARPETY OWCZARKOWEJ - zatwierdziliśmy udzielenie wsparcia na leczenie Barnaby :multi:
Belu, skontaktuj się ze mną, żeby obgadać szczegóły :)
Cieszę się, że Barniś lepiej się czuje :happy1:
A jeśli idzie o leki na stawy, to najsilniejszy dostępny na rynku bez recepty jest CortaVet Ha
Corta Vet HA jest weterynaryjną wersją Cortaflexu w kapsułkach. Jest dwa razy silniejszy. To najmocniejszy preparat z rodziny Cortaflex. Silnie skondensowany, zawiera największą możliwą dawkę kwasu hialuronowego (HA) - 10 mg w kapsułce. Stanowi alternatywę dla dostawowych iniekcji z kwasu hialuronowego.
Zamawiałam go kiedyś dla Szarika - koszt 60 kapsułek x 200 mg to około 180 zł
Dla psa wielkości Barnaby starczy na miesiąc

Edited by DONnka
Posted (edited)

Kochani, bardzo dziekuje za deklarowaną pomoc dla Barniego:loveu:
Ostatnie dni miałam tak bardzo zabiegane, ze nie moglam nawet zajrzec na dogo.
Doda_ , kolejny raz, bardzo serdecznie dziekuje Ci za pomoc z bazarkiem , a takze oczywiscie Agatce za oferowane fanty:Rose:

Wpłyneły nowe wpłaty dla Barnaby:
27.02. - mdk8 - 5 zl ( za II )
27.02. - ala123 - 50zł ( za III )
Bardzo dziekujemy:loveu:

Edited by bela51
Posted

belo, nie dziekuj, nie ma za co! :)

agato, dostalam mail, piekne rzeczy!!! tylko nie wiem gdzie te opisy... w zalaczniku sa same zdjecia... napiszę Ci pw.

Posted

[quote name='Doda_']http://www.dogomania.pl/forum/threads/251483-Dla-eleganckiego-domu-dla-eleganckiej-pani-dla-eleganckiego-psa-!!18-03-godz-20-00?p=21937873#post21937873

bazarek otwarty :) z fantami od agat21
Doda, Agatka, bardzo Wam dziekuje:loveu:

Musze takze poinformowac, ze z bazarku cegiełkowego Dody zebrało sie dla Barnaby 100 zł :loveu:, wpłyneły takze wpłaty od gosiaczek1984 - 20 zł i Dorot131 - 40 zł.
Wszystkim ogromnie dziekujemy:lol: