Igiełka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Ciotka mi nie działa pw. Nie jestem w temacie bazarkowym zorientowana. Podniosę może Ktoś się znajdzie Kto pomoze. Rzeczywiście z tym robactwem to błędne koło. Quote
Cudak Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Igiełko niedobrze, że nie możesz wysyłać pw :shake: Od jutra nie będzie mnie na dogo przez jakiś czas. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze dołoży się do transportu karmy, bo sporo jeszcze brakuje :-( W razie czego __Lara ma nr konta. Dziękuję Wszystkim za okazaną nam do tej pory pomoc :loveu: i podnoście czasem wątek, żebym go później długo nie musiała szukac ;) Quote
__Lara Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tak, tak, jakby co to uderzajcie do mnie :) Cudak oczywiście z maleństwem niech się dzielnie trzymają! :) Quote
Igiełka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Lara jakby co to będziemy walić jak w dym. :lol: Za Cudaka i maleństwo trzymamy mocne kciuki- wszystko będzie dobrze- da radę. :loveu: Quote
Ellig Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dzisiaj trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!Cudak powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
__Lara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ellig napisał(a):Dzisiaj trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!Cudak powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!:) OOOOOOOO!!!! trzymamy!!!! :D :D :D Właśnie chyba nie (?)... Quote
Igiełka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jest dobrze- nie ma innej opcji. I będzie jeszcze lepiej. :lol::lol: Quote
wujek & ciocia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 czyli udało się wszystko czy też nie? :) Quote
Jasza Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wujek & ciocia napisał(a):czyli udało się wszystko czy też nie? :) Jak tam MAMA Cudak i mały Cudaczek?:loveu: Quote
Igiełka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A Ja potrzymam Was jeszcze trochę w niepewności. :diabloti: Aha i dalej nie przestawać i trzymać kciuki. :lol: Quote
urwisek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No i?!!! Na Justynę przyjdzie mi pewnie trochę poczekać - ale Wy piszcie jak coś wiecie - bo u facetów marnie z cierpliwością :diabloti: A jak jeszcze nie ma co pisać to w międzyczasie zajrzyjcie do mojego sąsiada i jego Niespodzianki z jaką mądrą radą. Quote
Igiełka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 He he trzymac nie marudzić. :eviltong::evil_lol: Quote
Cudak Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Dziękuję za kciuki :loveu: Jesteśmy już w domu :) Na razie jest ciężko, ale Mała jest cudowna i wszystko rekompensuje. Pochwalę się moim Skarbem ;) (tu z 1. dnia) : Quote
Jolanta08 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Moje gratulacje :Rose: a ślicznotce życzę samych szczęśliwych dni na tym świecie - witaj maleńka Quote
Igiełka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cudak jaka śliczna ta Twoja córeczka. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cudak, witamy cioteczko Was :D :D :D :D maleństwo już na świecie :D :D :D Quote
yunona Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Witamy ślicznotkę :multi::multi::multi: a dla mamusi gratulacje:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:. Będzie nam nowa cioteczka rosła :laola:. Quote
Recommended Posts