Maddii Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Ja również bardzo bardzo jestem wdzięczna :modla: :modla: :modla: Quote
Edi100 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja tez się przyłączam do Podziekowań i pokłonów!!!!Kłaniam sie nisko:) Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 przestańcie się kłaniać, bo was trzeba będzie w tutory z ligniny zapakować:lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 rybon36 napisał(a):przestańcie się kłaniać, bo was trzeba będzie w tutory z ligniny zapakować:lol: :diabloti: :evil_lol: Aaaa, to pojedziemy do Ciebie i zapakujesz!!!:evil_lol: Quote
Monia70 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cicia wróciła z parcy a tu smutki :-( Oj Aksunia, zmartwiłaś ciocię:-( tym ponownym zabiegiem :shake: i cieknąca raną, temperaturą. Ciocia do usług z paczuszkami :-))) oby sie tylko przydały. Zbieram materiał na nastepną ;) Dziewczyny , trzymajcie sie .Jestem z wami myślami.Choć tyle. Rybonku :calus: jesteś Kofana....... Quote
Monia70 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 I wiecie co... Jak zawsze,w grupie jest siła !!!!! Człowiek sam w pojedynkę (mimo wielgachnych chęci) niezbyt dużo by zdziałał. Dlatego razem pomożemy Aksie .Każdy na swój sposób. Chyba sie przeniosę do większego miasta-większe możliwości pomocy i kontaktów z Wami ;) ( a u mnie taaaaaaka dziura :shake: ) Quote
Monia70 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dziewuszki, piszcie.....plissssss. Umieram z niepokoju. Quote
Edi100 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 W tej chwili u ulnhedinn jest Maddi i opuekują sie Aksą. Jutro Aksa jedzie na wizyte do doktora Szczypka. Zebym tylko nie zapomniała rano do Niego zadzwonić:)Ulvhedinn na pewno Dzis sie jeszcze odezwie:) Quote
ulvhedinn Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Nooo, po lekach gorączka spadła... Akselka czuje się troszkę lepiej, ale jednak nie całkiem dobrze. Odwołujemy zabieg na AR, musimy to zrobić jakoś tak nie urażając tamtych wetów... potem wizyta u dr. Szczypki i zobaczymy co dalej. Żeby tylko było dobrze!!!!:sadCyber: Quote
Witokret Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 No pewnie, że będzie dobrze - nie może być inaczej :) Tyle osób trzyma kciuki za sunieczkę !!! Quote
Tami Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Trzymamy kciuki bardzo bardzo!!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Monia70 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Puk, puk Co u Astuni????? Jak sobie dajecie radę?? Quote
ulvhedinn Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Aksa ma się wyrażnie lepiej... zeżarła kolejny opatrunek (wykorzystując zdechnięcie ciotki:evil_lol: ), zjadła przysłane smakołyki (no nie wszystkie, spokojnie...)-baardzo dziękuje!!!, a potem usiłowała wejść pod łóżko (no jak to? Pao może, a ja nie??) i wywaliła michę z wodą... normalnie:grab: Quote
Monia70 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Łoooooooooooooo Jessssssssuuu :cool3: :multi: :multi: :multi: Ja ją normalnie kofaaaam :lol: Czyli paczka z opatrunkami potrzebna na "gwałt" Quote
BeataSabra Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Aksa lobuzie nie wyglupiaj sie zdrowiej szybko Ciociu Rybon mam problem z wyslaniem prywatnej wiadomosci probowalam juz 4 razy i wyskakuje jakis blad. Nie wiem czy doszlo> Quote
Devis&Marta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hej dziewczyny! mialysmy do weta jechac dzisiaj i zadnej wiadomosci nie dostalam:shake: dawajcie znac jaka decyzja, co robicie, kolejna operacja czy jak?:roll: Quote
Monia70 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 One są już tak sprytne i obeznane , że pewnie same się do Aksy "dobiorą";) :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Edi100 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Dziękujemy sponsorom po stokroć, tysiąc kroć i milion kroć:)!!!!!!Aksa dzis dostała kolejne leki. W poniedziałek będzie miała zrobiony posiew i chyba we wtorek operacja.Musi byc dobrze, musi Quote
Monia70 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Oj Aksunia!!! Ile TY wycierpisz :-( :-( :-( Niech Cię Cioteczki wymiziają i troszkę tu nam napiszą ;) Trzymamy kciuki. Quote
Monia70 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 No nieeeeeeee:shake: :shake: :shake: Ciotki zaraz :mad: :mad: :mad: Mam nadzieję,że brak wiadomości to tylko dobre wiadomości. Ja wiem,że pewnie padacie:sleep2: , ze jesteście zmęczone :grab: i macie masę swoich innych obowiązków :painting: :sabber: :beerchug: ;) ale plisssssssss choć jedno słówko o Astuni :modla: Quote
ulvhedinn Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Aksa ma się w miarę ok, co oznacza, że rozrabia równo!!!:evil_lol: W poniedziałek wizyta u weta, który zdecyduje, co z zabiegiem... Martwię się... jak to ja.:sadCyber: Quote
Monia70 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dziekujemy za wiadomości . Aksa , nie rozrabiaj ;) Quote
Recommended Posts