Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję! Wrzucam ją wszędzie gdzie się da. Dla niej nie jest za dobrze przywiązać się do mojej mamy.
W sobotę pojechaliśmy z nią na spacer samochodem...Jak ona się bała podczas jazdy. Mocno przytuliła się do mojej mamy i co jakiś czas trzęsła się jak galareta. Jak mamę straci z pola widzenia to wpada w panikę. To oznacza, ze poczuła w niej oparcie. Serce się kraja.

Posted

Wlasnie napisalam priv i zobaczymy co dalej.
Wniosek z tego, ze niunia nie ma jeszcze problemow z pokochaniem tego, kto okaze jej jakies uczucie. Z jednej strony, to dobrze, ze rozwija sie w niej takie poczucie bezpieczenstwa ale z drugiej, jak wspomnialas , to kompletnie na jej niekorzysc a i Mamie tez nie bedzie latwo.

Posted

Właśnie dostałam telefon od siostry:) Rita bawi się piłeczką na spacerze!!! To u niej ogromny postęp, bo ona piłki się wręcz bała...

Może MyszkaMiki masz rację. Marny ze mnie szukacz.

Próbowałam rozesłać po dogo pw, zeby zaprosić ludzi na wątek, szczególnie Onkomaniaków, ale cholercia nie wiem jak to zrobić zbiorowo. Ktoś sie na tym zna?

Posted

Chopaj po domek Ritka!

Sandra zmień pierwszy post. Informacja o zbieraniu funduszy jest nieaktualna.

Czy Pani, która chciała wziąć Cygana nie nadawałaby się dla Rity?

Jakoś kiepsko idzie szukanie jej domku...:(

Posted

Lazy Proszę nie załamuj się- wszystko się uda i Ritka będzie szczęśliwa w Ds. Ona czeka na ludzi, którzy będą na Nią zasługiwać i rozpieszczać tak jak Ty. Zobaczysz będzie dobrze.;)

Posted

Nic...zero...Nie jest najlepiej...

Greven zmień pierwszy post proszę.

Jakoś tak tu cicho. Wiem, ze temat nie jest dramatyczny, bo nie ma krwi, zbierania deklaracji itd., ale mimo wszystko liczyłam na większe wsparcie przy szukaniu domu dla małej.

Jutro u niej będę.
A dzisiaj moze jakies fotki uda mi sie wstawic.

Posted

[quote name='Freya73']Marysiu, wspaniale, ze jestes. Dziekuje Ci bardzo za obecnosc. nic jeszcze Freya nie zrobiłam:lol:. Musze na spokojnie przeczytać wątek, aby nie zadawać pytanie na które byc może są już odpowiedzi na watku. Chociaz jestem przekonana, że pewnie przydadzą się tutaj spece od ogłoszeń i dobry tekst. Ogłądnęłam zdjęcia z pierwszej strony i zamieszczoną tak informacje Greven o psince. Jestem tym głęboko poruszona:-(.