Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 To daj prosze ogloszenie na watku transportowym z data od kiedy bedziesz w domu,ze potrzebny transport i z numerem telefonu albo popros kogos z miau.....ja tam nikogo nie znam. Quote
Igiełka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzień Dobry Kochani Cudak nie mogę napisać pw- mogłabym prosić tel do Ciebie-Z góry bardzo dziękuje. Podam Ci swój w razie czego 603-249-370. :lol:;) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudak napisał(a):Szkoda, szkoda :( Bo wtedy byłoby pewne na 100%, a tak - do końca nie wiadomo, czy ta karma pojedzie... Jak teraz się nie uda, to 11/12 czerwca ktoś będzie jechał na trasie Kielce-Szczecin. Trzeba będzie kombinować, żeby gdzieś na tą trasę karmę podrzucić (właśnie z Poznania miała byc odebrana.. gdyby udało się ją tam dzisiejszym transportem dostarczyć). Tylko ja we wtorek rano mam się najpóźniej stawic w szpitalu i min 5 dni będę tam siedzieć - bez internetu, więc raczej nic nie będę w stanie zorganizować...napisz cos wiecej..... o tm transporcie, prosze;) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 To moze ja w skrocie:Fundacja chce przekazac sucha karme dla kotow w ilosci 300 kg, / 50 pudelek po 6 kg/.Karma jest do odebrania z Marek pod Warszawa .Trzeba zorganizowac transport z Marek do miejsca ktore wskaze Cudak....:) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ellig napisał(a):To moze ja w skrocie:Fundacja chce przekazac sucha karme dla kotow w ilosci 300 kg, / 50 pudelek po 6 kg/.Karma jest do odebrania z Marek pod Warszawa .Trzeba zorganizowac transport z Marek do miejsca ktore wskaze Cudak....:) tyle to wiem;) chodzilo mi o ten transport 11/12.06....szukm dla mini psa, a razem zawsze taniej;) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 magdola napisał(a):tyle to wiem;) chodzilo mi o ten transport 11/12.06....szukm dla mini psa, a razem zawsze taniej;)No to niestety na to nie odpowiem.... Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Ellig']To daj prosze ogloszenie na watku transportowym z data od kiedy bedziesz w domu,ze potrzebny transport i z numerem telefonu albo popros kogos z miau.....ja tam nikogo nie znam. Ogłoszenie na transportowym dam dopiero, jak będzie wiadomo, czy z dzisiejszego coś wyszło, czy nie. Na razie proszę o kciuki :) [quote name='Igiełka']Cudak nie mogę napisać pw- mogłabym prosić tel do Ciebie-Z góry bardzo dziękuje. Podam Ci swój w razie czego 603-249-370. :lol:;) Może masz pełną skrzynkę? Wtedy też nie można wysłać wiadomości. Pokasuj trochę ;) tel 788 938 175 [quote name='magdola']napisz cos wiecej..... o tm transporcie, prosze;) Ja potrzebuje transportu z Marek pod Warszawą do Stepnicy (ewentualnie okolic - Goleniowa, Szczecina) Sebriel z dogo (i miau ;)) dała ogłoszenie na transportowym na miau: "11/12 czerwca- oferuję transport samochodem na trasie: Szczecin-Kielce, Kielce-Szczecin, a także na poszczególnych trasach przez miasta, przez jakie będziemy jechać( w tym Poznań). Za oszacowanym zwrotem kosztów za przejazd od wybranej miejscowości do celu" i mogłaby zahaczyć o Poznań, żeby odebrać karmę. Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='magdola']bardzo dziekuje:) A co lub kogo chcesz przewozić? ;) Nadal bardzo proszę o deklaracje na transport karmy. (nie wiem, ile wyjdzie.. bo miał być dzielony na 3, wtedy wychodziłoby po 100zł, ale szczeniak który miał jechać do Poznania do DS, od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje, więc chyba będzie dzielone na 2 - po 150 zł :( ) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudak napisał(a):A co lub kogo chcesz przewozić? ;) grzywacza chinskiego;) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudak napisał(a):Będziesz miała 3?! :crazyeye: nieee:D tz sie nie zgodzil ;) jest dla niego ds a nie ma transprtu:( Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 aaa, myślałam, że jest w Szczecinie i ma jechać gdzieś ;) Quote
Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 J. skontaktuj sie z Mysza moze bedzie mogla dzisiaj pojechac po karme do Marek:) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 o ten: http://www.schronisko-pabianice.eu/index.php?option=com_rsgallery2&page=inline&id=2298&Itemid=3 Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Ellig']J. skontaktuj sie z Mysza moze bedzie mogla dzisiaj pojechac po karme do Marek:) Już się skontaktowałam. Póki, co osoba z miau, która zadeklarowała się ją przewieźć na Mrówczą załatwiła sobie wcześniejsze wyjście z pracy, żeby zdążyć na czas, kiedy przyjedzie do Warszawy transport z Poznania. Jedynie obawiamy się, że nie zapakuje całej karmy do samochodu, bo jest mały (z tym, że będzie jechała sama, więc jest cały tył wolny, mały bagażnik i miejsce w przodu). Więc jeśli karma jakoś się zmieści to powinno być ok :) Magdola - piękny :loveu: le jak jest w schronie, to trzeba działać szybko.. pies ma jechać z Warszawy/okolic? W razie czego, gdyby nie udało się dziś zabrać całej karmy, będziesz o nas pamiętać? ;) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Cudak'] Magdola - piękny :loveu: le jak jest w schronie, to trzeba działać szybko.. pies ma jechać z Warszawy/okolic? W razie czego, gdyby nie udało się dziś zabrać całej karmy, będziesz o nas pamiętać? ;) Jasne;) ... Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Podnoszę i bardzo proszę o deklaracje na transport karmy. Nie wiem, ile dokładnie wyjdzie, ale nikt jeszcze nic nie zadeklarował :( Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Mamy tylko 56,50 zł z bazarku Jaszy. Potrzebne jest teraz 150 zł, więc brakuje 93,50 zł, które musimy zapłacić za transport karmy do Poznania. Karmy jest aż 360 kg :multi: i będzie podzielona na pół między nasze portowe koty i bezdomne koty mieszkające na działkach oraz na osiedlu w naszej miejscowości. Koszty transportu są wysokie, ale ta karma jest warta o wiele więcej i przez jakiś czas o suche nie musielibyśmy się martwić. POMOŻECIE? Quote
Igiełka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ciotka jeszcze raz bardzo dziękuje za tel. Pomożemy wpadnę póżniej to pomyślimy. Quote
__Lara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Napiszcie jeszcze raz, jaka trasa dla tej karmy? Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Marki - Stepnica. Z Marek została odebrana i zaraz powinna wyjechać z Wawy do Poznania. Potem (najprawdopodobniej 12.czerwca) przyjedzie w nasze strony - nie wiem, ile trzeba będzie dopłacić za zahaczenie o Poznań i ewentualny dowóz do nas, bo też musieliby zjechać z trasy na Szczecin... Quote
Igiełka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudak wpadłam na pomysł że mogę przekazać rzeczy na bazarek-poszperałam w szafie i trochę się znalazło. Tylko muszę skombinować kasę na wysyłkę. Nie wiem czy to dobry pomysł? Ciotka napisz mi co o tym myślisz? ;) Quote
Recommended Posts