Doda_ Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='bela51']Doda_ nie mam sumienia przekazywac Ci finansow zadłuzonego psa. Na razie jeszcze pociagne te rozliczenia.:-( Barni niestety zakonczył styczen na minusie:-( Czy ktos mógłby pomyslec nad jakims bazarkiem? Nie mam nic ciekawego, co moznaby sprzedac, ale chetnie poprowadze bazar, jesli bedą fanty.[/QUOTE] Moze bazarek cegielkowy ? Piszę Ci pw. Quote
arim Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 A mój kreon jeszcze w domu :( Wyśle w tym tygodniu,bo za bardzo nie ruszałam się z domu w tą ślizgawicę.Dziś śniegu już nie ma,więc wyruszę na pocztę na dniach. Co do bazarku,to myślałam o Barnim i co nieco mam,ale już teraz nie będę miała jak powysyłać i może jak wrócę pod koniec kwietnia to dopiero bym podesłała Ci fotki? Coś jeszcze dozbieram do tej pory. Quote
bela51 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='arim']A mój kreon jeszcze w domu :( Wyśle w tym tygodniu,bo za bardzo nie ruszałam się z domu w tą ślizgawicę.Dziś śniegu już nie ma,więc wyruszę na pocztę na dniach. Co do bazarku,to myślałam o Barnim i co nieco mam,ale już teraz nie będę miała jak powysyłać i może jak wrócę pod koniec kwietnia to dopiero bym podesłała Ci fotki? Coś jeszcze dozbieram do tej pory.[/QUOTE] Twój Kreon niech lezy i czeka:lol:. Swoją drogą strasznie zwariowana pogoda w Polsce. U nas dzisiaj ciepło, słonecznie i WIOSNA:lol: Quote
Cantadorra Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Mam otwarty kreon po Barutku i całe jedno opakowanie. Poproszę o adres hoteliku, wyślę dla Barniego. Quote
bela51 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Cantadorra']Mam otwarty kreon po Barutku i całe jedno opakowanie. Poproszę o adres hoteliku, wyślę dla Barniego. Dziękuje w imieniu Barnisia:loveu: Psanatorium Lipka Wielka 31 64-310 Lwówek woj. wielkopolskie Quote
agat21 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='bela51']Doda_ nie mam sumienia przekazywac Ci finansow zadłuzonego psa. Na razie jeszcze pociagne te rozliczenia.:-( Barni niestety zakonczył styczen na minusie:-( Czy ktos mógłby pomyslec nad jakims bazarkiem? Nie mam nic ciekawego, co moznaby sprzedac, ale chetnie poprowadze bazar, jesli bedą fanty.[/QUOTE] Belu, niedługo coś znajdę, może znowu wspólny bazarek Barnisia z Jacusiem-Ciapusiem? Quote
Doda_ Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Bela, zrobiłam staruszkowi bazarek cegielkowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250807-Urodziny-staruszka-Barnaby-!!-Bazarek-cegie%C5%82kowy!-Do-18-02-godz-18-00?p=21844272#post21844272 prosze na pw mi napisz, co mam poprawić, co dopisać . . rozumiem, że pieniązki na twoje konto ? I trzeba porozsyłać maszynką, ja muszę już zaraz wyjść, jeśli nikt nie da rady powysyłać dzisiaj to zrobię to jutro Quote
bela51 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Doda_']Bela, zrobiłam staruszkowi bazarek cegielkowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250807-Urodziny-staruszka-Barnaby-!!-Bazarek-cegiełkowy!-Do-18-02-godz-18-00?p=21844272#post21844272 prosze na pw mi napisz, co mam poprawić, co dopisać . . rozumiem, że pieniązki na twoje konto ? I trzeba porozsyłać maszynką, ja muszę już zaraz wyjść, jeśli nikt nie da rady powysyłać dzisiaj to zrobię to jutro Bardzo serdecznie dziękuje Ci za bazarek i zapraszam wszystkich na 4 urodziny w Hoteliku :loveu::BIG::tort: Quote
Doda_ Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='bela51']Bardzo serdecznie dziękuje Ci za bazarek i zapraszam wszystkich na 4 urodziny w Hoteliku :loveu::BIG::tort:[/QUOTE] Ja również zapraszam :) trzeba porozsyłać, ale ja mogę to jutro zrobić. Quote
Maciek777 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Doda_']do co qp . ..legowisko . . . :evil_lol: teraz to sie dziwie czemu tam a nie na podlodze ... Tzn o ile zrobi to najczęściej na podłogę, ale na legowisko też nie jest taką rzadkością:roll: [quote name='Doda_']Co u Barnaby ? Perełka już w domu:) Barni został sam:roll: Trzeba myśleć nad tą ONką, ale nie wiemy czy jeszcze chwilę nie zaczekać bo Perełka jest lękliwa i lepiej mieć pewność, że już tam zostanie:roll: Jeśli elektronika pozwoli to po jutrze powinny być nowe fotki:) [quote name='bela51']Mnie tez udało sie załatwic recepte, wysle kreon w poniedziałek. Barnis bedzie miał zapas:lol: No właśnie! Musze przeliczyć Kreony i napisać:) Quote
Maciek777 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Żeby nie problemy z łącznością to bazar betki (prowadzony przeze mnie) dla Barniego, powstałby już w sobotę:roll: Doda_ była szybsza:evil_lol: W każdym razie zapraszam na niego:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/250820-4-GB-ROZUMu-Opowie%C5%9Bci-niesamowite-dla-biednego-ON-ka-Barnaby-Do-17-02-godz-22-00 Quote
bela51 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Barni sie przypomina i zaprasza na swoje dwa bazarki Czekamy na gosci, ktorzy nie pozwolą mu po 4 latach utonąc w długach:-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...-02-godz-22-00 http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21844272 Quote
Maciek777 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='bela51']Macku, czy Kreony ode mnie doleciały ? Tak, potwierdzam:) 2 opakowania. Dziękujemy:) Dotarła też przesyłka od Arim, ale jeszcze nieotwarta przez adresata więc nie mogę potwierdzić zawartości;) Quote
Maciek777 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Najnowsze fotki:) [IMG]http://imageshack.com/a/img811/9506/igau.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.com/a/img842/362/z1b9.jpg[/IMG] Quote
Doda_ Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 jaki piękny barni... niemożliwe, że domek się nie odzywa. . . . Quote
Doda_ Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 belo, a ile kosztują suplementy dla niego? proszę o nr konta:) chcę przelać deklarację. Quote
gosiaczek1984 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Zagladam do Barnisia,faktycznie lapy mu siadaja,ja gotuje rapkach kurzych jedzenie,albo daje Bambowi same gotowane,pomagaja Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 belo, już zaraz robię przelew -deklaracja i cegielka :) Quote
bela51 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Podaje wykaz wpłat w lutym 2014 3.02. - gosiaczek1984 - 20 zł 3.02. - Dorot131 - 40 zł 10.02 - Doda_ - 10 zł 10.02. - Livka - 10 zł 10.02. - agat21 - 20 zł 10.02. - malibo57 - 50 zł ( za I i II ) Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu: PS.Maćku, czy Barnaba rzeczywiscie chodzi na takich ugiętych łapkach, czy to tylko takie zdjęcie ? Quote
Maciek777 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='bela51']Ale łapeczki chyba coraz bardziej "siadają " ? Czy tylko to ostatnie zdjecie takie niefortunne ?[/QUOTE] [quote name='bela51']PS.Maćku, czy Barnaba rzeczywiscie chodzi na takich ugiętych łapkach, czy to tylko takie zdjęcie ?[/QUOTE] Za dużo wątków by wszędzie być codziennie:-? Ugięte ma. Może nie tak jak na zdjęciu, choć i tak się zdarzają gdy za długo chodzi. Ogólnie może aż tak źle nie jest, ale wiadomo, że to ONek i swoje lata już ma:shake: Jednak żeby jakoś piszczał przez to, nie chciał wychodzić czy w inny sposób komunikował, że go boli to jednak się na szczęście nie zdarza:) Quote
bela51 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Maciek777'] Ugięte ma. Może nie tak jak na zdjęciu, choć i tak się zdarzają gdy za długo chodzi. Ogólnie może aż tak źle nie jest, ale wiadomo, że to ONek i swoje lata już ma:shake: Jednak żeby jakoś piszczał przez to, nie chciał wychodzić czy w inny sposób komunikował, że go boli to jednak się na szczęście nie zdarza:)[/QUOTE] Moze nalezaloby ograniczyc mu długosc spacerów i nie pozwalac na szalenstwa ? Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 ok cieszę się, że moja wpłata doszla :) jeszcze ciepło też trzeba zapewnic .. ale tam w pomieszczeniu ma . . .. no może mniej spacerów i szaleństw . . Quote
Recommended Posts