Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

rybon36 napisał(a):
przestańcie się kłaniać, bo was trzeba będzie w tutory z ligniny zapakować:lol: :diabloti: :evil_lol:

Aaaa, to pojedziemy do Ciebie i zapakujesz!!!:evil_lol:

Posted

Cicia wróciła z parcy a tu smutki :-(
Oj Aksunia, zmartwiłaś ciocię:-( tym ponownym zabiegiem :shake: i cieknąca raną, temperaturą.
Ciocia do usług z paczuszkami :-))) oby sie tylko przydały.
Zbieram materiał na nastepną ;)

Dziewczyny , trzymajcie sie .Jestem z wami myślami.Choć tyle.
Rybonku :calus: jesteś Kofana.......

Posted

I wiecie co...
Jak zawsze,w grupie jest siła !!!!!
Człowiek sam w pojedynkę (mimo wielgachnych chęci) niezbyt dużo by zdziałał.
Dlatego razem pomożemy Aksie .Każdy na swój sposób.
Chyba sie przeniosę do większego miasta-większe możliwości pomocy i kontaktów z Wami ;) ( a u mnie taaaaaaka dziura :shake: )

Posted

W tej chwili u ulnhedinn jest Maddi i opuekują sie Aksą. Jutro Aksa jedzie na wizyte do doktora Szczypka. Zebym tylko nie zapomniała rano do Niego zadzwonić:)Ulvhedinn na pewno Dzis sie jeszcze odezwie:)

Posted

Nooo, po lekach gorączka spadła... Akselka czuje się troszkę lepiej, ale jednak nie całkiem dobrze. Odwołujemy zabieg na AR, musimy to zrobić jakoś tak nie urażając tamtych wetów... potem wizyta u dr. Szczypki i zobaczymy co dalej. Żeby tylko było dobrze!!!!:sadCyber:

Posted

Aksa ma się wyrażnie lepiej... zeżarła kolejny opatrunek (wykorzystując zdechnięcie ciotki:evil_lol: ), zjadła przysłane smakołyki (no nie wszystkie, spokojnie...)-baardzo dziękuje!!!, a potem usiłowała wejść pod łóżko (no jak to? Pao może, a ja nie??) i wywaliła michę z wodą... normalnie:grab:

Posted

Dziękujemy sponsorom po stokroć, tysiąc kroć i milion kroć:)!!!!!!Aksa dzis dostała kolejne leki. W poniedziałek będzie miała zrobiony posiew i chyba we wtorek operacja.Musi byc dobrze, musi

Posted

No nieeeeeeee:shake: :shake: :shake:
Ciotki zaraz :mad: :mad: :mad:
Mam nadzieję,że brak wiadomości to tylko dobre wiadomości.
Ja wiem,że pewnie padacie:sleep2: , ze jesteście zmęczone :grab: i macie masę swoich innych obowiązków :painting: :sabber: :beerchug: ;) ale plisssssssss choć jedno słówko o Astuni :modla: