Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Psica ma się nieżle, chociaż troszkę mi się po nocy jej plecki nie podobają:shake: , za to ja jestem meganiewyspana, aaaa!!:grab: Jak tylko paskuda odkryła, że umie się poruszać, to zaraz chce wszędzie chodzić, nawet tableta na uspokojenie nie pomogła... Zobaczymy co dzisiaj powie o tym wszystkim wet... myślę, że będzie już dobrze, no musi być, nie??
Aksa to taki kochany wulkan energii i radości!!! :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Psica ma się nieżle, chociaż troszkę mi się po nocy jej plecki nie podobają:shake: , za to ja jestem meganiewyspana, aaaa!!:grab: Jak tylko paskuda odkryła, że umie się poruszać, to zaraz chce wszędzie chodzić, nawet tableta na uspokojenie nie pomogła... Zobaczymy co dzisiaj powie o tym wszystkim wet... myślę, że będzie już dobrze, no musi być, nie??
Aksa to taki kochany wulkan energii i radości!!! :loveu: :loveu:

CZY KTOS BEDZIE MOGL DZIS ODEBRAC MATERAC DLA AKSY na WROCLAW GLOWNY?
( jesli opisany odpowiada)
POTRZEBNE mi sa DANE odbiorcy nazw+imie+tel? prosze podac na prv,lub na kom. (podalam swoje na prv do ulh)
moge przeslac DZIS PRZESYLKA KONDUKTORSKA

intercity Slowacki - WWa wyjazd o 14.25
Wroclawiu Gl o 19.35
lub
intercity FREDRO Wwa 16.15 -
Wroclaw Gl 21.15

KTORA GODZINA BARDZIEJ ODPOWIADA?
PACZKA GOTOWA!
JAKA DECYZJA?

Posted

Aksa, jesteś niemożliwa :multi: :multi: ;) ale nie rób kłopotu cioteczkom
Mojemu dwukrotnie sparalizowanemu jamniorkowi (oczywiście to co innego niz u Asty)też niektórzy weci nie dawali żadnej szansy.Ale poradzilismy sobie .Dżekuś już dość ładnie człapie na swoich krótkich nóżkach:lol: , nie dość ale ŁADNIE .
I Aście też się uda.Trzymam kciuki. A wam zyczę dużo siły przy tym diabełku.....:diabloti: :evil_lol:

Posted

Aksa ma się dobrze:diabloti: rozrabia:cool3:
Wet ściągnął szwy, przepłukał tą rane, opatrzył odleżynę i podał sterydy.
Jedziemy do kontroli w poniedziałek.
Psica szaleje, kombinuje itp. Aksa jest bardzo towarzyska... Nie lubi być sama!!!

Posted

Jest problem: koniec implantu zaczyna wyłazić z psa...:placz: boję się, że będzie trzeba znów operować i wszystko diabli wezmą.... a jest coraz lepiej: Aksa przestała nawet kropelkować i chce złazić z posłania na siusiu!! Rybon, ratunku!!!

Posted

Mamy wielką nadzieję że rybon cos poradzi. Może by się wybrać do rybon? Albo może znacie jakiegoś dobrego chirurga, niedaleko???Jest jeszcze jedna sprawa:( szukamy tymczasu choc na trochę dla Aksy. Ulvhedinn ma u siebie też i inne biedne psiaczki m.in Dżekusia. Jest bardzo zmęczona i musi choc troche odpocząć. Zadeklarowała, że jeżeli bedzie to wrocław, to bedzie chodziła do domku tymczasowego z pomocą, Maddi na pewno też. Dobrze by było żeby to było miasto, gdzie są specjaliści i można udac się po pomoc:(Domek tymczasowy, który wcześniej był brany pod uwagę jest w Żmigrodzie 48 km od wrocławia. Tu nie ma specjalisty:( A takie częste jazdy , jak dla Aksy nie są wskazane:( Po za tym domek tymczasowy od poniedziałku zaczyna nową prace od 9.00 do 18.00 :(Nie zostawiajmy ulvhedinn i Aksy!

Posted

To jest ogłoszenie z 4 łapyPrzyjmę psa w wieku do 1,5 roku, dużego, może być typu owczarek lub bernardyna. Mam dom z ogrodem wiec duży piesek będzie się świetnie u mnie czuł.PS. Szukam pieska z okolic lub z Wrocławia.jagodatel. 889-134-668 Jest jakaś bieda w potrzebie?

Posted

Edi100 napisał(a):
To jest ogłoszenie z 4 łapyPrzyjmę psa w wieku do 1,5 roku, dużego, może być typu owczarek lub bernardyna. Mam dom z ogrodem wiec duży piesek będzie się świetnie u mnie czuł.PS. Szukam pieska z okolic lub z Wrocławia.jagodatel. 889-134-668 Jest jakaś bieda w potrzebie?

nie ma sierotki do domciu z ogrodem?:shake: :shake: :shake:

Posted

Melduję, że łobuzica ma się bardzo dobrze, jedynym problemem jest ten cho...ny implant... W poniedziałek będą wieści od Cioci Rybonka
(:buzi: ciociu!) prawdopodobnie czeka ją (psa, nie Rybona!) druga operacja, jeszcze nie wiemy gdzie (Warszawa??). Na razie Aksa mocno pracuje nad rehabilitacją ogona- no jak to, mam nie machać??!! :evil_lol:

Niestety...ZNOWU PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ!!!
MAŁA MUSI PRZYJMOWAĆ LEK, KTÓRY KOSZTUJE OK.150 ZŁ - NIVALIN, POZA TYM EW. PODRÓŻ, INNE LEKI, ŚRODKI OPATRUNKOWE, ITP...:-(
Magdalena Przybylska BZWBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428

Ciociu Pixie, dziękujemy- materc dotarł!!!:multi:

Posted

Materac jest super!! Psica ma mięciutko i superwygodnie :lol: poza tym nie grożą jej nowe odleżyny... U mnie żadne się jej nie porobiły, gwoli ścisłości, ale na lewym biodrze ma taką po prostu koszmarną, prawie do kości...:-( Kiedy do nas trafiła lała się z tego ropa, koszmar! Leczymy ją intensywnie i jest poprawa, ale widok ciągle brrr!!!
Mam prośbę- czy ktos mógłby czasem wpaść i ją popilnować? Muszę niekiedy wyjść z domu;) a Madi ciągle jest przeziębiona i powinna trochę poleżeć w łóżku...
Nie zapominajcie o biednej psinie...:-( :-( :-(

Posted

Pielęgnacyjne: hydrogel (taki opatrunek gojący), duże ilości rivanolu w tabletkach, wit. B comp.(na razie mamy) poza tym podkłady higieniczne dla obłożnie chorych, gaziki, bandaże... zobaczymy co dalej w poniedziałek.
To są może drobiazgi, ale wychodzą w ilościach hurtowych (m.in.przez tą odleżynę..) Zobaczymy co poza tym powie Rybon, może coś jeszcze będzie potrzebne- może jakieś preparaty wapniowe??

Posted

Coś wyslę , ale dopiero we wtorek.W poniedziałek dopiero zorganizuje.Na pewno rivanol, gaziki, bandaze.Zobaczę co jeszcze.
Poproszę na prv adres do wysłania paczuszki.
Astuni sie należy wszystko co najlepsze , słoneczko nasze :loveu:
Ulvhedinn, wymiziaj Astunie od Moni , pliss