Cantadorra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tak, domek musi byc primo, bo sunia moze isc tylko w takie same warunki lub lepsze, kochana dziewczynka. Quote
mysza 1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Trzymam kciuki za najwspanialszy ciepły domek. Quote
Alicja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 szczecinianie !!! prośba na innym wątku do was http://www.dogomania.pl/threads/180768-MA-oda-ASTo-bokserka-miaA-a-umrzeAE-bo-DZIECKO-MIAA-O-CZKAWKAE-czas-do-niedzieli?p=14211523&viewfull=1#post14211523 Quote
irenaka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nie wiem jak inni czytający ten wątek, ale ja jestem bliska zawału:evil_lol:. Czy te rozpatrywane typy to jakieś konkrety? Lazy napisz coś, bo będziesz miała mnie na sumieniu;). Quote
Cantadorra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Lazy buduje atmosfere grozy, uczy sie od Polanskiego? Quote
LAZY Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jaka tam atmosfera grozy;) Nie mam nic pewnego to nie zapeszam:), ale jedyne czego mozecie być pewni, ze nie dam dziewczynce zrobić krzywdy! Greven...dzwoniłaś do schroniska i na Chopina? Quote
Greven Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzisiaj w każdej wolnej chwili dzwoniłam na Szopena, ale albo zajęte, albo nikt nie odbierał. Czasem przez jakiś czas nie można się tam dodzwonić, ale dzisiaj to już była przesada... O schronisku kurde zapomniałam, przepraszam... Niestety jutro będe na Szopena, znalazłam guzek u Tangi :( Więc dopytam co i jak z Ritką. Quote
LAZY Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Shit! Mam nadzieje, ze ten guzek to nic poważnego. Sandra błagam zadzwoń jutro do schronu. Napisze Ci smsa rano. Jak nie jest ciachnieta to przegapienie tego teraz bedzie sie wiazac z kolejną operacją! Bedziemy w kontakcie i trzymam kciuki za Tangę! Quote
Greven Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tanga miała już usuwanego ziarniaka, ma tłuszczaki. A teraz to... płakać mi się chce, jak na nią patrzę. Tak spokojnie śpi, nie wie, że coś jest nie tak. Ja się panicznie boję o te dwa głupie pitbulle, nie wyobrażam sobie życia bez nich :( Przypomnij mi rano smsem, dzięki. Quote
gusia0106 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Greven napisał(a):Tanga miała już usuwanego ziarniaka, ma tłuszczaki. A teraz to... płakać mi się chce, jak na nią patrzę. Tak spokojnie śpi, nie wie, że coś jest nie tak. Ja się panicznie boję o te dwa głupie pitbulle, nie wyobrażam sobie życia bez nich :( Przypomnij mi rano smsem, dzięki. Greven, trzymam za Tangę kciuki. Koniecznie daj znać co i jak Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 W schronisku twierdzą, że dorosła zdrowa suka wydawana w zeszłym roku, na 100% jest po sterylizacji. gusia0106 napisał(a):Greven, trzymam za Tangę kciuki. Koniecznie daj znać co i jak Tanga ma naczyniak, może mieć ich więcej na śledzionie :( Mam obserwować przez miesiąc, a potem prawdopodobnie usunięcie w znieczuleniu miejscowym. Mogą pojawić się nowe. Quote
gusia0106 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Greven napisał(a):Tanga ma naczyniak, może mieć ich więcej na śledzionie :( Mam obserwować przez miesiąc, a potem prawdopodobnie usunięcie w znieczuleniu miejscowym. Mogą pojawić się nowe. Co to oznacza? Tak realnie? Czym i czy w ogóle czymś grożą naczyniaki na śledzionie? Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Sandra...chyba to nie jest bardzo groźne co? Naczyniaki u ludzi (przynajmniej tych na wątrobie) sie nie rusza. Mam nadzieje, ze nic się nie będzie działo i po usunięciu wszystko wróci do normy! Kochani: potrzebujemy wsparcia na operację Ritki. Operacja będzie kosztować na pewno 300,00 zł. jak nie wiecej. Jeszcze czekam na informację od agnieszka32 czy jej lekarz zrobi to taniej, a jeśli tak to o ile. Sandra info od agnieszki32 będzie dopiero w czwartek, bo jej lekarz na urlopie. Przekładamy zabieg Ritki na następny tydzień, czy jednak robimy operację na Chopina? Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wydaje mi się, że najrozsądniej będzie przełożyć, o ile Wam to pasuje. Daj znać, to zadzwonię i odwołam. Mama się pewnie ucieszy ;) Jeśli chodzi o naczyniaki, to tak się zdenerwowałam, że nie byłam w stanie sformułować żadnego sensownego pytania. Jak ochłonęłam w domu, to zaczęłam szukać na necie i jak na razie znalazłam inf, że naczyniaki na śledzionie są złośliwe... No ale nie wiadomo, czy ona je tam ma, to tylko przypuszczenie lekarza. Muszę zadzwonić i zapytać, jak to się w ogóle diagnozuje. Powinnam od razu o wszystko wypytać... Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Sandra to zadzwon i przeloz ten zabieg. Hmmm...tylko nie wiem na kiedy. Moze po prostu odwolaj i powiedz, ze zadzwonimy i umówimy sie na kolejny termin. Pasuje Ci takie rozwiazanie? Quote
zuzlikowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 LAZY napisał(a):Freya! Dziękuję w imieniu Rity za wpłatę! Zuzikowa wysłałam Tobie numer konta. ! Pieniążki wpłacone przez Frey'ę dla Rity(11euro)...przeliczone dotarły już do mnie i zostały przed momentem wysłane na konto Lazy- tj.46zł...powinny już być na koncie! Pozdrawiam...Ritko- trzymaj się sunieczko! Quote
mysza 1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pierwsze słyszę o naczyniakach u psa, wiem, że u dzieci to się wchłaniają. Może i ten się wchłonie? Mam nadzieję. Quote
LAZY Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jak tylko pieniążki dojdą to potwierdzę wpłatę. Quote
A.R.S. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zapraszam na bazarek dla Rity i Dafne http://www.dogomania.pl/threads/181101-TOTALNY-MIXXX-dla-kaA-dego-coA-fajnego-do-10-03-ZAPRASZAMYYYYYY?p=14228829#post14228829 Wszelka reklama, hopanie mile widziane ;) Quote
LAZY Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ok. Najprawdopodobniej jutro, najpóźniej w piątek będę wiedzieć jaki będzie koszt operacji u drugiego weterynarza. Jeśli będzie taniej to rozumiem, że tam mam się umówić na operację? Strasznie się denerwuję...moje dziewczyny też, bardzo pokochały Ritkę! Niech ona szybko hopa po domek! Quote
Freya73 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 LAZY napisał(a): Strasznie się denerwuję...moje dziewczyny też, bardzo pokochały Ritkę! Niech ona szybko hopa po domek! A czy sa w ogole jakies odzewy? Czy wczesniej wspomniane "typy" sa nadal brane pod uwage? Quote
Recommended Posts