Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Doda_ nie mam sumienia przekazywac Ci finansow zadłuzonego psa. Na razie jeszcze pociagne te rozliczenia.:-(
Barni niestety zakonczył styczen na minusie:-(
Czy ktos mógłby pomyslec nad jakims bazarkiem? Nie mam nic ciekawego, co moznaby sprzedac, ale chetnie poprowadze bazar, jesli bedą fanty.[/QUOTE]

Moze bazarek cegielkowy ? Piszę Ci pw.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A mój kreon jeszcze w domu :( Wyśle w tym tygodniu,bo za bardzo nie ruszałam się z domu w tą ślizgawicę.Dziś śniegu już nie ma,więc wyruszę na pocztę na dniach. Co do bazarku,to myślałam o Barnim i co nieco mam,ale już teraz nie będę miała jak powysyłać i może jak wrócę pod koniec kwietnia to dopiero bym podesłała Ci fotki? Coś jeszcze dozbieram do tej pory.

Posted

[quote name='arim']A mój kreon jeszcze w domu :( Wyśle w tym tygodniu,bo za bardzo nie ruszałam się z domu w tą ślizgawicę.Dziś śniegu już nie ma,więc wyruszę na pocztę na dniach. Co do bazarku,to myślałam o Barnim i co nieco mam,ale już teraz nie będę miała jak powysyłać i może jak wrócę pod koniec kwietnia to dopiero bym podesłała Ci fotki? Coś jeszcze dozbieram do tej pory.[/QUOTE]
Twój Kreon niech lezy i czeka:lol:. Swoją drogą strasznie zwariowana pogoda w Polsce. U nas dzisiaj ciepło, słonecznie i WIOSNA:lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Mam otwarty kreon po Barutku i całe jedno opakowanie. Poproszę o adres hoteliku, wyślę dla Barniego.
Dziękuje w imieniu Barnisia:loveu:
Psanatorium
Lipka Wielka 31
64-310 Lwówek
woj. wielkopolskie

Posted

[quote name='bela51']Doda_ nie mam sumienia przekazywac Ci finansow zadłuzonego psa. Na razie jeszcze pociagne te rozliczenia.:-(
Barni niestety zakonczył styczen na minusie:-(
Czy ktos mógłby pomyslec nad jakims bazarkiem? Nie mam nic ciekawego, co moznaby sprzedac, ale chetnie poprowadze bazar, jesli bedą fanty.[/QUOTE]

Belu, niedługo coś znajdę, może znowu wspólny bazarek Barnisia z Jacusiem-Ciapusiem?

Posted

[quote name='Doda_']Bela, zrobiłam staruszkowi bazarek cegielkowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250807-Urodziny-staruszka-Barnaby-!!-Bazarek-cegiełkowy!-Do-18-02-godz-18-00?p=21844272#post21844272

prosze na pw mi napisz, co mam poprawić, co dopisać . .
rozumiem, że pieniązki na twoje konto ?

I trzeba porozsyłać maszynką, ja muszę już zaraz wyjść, jeśli nikt nie da rady powysyłać dzisiaj to zrobię to jutro

Bardzo serdecznie dziękuje Ci za bazarek i zapraszam wszystkich na 4 urodziny w Hoteliku :loveu::BIG::tort:

Posted

[quote name='bela51']Bardzo serdecznie dziękuje Ci za bazarek i zapraszam wszystkich na 4 urodziny w Hoteliku :loveu::BIG::tort:[/QUOTE]

Ja również zapraszam :) trzeba porozsyłać, ale ja mogę to jutro zrobić.

Posted

[quote name='Doda_']do co qp . ..legowisko . . . :evil_lol: teraz to sie dziwie czemu tam a nie na podlodze ...
Tzn o ile zrobi to najczęściej na podłogę, ale na legowisko też nie jest taką rzadkością:roll:

[quote name='Doda_']Co u Barnaby ?
Perełka już w domu:) Barni został sam:roll: Trzeba myśleć nad tą ONką, ale nie wiemy czy jeszcze chwilę nie zaczekać bo Perełka jest lękliwa i lepiej mieć pewność, że już tam zostanie:roll:
Jeśli elektronika pozwoli to po jutrze powinny być nowe fotki:)

[quote name='bela51']Mnie tez udało sie załatwic recepte, wysle kreon w poniedziałek. Barnis bedzie miał zapas:lol:
No właśnie! Musze przeliczyć Kreony i napisać:)

Posted

[quote name='bela51']Macku, czy Kreony ode mnie doleciały ?
Tak, potwierdzam:) 2 opakowania. Dziękujemy:)

Dotarła też przesyłka od Arim, ale jeszcze nieotwarta przez adresata więc nie mogę potwierdzić zawartości;)

Posted

Podaje wykaz wpłat w lutym 2014
3.02. - gosiaczek1984 - 20 zł
3.02. - Dorot131 - 40 zł
10.02 - Doda_ - 10 zł
10.02. - Livka - 10 zł
10.02. - agat21 - 20 zł
10.02. - malibo57 - 50 zł ( za I i II )
Bardzo serdecznie dziękujemy :loveu:

PS.Maćku, czy Barnaba rzeczywiscie chodzi na takich ugiętych łapkach, czy to tylko takie zdjęcie ?

Posted

[quote name='bela51']Ale łapeczki chyba coraz bardziej "siadają " ? Czy tylko to ostatnie zdjecie takie niefortunne ?[/QUOTE]

[quote name='bela51']PS.Maćku, czy Barnaba rzeczywiscie chodzi na takich ugiętych łapkach, czy to tylko takie zdjęcie ?[/QUOTE]
Za dużo wątków by wszędzie być codziennie:-?
Ugięte ma. Może nie tak jak na zdjęciu, choć i tak się zdarzają gdy za długo chodzi. Ogólnie może aż tak źle nie jest, ale wiadomo, że to ONek i swoje lata już ma:shake: Jednak żeby jakoś piszczał przez to, nie chciał wychodzić czy w inny sposób komunikował, że go boli to jednak się na szczęście nie zdarza:)

Posted

[quote name='Maciek777']
Ugięte ma. Może nie tak jak na zdjęciu, choć i tak się zdarzają gdy za długo chodzi. Ogólnie może aż tak źle nie jest, ale wiadomo, że to ONek i swoje lata już ma:shake: Jednak żeby jakoś piszczał przez to, nie chciał wychodzić czy w inny sposób komunikował, że go boli to jednak się na szczęście nie zdarza:)[/QUOTE]
Moze nalezaloby ograniczyc mu długosc spacerów i nie pozwalac na szalenstwa ?