Ewa Marta Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dzisiaj mija 5 miesięcy od śmierci Idolka. Znałam Maluszka równo pięć miesięcy i dokładnie tyle samo nie ma go już z nami. Zabieram zdjęcia jego i moich psiaków ze sobą i jadę do szpitala na operację kolana. Wiem, że będzie mi z nimi raźniej... Quote
Nutusia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Idol z pewnością będzie nad Tobą czuwał ze swej tęczowej górki... I Łośka też... Quote
_Goldenek2 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Będzie dobrze. Dobro zawsze powraca :). Wracaj szybko zdrowa..... Psów w potrzebie nie ubywa..... Quote
Kociabanda2 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ewa Marta wracaj szybko do zdrowia :) PS. Pamiętacie cichego anioła Idolka? Pani Agnieszka sporo pomaga psiakom z dogo, ale się nie loguje. No i czasem pisze do mnie na maila. Dziś też dostałam wiadomość od Pani Agnieszki. Ostatnio była przejazdem w Warce/Kozienicach i natrafiła na psa, któremu prawdopodobnie potrzebna jest pomoc. Niestety nie dał się jej złapać. Przydałoby się żeby ktoś z tamtych okolic oblukał sprawę. CZY ZNACIE NA DOGO KOGOŚ z Warki/Kozienic??? Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Kociabanda2']Ewa Marta wracaj szybko do zdrowia :) CZY ZNACIE NA DOGO KOGOŚ z Warki/Kozienic??? O ile mnie pamięć nie zawodzi, z Warki jest chyba marlenka. Quote
Kociabanda2 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 kurcze Marlenka ma zapchaną skrzynkę :( Nie mogę jej wysłać pw :/ Quote
mala_czarna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kociabanda2 napisał(a):kurcze Marlenka ma zapchaną skrzynkę :( Nie mogę jej wysłać pw :/ To może skorzystaj z tej opcji "Wpisy w profilu"? ;) Quote
Kociabanda2 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 tak zrobiłam. Wysłałam tez maila na adres który ma podany w profilu, ale jak na razie nie udało mi się nawiązać kontaktu. Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Kociabanda2']Ewa Marta wracaj szybko do zdrowia :) PS. Pamiętacie cichego anioła Idolka? Pani Agnieszka sporo pomaga psiakom z dogo, ale się nie loguje. No i czasem pisze do mnie na maila. Dziś też dostałam wiadomość od Pani Agnieszki. Ostatnio była przejazdem w Warce/Kozienicach i natrafiła na psa, któremu prawdopodobnie potrzebna jest pomoc. Niestety nie dał się jej złapać. Przydałoby się żeby ktoś z tamtych okolic oblukał sprawę. CZY ZNACIE NA DOGO KOGOŚ z Warki/Kozienic??? Ojej, zaraz pomyślę, poszperam w pamięci. Panią Agnieszkę pamiętam doskona,a, napisała zresztą do mnie maila z życzeniami. Jak wpadnę na jakiś ślad z tych okolic, to dam jej znać bezpośrednio... Quote
UBOCZE Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ... i AnnaA, u której mielecka Buba chyba była na tymczasie: http://www.dogomania.pl/members/98092-AnnaA Quote
Kociabanda2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 dziękuję bardzo za te podpowiedzi. Psina ma już wątek (w moim podpisie). Dziś łapanka :) Quote
Nutusia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dzięki Tobie poznało się tak wiele wspaniałych osób o wielkich sercach... Quote
Kociabanda2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem przekonana, że Idolek ma tam dobrze... na pewno biega po kwiecistych łąkach :) Żadnego śniegu gryzącego w łapki! I pewnie zerka na nas ciekawie, bo teraz wreszcie nas widzi - swoje Ciotki :) Quote
Ewa Marta Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dzisiaj mija rok od śmierci Idolka..... Pamiętam tego kochanego białaska bardzo dobrze. Teraz koło Pani Eulalii drepcze ślepy staruszek Wiktor, który ostatnie 2 lata mieszkał w ciasnej klatce w schronisku. Zimą stał w zamarzającej brei i kostniał z zimna. U Pani Eulalii znalazł ciepło, miłość i wreszcie zaczął jeść, bo wcześniej z uwagi na chore ząbki nie był w stanie. Teraz ma jak w puchu, podobnie jak miał Idolek. Na jego miejsce zawsze będą przyjmowane nieporadne staruszki, których nikt już nie chce. Bardzo lubię Wiktorka, głaszczę jego chudziutki brzuszek, który wystawia do mnie, kiedy czuje rękę, ale boję się pokochać go tak, jak Idolka, bo strasznie bolało rok temu jego odejście:-( Pamiętam o Tobie wspanialy Idolku, oglądam czasami zdjęcia z Tobą i zawsze wtedy ryczę. Quote
Nutusia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Idol to był GOŚĆ! I podobnie jak nam Tośka-Łośka, tak Idol pani Eulalii systemowo zapełnia lukę w sercu. Quote
Kociabanda2 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 to już rok?... :( Mam nadzieję, że jest szczęśliwy... Pamiętamy Idolku o Tobie... Quote
Ewa Marta Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Wczoraj minęła druga rocznica śmierci Idolka.... W nocy oglądałam jego zdjęcia, mam ich bardzo dużo. Każde jest dla mnie cenne, na każdym widać, jak cudownym był psem. Idolku, nigdy nie zapomnę tych 5 miesięcy z Tobą. Na zdjęciu poniżej Idolek jest z Bodo - on też odszedł już za TM:-( Quote
Recommended Posts