Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

[quote name='Edi100']To jest ogłoszenie z 4 łapyPrzyjmę psa w wieku do 1,5 roku, dużego, może być typu owczarek lub bernardyna. Mam dom z ogrodem wiec duży piesek będzie się świetnie u mnie czuł.PS. Szukam pieska z okolic lub z Wrocławia.jagodatel. 889-134-668 Jest jakaś bieda w potrzebie?

ADRES sprawdzony DZIEKI GONI jako ewentualny dla Grypsia BERNARDYNA, ale GONIA napisala, ze:

KIEDY MILEJ PANI NIE MA, ZOSTAJE W DOMU JEJ OJCIEC, ktory "NIE MA SERCA DLA PSOW" A na podworku TAKZE BUDA i LANCUCH

wiec ADRES KU PRZESTRODZE NIECH ZOSTANIE, BY TAM NIKOGO NIE KIEROWAC

Posted

Aksiu, Kochanie :loveu: ! Wiem, że Ci na chorobowym dobrze, ale Ty złotko domku musisz szukać! Hop do góry! Niech Cię zauważą! A co do zdrówka, życzę Ci żebyś już niedługo hasać mogła :Dog_run: !!

Posted

Dziękujemy wszystkim za pomoc:modla: :modla: :modla: :modla:
Potrzebujemy nadal pomocy finansowej...
Magdalena Przybylska BZWBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428
Czy jest ktoś kto pomoże nam w opiece nad Aksą? Będziemy wdzięczne!!!

Posted

Ponieważ właśnie dostałam maila o treści mniej więcej takiej: "czy ona się nie męczy, czy wy jej nie dręczycie, a nie lepiej uśpić?" pragnę poinformować wszystkich, że nie mam zwyczaju dręczyć psów "dla własnej satysfakcji" :angryy:
Aksa jest NAPRAWDĘ psem pełnym radości życia, uwielbia się miziać, jest okropnym łasuchem- i wszystko to sprawia jej superfrajdę!!!
W tej chwili leży sobie na mięciutkim materacu i kocyku, i z zapałem obrabia kość- prezent od Maddi!!:eviltong:
Naprawdę- gdyby jej było żle, to nie zmuszałybyśmy jej do życia!!! Tyle, że ona chce żyć, jest ruchliwa, wesoła i mimo wszystko szczęśliwa!!!
KTO NIE WIERZY- ZAPRASZAM!!!
A JAK KTO NIE WIDZIAŁ- TO NIECH SIEDZI CICHO!!!:mad:

Posted

Komu przeszkadza Aksa? Kogo boli, że sunia się dobrze czuje i jest radosna?!
Ktoś usiłuje nam wmówić,że pies się męczy. A co my jesteśmy ślepe i bez serca...
Przecież to tylko pies, po co mamy poświęcać czas i pieniadze, jeżeli można psiute uśpić i mieć spokój (to chyba o to chodzi tym nieczułym ludziom)... Smutne jest to... Prawda?
Aksa jest bardzo kochana!!! Pełna życia!!! Bardzo psica jest zaradna i cwana i to,że na czterech łapkach chodzić nie może wcale jej to nie przeszkadza!!!
Suńka jest Najlepsza!!!

Posted

Ponawiam prośbę o DOM TYMCZASOWY. Kto pomoże??? Ulvhedinn zawala studia:( Powinna wrócić na uczelnie.Pomóżcie, proszę. Może jakos na zmiane??? JESZCZE JEDNA GORĄCA PROŚBA: WE WTOREK RANO WYBIERAMY SIĘ SO SOSNOWCA SZUKAĆ ŻUCZKAhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22143&highlight=Edi100JESTESMY TYLKO WE DWIE Z MGOSIA A MIASTO WIELKIE I PONOĆ NIEBEZPIECZNE! WE DWIE NIE DAMY RADY. DLATEGO PYTAM A W ZASADZIE BŁAGAM O ZASTEPSTWO NAD OPIEKĄ AKSY.Żeby ulvhedinn mogła z Nami do Sosnowca pojechać. Kto może przejąć Akse na jedną dobę?Ten Biedny Żuczek... Musimy go znaleźć:( bardzo bardzo Proszę Kochane Cioteczki. Bardzo

Posted

dziewczyny, puściłam w obieg sprawę dalszej diagnostyki i postępowania, czekam na sugestie moich zaufanych kolegów po fachu ale nie wiem , czy to nie będzie dopiero jutro, jak tylko , zaraz dam znać!!!

Posted

Psiuta czuje się fajnie, odruchy się poprawiają, ucho wędzone załatwiła w 5 minut, teraz grzecznie śpi (ciekawe co będzie w nocy:evil_lol: )...
Tylko wiecie ile razy siusia pies po sterydach??!!
Ciociu Rybon, czekamy na wieści!!!:multi:

Posted

Oj, tak Choć tryb zmianowy potrzebny BARDZO. Aksa się hm...rozbrykała a Kochana Ciocia ulvhedinn musi w końcu na uczelnie wrócić. Kto się zlituje???Kochane Ciocie, jeśli nic się nie zmieni to niestety Trzeba będzie umieśćic tymczasow Aksę w szpitalu przy lecznicy. Tylko z najlepszą opieką oczywiście!Znacie takie???Oby nie były za drogie:(

Posted

Jak Aksunia po nocce????
Nie wiem jaką dawkę Nivalinu potrzebujecie ale dziś wysyłam 15 ampułek po 2,5 mg i 2 amp.po 5 mg.Dotrze tez trochę gazików, bandazy i riwanolu.
Ma nadzięje ,że sie jeszcze przydadzą choć chcialabym już osłyszeć , że Aksunia już rzadnych leków nie potzrebuje.Kochaneczka nasza!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Monia::buzi: :buzi: :buzi: !!!
Aksa ciągle chce wstawać, a ja umieram ze strachu, żeby sobie nie popaskudziła całkiem kręgosłupa...:-( poza tym zżera opatrunki jak się tylko odwrócę i rzuca miską z wodą:evil_lol: Nudzi się- chciałaby już pohasać!!1

Posted

Magdalena Przybylska BZWBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428
Prosimy o wsparcie finansowe:modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
oraz o pomoc w opiece nad Aksą ( im nas wiecej tym łatwiej). Opieka nie jest trudna tyle że trzeba miec na Nią oko (każdy sobie poradzi) Prosimy...:modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Skąd ja znam to chasanie :shake:
Mój uparcioch jamniorek po 2 paraliżach , wyciagniety ogromną walką (brak zaplecza wete.) niestety poczyna sobie ze mna w Konia:crazyeye: .Zaczyna sam schodzić z fotela, nie czekając aż go ktoś weźmie i nawet czmychnął ze 3 razy z ganku z 3 schodów i był przy tym szybki jak błyskawica :shake: :shake: za nic ma sobie paraliż.
Aksuniu , nie wycianaj numerów skarbie , bo jak ciocia Monia wpadnie to :mad: :mad: ;)

Posted

Aksunia , coożeś zmajstrowała:crazyeye: .Musisz być grzeczna i spokojna , bo Ci drudy powychodzą i dopiero bieda będzie.Pilnuj się dzieczynko.Jka juz bedziesz mogła chodzić to zastępcze mamusie na pewno Ci pozwolą.
Dzielna dziewczynka.
Paczuszka poszła;) na zdrowie!!!