Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='wujek & ciocia']troszkę tego jest :([/QUOTE] Cieszyc sie trzeba!!!!!!!!!!!!!Karmy nie ma zle, karma jest tez zle:) Quote
wujek & ciocia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ciesze się, chodziło mi tylko o kwestię transportu :) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='wujek & ciocia']ciesze się, chodziło mi tylko o kwestię transportu :)[/QUOTE] Ale po co plakac:)Bedzie dobrze! Quote
wujek & ciocia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Cudak']Kociaki będą miały co jeść :) Mam już na oku transport - trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło i żeby zmieściła się cała karma...[/QUOTE] trzymamy !!! Quote
Cudak Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']Cieszyc sie trzeba!!!!!!!!!!!!!Karmy nie ma zle, karma jest tez zle:)[/QUOTE] Ja się ogromnie cieszę :) szczególnie teraz, kiedy nie mam za wiele czasu na internet i proszenie o wsparcie na zakup karmy dla tych kotów... a tak, będziemy mieli spory zapas i chociaż przez jakiś czas nie będę musiała się martwić, czy będą miały co jeść :multi: [quote name='wujek & ciocia']strasznie drogi ten transport :([/QUOTE] Drogi, ale karma jest warta o wiele więcej, więc warto. Oby się tylko teraz udało z tym transportem... :shake: A potem (jak już noc będzie nocą, a dzień będzie dniem.. bo teraz Mała potrafi więcej czasu przespać w dzień niż w nocy, a ja jestem wykończona) pobawię się w jakieś bazarki.. tylko ta Poczta jakoś nie po drodze ;) Quote
Igiełka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ciotka maleństwo daje Ci niezle w kość- ale dzieci są takie wspaniałe. :lol::evil_lol: Quote
Cudak Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Wczoraj w nocy dojechała druga część karmy :) ale zostało jej jeszcze trochę w Poznaniu :shake: więc nadal szukamy transportu... i nadal proszę o wsparcie na ten cel wydatki: - 150 zł transport karmy z Warszawy do Poznania - 100 zł transport karmy z Poznania do Stepnicy (Sebriel) - 50 zł transport karmy z Poznania do Szczecina i ze Szczecina do Stepnicy wpłaty: 56,50 zł z bazarku Jaszy :loveu: 30 zł wujek & ciocia :loveu: _________________________________________ brakuje: 213,50 zł :-( Quote
ilon_n Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 widzę, że koteczki mają co jeść, ale jedzonko drogo jechało :/ ehh, dostawy szarpią kieszeń. Przy okazji Cudaczku może wdepniesz na bazarek ciuszkowy i znów znajdziesz coś dla swojej kruszynki?? cioteczki i wujaszkowie wybaczcie offa, prosimy o wsparcie dla wycieńczonej beni Mili .. pomóżcie uzbierać grosik .. zapraszamy na bazarek:: http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7. Quote
Cudak Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='ilon_n']Przy okazji Cudaczku może wdepniesz na bazarek ciuszkowy i znów znajdziesz coś dla swojej kruszynki?? cioteczki i wujaszkowie wybaczcie offa, prosimy o wsparcie dla wycieńczonej beni Mili .. pomóżcie uzbierać grosik .. zapraszamy na bazarek:: http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7. "Kruszynka" nie zdążyła założyć nawet tego, co wtedy kupiłam :evil_lol: Sporo ciuszków od razu było na nią za małych (jak się urodziła miała 55 cm i 3660 g) i rośnie, jak na drożdżach. Dzięki za link, zapiszę sobie o pooglądam, jak będę miała chwilę. Quote
ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Cudak']"Kruszynka" nie zdążyła założyć nawet tego, co wtedy kupiłam :evil_lol: Sporo ciuszków od razu było na nią za małych (jak się urodziła miała 55 cm i 3660 g) i rośnie, jak na drożdżach. Dzięki za link, zapiszę sobie o pooglądam, jak będę miała chwilę.[/QUOTE] a to cudnie, że tak zdrowo rośnie, może od razu rozmiar dla roczniaka przypasuje ;) są i takie .. cóż te mini-ciuszki zwykle na tydzień, dwa starczają jak dziecina zdrowa, to dobry znak!! Trzymajcie się dziewczyny!! Pozdrowienia z Torunia!! Quote
Cudak Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Z tym zdrowiem to różnie. Dostała mi już alergii :shake: Muszę uważać na to, co jem... Mam nadzieję, że na żadne sierście, czy siano nie będzie uczulona, bo dzisiaj oglądałam już konika dla niej :evil_lol: Quote
Igiełka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Widzę że Ciotka należy do Klubu koniolubnych...:evil_lol::evil_lol: Quote
Cudak Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='Igiełka']Widzę że Ciotka należy do Klubu koniolubnych...:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mam swoje trzy pokraki ;) a dzisiaj, jak dobrze pójdzie przyjedzie czwarty konik - też pokraka, bo po złamaniu nogi :shake: ale za to śliczny :loveu: Quote
ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Cudak']Z tym zdrowiem to różnie. Dostała mi już alergii :shake: Muszę uważać na to, co jem... Mam nadzieję, że na żadne sierście, czy siano nie będzie uczulona, bo dzisiaj oglądałam już konika dla niej :evil_lol:[/QUOTE] myślę, że póki co to najwyżej takiego na biegunach, ale to i tak jakby ciutkę za wcześnie :evil_lol: Quote
Igiełka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ciotki to się nazywa zaszczepienie ukochanego hobby od wczesnego dzieciństwa... :evil_lol::evil_lol: Ja i Ilion-n etap tych na biegunach już dawno mamy za sobą... co najwyżej można pozazdrościć:eviltong: Quote
Cudak Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='ilon_n']myślę, że póki co to najwyżej takiego na biegunach, ale to i tak jakby ciutkę za wcześnie :evil_lol:[/QUOTE] Na biegunach też będzie :) a ten żywy zaczeka aż Daria urośnie. Quote
Cudak Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Ale zaniedbałam swoje wątki :oops::oops::oops: Karma dojechała już cała z Poznania :) Jeszcze raz dziękuję Pani Eli (Ellig) i Pani Bogusi, dzięki którym nasze miejscowe wolnożyjące koty mają zapas suchej karmy. Rozliczenie transportu suchej karmy z Warszawy do nas: wydatki: - 150 zł transport karmy z Warszawy do Poznania - 100 zł 1. transport karmy z Poznania do Stepnicy (Sebriel) - 50 zł 2. transport karmy z Poznania do Szczecina i ze Szczecina do Stepnicy - 30 zł 3. transport wpłaty: 56,50 zł z bazarku Jaszy :loveu: 30 zł wujek & ciocia :loveu: _________________________________________ brakuje: 243,50 zł :-( Jeszcze raz proszę Was o wsparcie! :oops: Quote
Cudak Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Zapraszam na bazarek na potrzeby kociaków z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/191251-Nowe-Sweterki-Sukienka-tunika-klikier-zestw-PARKER-i-inne...-Na-koty-do-31.08 Podnoście chociaż ;) Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dawno już tu nikogo nie było ;) idziemy na bazarek ;) Quote
Cudak Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Z bazarku uzbierało się 47 zł :multi: 10 zł przelałam na konto Kociej Doliny, na puszki dla naszych portowych kotów (w zimę sama sucha karma nie wystarczy, więc będą też dostawać makaron wymieszany z karmą z puszek, o ile uda się na nie uzbierać...). 37 zł odliczam od długu za transport: [COLOR=Red][COLOR=Black]243,50 zł - 37 zł = 206,50 zł[/COLOR][B][COLOR=Black] [/COLOR]:-( [/B][/COLOR] Quote
Cudak Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Zerknijcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192142-Ma%C5%82e-koci%C4%99-PILNE[/url]!!! :shake: Quote
Cudak Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Wielkimi krokami zbliża się najgorszy dla wolnożyjących kotów okres jesienno-zimowy :shake: Pomożecie im przetrwać zimę? Niedługo skończy się sucha karma i zostaną bez niczego :( Bardzo proszę o wpłaty na karmę dla kotów na konto Kociej Doliny: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" Quote
__Lara Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Postaram sie cos wplacic w najblizszym czasie. Quote
Recommended Posts