Maddii Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Potrzebujemy transport jutro na AR ok godz 12-14 WROCŁAW BARDZO ŁADNIE PROSIMY:modla: Aksa będzie miała ściągane szwy. Quote
jogi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 mam juz sprawne autko:) więc moge podjechać. Prosze o info skad do kąd. najlepiej sms 502-511-605 Quote
Witokret Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jesteście niemożliwe - a psinka :loveu: no comments... Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Psica ma się nieżle, chociaż troszkę mi się po nocy jej plecki nie podobają:shake: , za to ja jestem meganiewyspana, aaaa!!:grab: Jak tylko paskuda odkryła, że umie się poruszać, to zaraz chce wszędzie chodzić, nawet tableta na uspokojenie nie pomogła... Zobaczymy co dzisiaj powie o tym wszystkim wet... myślę, że będzie już dobrze, no musi być, nie?? Aksa to taki kochany wulkan energii i radości!!! :loveu: :loveu: Quote
pixie Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='ulvhedinn']Psica ma się nieżle, chociaż troszkę mi się po nocy jej plecki nie podobają:shake: , za to ja jestem meganiewyspana, aaaa!!:grab: Jak tylko paskuda odkryła, że umie się poruszać, to zaraz chce wszędzie chodzić, nawet tableta na uspokojenie nie pomogła... Zobaczymy co dzisiaj powie o tym wszystkim wet... myślę, że będzie już dobrze, no musi być, nie?? Aksa to taki kochany wulkan energii i radości!!! :loveu: :loveu: CZY KTOS BEDZIE MOGL DZIS ODEBRAC MATERAC DLA AKSY na WROCLAW GLOWNY? ( jesli opisany odpowiada) POTRZEBNE mi sa DANE odbiorcy nazw+imie+tel? prosze podac na prv,lub na kom. (podalam swoje na prv do ulh) moge przeslac DZIS PRZESYLKA KONDUKTORSKA intercity Slowacki - WWa wyjazd o 14.25 Wroclawiu Gl o 19.35 lub intercity FREDRO Wwa 16.15 - Wroclaw Gl 21.15 KTORA GODZINA BARDZIEJ ODPOWIADA? PACZKA GOTOWA! JAKA DECYZJA? Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Pixie, aniele porozumiem się z Madi (bo tej diablicy ktoś musi pilnować) i zadzwonię!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Monia70 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aksa, jesteś niemożliwa :multi: :multi: ;) ale nie rób kłopotu cioteczkom Mojemu dwukrotnie sparalizowanemu jamniorkowi (oczywiście to co innego niz u Asty)też niektórzy weci nie dawali żadnej szansy.Ale poradzilismy sobie .Dżekuś już dość ładnie człapie na swoich krótkich nóżkach:lol: , nie dość ale ŁADNIE . I Aście też się uda.Trzymam kciuki. A wam zyczę dużo siły przy tym diabełku.....:diabloti: :evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Maddi albo ulvhedin beda na pewno na Gł 21.15 :) Quote
Maddii Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Aksa ma się dobrze:diabloti: rozrabia:cool3: Wet ściągnął szwy, przepłukał tą rane, opatrzył odleżynę i podał sterydy. Jedziemy do kontroli w poniedziałek. Psica szaleje, kombinuje itp. Aksa jest bardzo towarzyska... Nie lubi być sama!!! Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jest problem: koniec implantu zaczyna wyłazić z psa...:placz: boję się, że będzie trzeba znów operować i wszystko diabli wezmą.... a jest coraz lepiej: Aksa przestała nawet kropelkować i chce złazić z posłania na siusiu!! Rybon, ratunku!!! Quote
Edi100 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mamy wielką nadzieję że rybon cos poradzi. Może by się wybrać do rybon? Albo może znacie jakiegoś dobrego chirurga, niedaleko???Jest jeszcze jedna sprawa:( szukamy tymczasu choc na trochę dla Aksy. Ulvhedinn ma u siebie też i inne biedne psiaczki m.in Dżekusia. Jest bardzo zmęczona i musi choc troche odpocząć. Zadeklarowała, że jeżeli bedzie to wrocław, to bedzie chodziła do domku tymczasowego z pomocą, Maddi na pewno też. Dobrze by było żeby to było miasto, gdzie są specjaliści i można udac się po pomoc:(Domek tymczasowy, który wcześniej był brany pod uwagę jest w Żmigrodzie 48 km od wrocławia. Tu nie ma specjalisty:( A takie częste jazdy , jak dla Aksy nie są wskazane:( Po za tym domek tymczasowy od poniedziałku zaczyna nową prace od 9.00 do 18.00 :(Nie zostawiajmy ulvhedinn i Aksy! Quote
Monia70 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 O kurczę.... Nie mam jak pomóc z domkiem :shake: Trzymam kciuki i jestem z wami myślami.Wiem , że to mało ale nie jesteście same... Quote
Devis&Marta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 qurcze dziewczyny nie mam pomyslu na domek:-( jedyne co moge to pomoc z transportem..... Quote
Edi100 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 To jest ogłoszenie z 4 łapyPrzyjmę psa w wieku do 1,5 roku, dużego, może być typu owczarek lub bernardyna. Mam dom z ogrodem wiec duży piesek będzie się świetnie u mnie czuł.PS. Szukam pieska z okolic lub z Wrocławia.jagodatel. 889-134-668 Jest jakaś bieda w potrzebie? Quote
pixie Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Edi100 napisał(a):To jest ogłoszenie z 4 łapyPrzyjmę psa w wieku do 1,5 roku, dużego, może być typu owczarek lub bernardyna. Mam dom z ogrodem wiec duży piesek będzie się świetnie u mnie czuł.PS. Szukam pieska z okolic lub z Wrocławia.jagodatel. 889-134-668 Jest jakaś bieda w potrzebie? nie ma sierotki do domciu z ogrodem?:shake: :shake: :shake: Quote
ulvhedinn Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Melduję, że łobuzica ma się bardzo dobrze, jedynym problemem jest ten cho...ny implant... W poniedziałek będą wieści od Cioci Rybonka (:buzi: ciociu!) prawdopodobnie czeka ją (psa, nie Rybona!) druga operacja, jeszcze nie wiemy gdzie (Warszawa??). Na razie Aksa mocno pracuje nad rehabilitacją ogona- no jak to, mam nie machać??!! :evil_lol: Niestety...ZNOWU PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ!!! MAŁA MUSI PRZYJMOWAĆ LEK, KTÓRY KOSZTUJE OK.150 ZŁ - NIVALIN, POZA TYM EW. PODRÓŻ, INNE LEKI, ŚRODKI OPATRUNKOWE, ITP...:-( Magdalena Przybylska BZWBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428 Ciociu Pixie, dziękujemy- materc dotarł!!!:multi: Quote
ulvhedinn Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Materac jest super!! Psica ma mięciutko i superwygodnie :lol: poza tym nie grożą jej nowe odleżyny... U mnie żadne się jej nie porobiły, gwoli ścisłości, ale na lewym biodrze ma taką po prostu koszmarną, prawie do kości...:-( Kiedy do nas trafiła lała się z tego ropa, koszmar! Leczymy ją intensywnie i jest poprawa, ale widok ciągle brrr!!! Mam prośbę- czy ktos mógłby czasem wpaść i ją popilnować? Muszę niekiedy wyjść z domu;) a Madi ciągle jest przeziębiona i powinna trochę poleżeć w łóżku... Nie zapominajcie o biednej psinie...:-( :-( :-( Quote
Monia70 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jakie leki oprócz Nivalinu sa wam potrzebne???? Quote
ulvhedinn Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pielęgnacyjne: hydrogel (taki opatrunek gojący), duże ilości rivanolu w tabletkach, wit. B comp.(na razie mamy) poza tym podkłady higieniczne dla obłożnie chorych, gaziki, bandaże... zobaczymy co dalej w poniedziałek. To są może drobiazgi, ale wychodzą w ilościach hurtowych (m.in.przez tą odleżynę..) Zobaczymy co poza tym powie Rybon, może coś jeszcze będzie potrzebne- może jakieś preparaty wapniowe?? Quote
Monia70 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Coś wyslę , ale dopiero we wtorek.W poniedziałek dopiero zorganizuje.Na pewno rivanol, gaziki, bandaze.Zobaczę co jeszcze. Poproszę na prv adres do wysłania paczuszki. Astuni sie należy wszystko co najlepsze , słoneczko nasze :loveu: Ulvhedinn, wymiziaj Astunie od Moni , pliss Quote
Recommended Posts