Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ellig']Cieszyc sie trzeba!!!!!!!!!!!!!Karmy nie ma zle, karma jest tez zle:)[/QUOTE]
Ja się ogromnie cieszę :) szczególnie teraz, kiedy nie mam za wiele czasu na internet i proszenie o wsparcie na zakup karmy dla tych kotów... a tak, będziemy mieli spory zapas i chociaż przez jakiś czas nie będę musiała się martwić, czy będą miały co jeść :multi:

[quote name='wujek & ciocia']strasznie drogi ten transport :([/QUOTE]
Drogi, ale karma jest warta o wiele więcej, więc warto.
Oby się tylko teraz udało z tym transportem... :shake:
A potem (jak już noc będzie nocą, a dzień będzie dniem.. bo teraz Mała potrafi więcej czasu przespać w dzień niż w nocy, a ja jestem wykończona) pobawię się w jakieś bazarki.. tylko ta Poczta jakoś nie po drodze ;)

Posted

Wczoraj w nocy dojechała druga część karmy :) ale zostało jej jeszcze trochę w Poznaniu :shake: więc nadal szukamy transportu... i nadal proszę o wsparcie na ten cel

wydatki:
- 150 zł transport karmy z Warszawy do Poznania
- 100 zł transport karmy z Poznania do Stepnicy (Sebriel)
- 50 zł transport karmy z Poznania do Szczecina i ze Szczecina do Stepnicy
wpłaty:
56,50 zł z bazarku Jaszy :loveu:
30 zł wujek & ciocia :loveu:

Posted

widzę, że koteczki mają co jeść, ale jedzonko drogo jechało :/

ehh, dostawy szarpią kieszeń.

Przy okazji Cudaczku może wdepniesz na bazarek ciuszkowy i znów znajdziesz coś dla swojej kruszynki??

cioteczki i wujaszkowie wybaczcie offa, prosimy o wsparcie dla wycieńczonej beni Mili .. pomóżcie uzbierać grosik .. zapraszamy na bazarek::
http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7.

Posted

[quote name='ilon_n']Przy okazji Cudaczku może wdepniesz na bazarek ciuszkowy i znów znajdziesz coś dla swojej kruszynki??

cioteczki i wujaszkowie wybaczcie offa, prosimy o wsparcie dla wycieńczonej beni Mili .. pomóżcie uzbierać grosik .. zapraszamy na bazarek::
http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7.
"Kruszynka" nie zdążyła założyć nawet tego, co wtedy kupiłam :evil_lol: Sporo ciuszków od razu było na nią za małych (jak się urodziła miała 55 cm i 3660 g) i rośnie, jak na drożdżach.
Dzięki za link, zapiszę sobie o pooglądam, jak będę miała chwilę.

Posted

[quote name='Cudak']"Kruszynka" nie zdążyła założyć nawet tego, co wtedy kupiłam :evil_lol: Sporo ciuszków od razu było na nią za małych (jak się urodziła miała 55 cm i 3660 g) i rośnie, jak na drożdżach.
Dzięki za link, zapiszę sobie o pooglądam, jak będę miała chwilę.[/QUOTE]

a to cudnie, że tak zdrowo rośnie, może od razu rozmiar dla roczniaka przypasuje ;)
są i takie .. cóż te mini-ciuszki zwykle na tydzień, dwa starczają jak dziecina zdrowa, to dobry znak!!
Trzymajcie się dziewczyny!!
Pozdrowienia z Torunia!!

Posted

Z tym zdrowiem to różnie. Dostała mi już alergii :shake: Muszę uważać na to, co jem... Mam nadzieję, że na żadne sierście, czy siano nie będzie uczulona, bo dzisiaj oglądałam już konika dla niej :evil_lol:

Posted

[quote name='Igiełka']Widzę że Ciotka należy do Klubu koniolubnych...:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Mam swoje trzy pokraki ;) a dzisiaj, jak dobrze pójdzie przyjedzie czwarty konik - też pokraka, bo po złamaniu nogi :shake: ale za to śliczny :loveu:

Posted

[quote name='Cudak']Z tym zdrowiem to różnie. Dostała mi już alergii :shake: Muszę uważać na to, co jem... Mam nadzieję, że na żadne sierście, czy siano nie będzie uczulona, bo dzisiaj oglądałam już konika dla niej :evil_lol:[/QUOTE]

myślę, że póki co to najwyżej takiego na biegunach, ale to i tak jakby ciutkę za wcześnie :evil_lol:

Posted

Ciotki to się nazywa zaszczepienie ukochanego hobby od wczesnego dzieciństwa... :evil_lol::evil_lol:
Ja i Ilion-n etap tych na biegunach już dawno mamy za sobą... co najwyżej można pozazdrościć:eviltong:

Posted

[quote name='ilon_n']myślę, że póki co to najwyżej takiego na biegunach, ale to i tak jakby ciutkę za wcześnie :evil_lol:[/QUOTE]
Na biegunach też będzie :) a ten żywy zaczeka aż Daria urośnie.

• 4 weeks later...
Posted

Ale zaniedbałam swoje wątki :oops::oops::oops:

Karma dojechała już cała z Poznania :)
Jeszcze raz dziękuję Pani Eli (Ellig) i Pani Bogusi, dzięki którym nasze miejscowe wolnożyjące koty mają zapas suchej karmy.

Rozliczenie transportu suchej karmy z Warszawy do nas:

wydatki:
- 150 zł transport karmy z Warszawy do Poznania
- 100 zł 1. transport karmy z Poznania do Stepnicy (Sebriel)
- 50 zł 2. transport karmy z Poznania do Szczecina i ze Szczecina do Stepnicy
- 30 zł 3. transport

wpłaty:
56,50 zł z bazarku Jaszy :loveu:
30 zł wujek & ciocia :loveu:

Jeszcze raz proszę Was o wsparcie! :oops:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Z bazarku uzbierało się 47 zł :multi:
10 zł przelałam na konto Kociej Doliny, na puszki dla naszych portowych kotów (w zimę sama sucha karma nie wystarczy, więc będą też dostawać makaron wymieszany z karmą z puszek, o ile uda się na nie uzbierać...).
37 zł odliczam od długu za transport: [COLOR=Red][COLOR=Black]243,50 zł - 37 zł = 206,50 zł[/COLOR][B][COLOR=Black] [/COLOR]:-(
[/B][/COLOR]

• 4 weeks later...
Posted

Wielkimi krokami zbliża się najgorszy dla wolnożyjących kotów okres jesienno-zimowy :shake:
Pomożecie im przetrwać zimę? Niedługo skończy się sucha karma i zostaną bez niczego :(

Bardzo proszę o wpłaty na karmę dla kotów na konto Kociej Doliny:

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy"