halcia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja sie zgadzam,juz kokietowac sie nawet nauczył/np.trzecie zdj./:lol: Quote
majuska Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Pieszczoch straszny, włazi na kolana, obejmuje łapskami, całuje, podgryza, nie może sie nacieszyć z kontaktu z człowiekiem... A tam na pierwszej fotce możecie zobaczyć jak Emilka cwaniara korzysta z nieuwagi focącego sie Martinka i podajada sobie smakołyki z jego michy ( ciocia Becia gar żarełka znowu nagotowała ) Quote
Becia66 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Moje cudności kochane, jutro cie maleńki wyprzytulam..... A za tydzień już pewnie ktoś inny bo chcę uroczyście zawiadomić że w przyszłą sobotę Martinek jedzie do nowego domku !!!!! Wszystko zapowiada się rewelacyjnie ale nie pisze konkretów bo nie chcę zapeszyć. :cunao::cunao: Quote
majuska Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Oj cosik mi się zdaje Beciu, że ciotki Ci tych konkretów nie podarują , do soboty czekać nie wytrzymają;) Quote
figa33 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 oj , to super!:loveu::loveu: dzieciak się doczeka! becia opowiadaj!:cool3: Quote
Florentynka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja wytrzymam do soboty, bo grunt to nie zapeszyć. Kciuki trzymam naprawdę mocno. Martinkowi się należy dom. Quote
Dzika_Figa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ech... i co, mam się wyłamywać? Wytrzymam do soboty... skoro muszę ;-) Oczywiście trzymam kciki! Quote
karolciasz28 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dopiero wróciłam ale wiem, bo mi Becia przez telefon doniosła.;);) Ale się cieszę ale kciuki trzymam. :) Quote
Becia66 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Spójrzcie na moje ukochane cudo......jaki on piękny !!!! Quote
Florentynka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wie chyba dobrze, diabeł mały, że łapska ma rozczulające - pewnie dlatego tak je wystawia do zdjęć! Quote
figa33 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 piękny jest , i tak mu dobrze z oczu patrzy.... Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja dobrze ,ze mały znalazł domek!Ja tez wytrzymam,zeby nie zapeszyc! Quote
Becia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 figa33 napisał(a):jutro sobota ! acha!:multi: no niestety - nie jutro. Pan Jerzy z synem przyjeżdżają po Martina we czwartek ok. 9-10 rano. Jesli uda się nam z majuską wykupić jamnisię - zabierze również i ją. Mamy obiecane na bieżąco zdjęcia z Martinkowego domku.... Quote
Florentynka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jamnisię też? No byłoby cudnie! Ale tym bardziej precz z jajami Martinka, bo on cosik napalony na tą jamnisię. Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czyli Beciu udało ich się namówić na jamnisię!! Ależ kochany p. Jerzy;);):diabloti: i Becia też kochana! Quote
majuska Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Becia to jest czarodziejka, wyczarowała domek Cekinki i Zenia i teraz Martinkowi przyjaciółkę jamnisię:loveu: Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Beciu to poczaruj tak na wszystkich wątkach.:loveu::loveu: :) Quote
figa33 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 beciu , serio?:multi: i jamnisię ?:loveu: nie mam słów...:calus: Quote
Becia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 figa33 napisał(a):beciu , serio?:multi: i jamnisię ?:loveu: Rzecz w tym, że jamnisi fizycznie jeszcze nie mamy. Podjedziemy z majuską do faceta na wieś i będziemy pertraktować, pod warunkiem że jeszcze tam jest i będzie chciał ją sprzedać. Gorzej jak mu sie odmieniło.... Quote
weronika1 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mówicie o jamnisi a ja w tej chwili przyjęłam telefon płaczacej kobiety, zmuszona była opuścić dom i zamieszała w ośrodku wspierania nie ma co zrobić z jamnikami , ma sunię starszą i 2 letni jamniś chłopczyk. Nie mam zdjęć jesli by ktoś wiedział o chętnych do adopcji podam namiary. Beciu , czy może już pisałam : Jesteś Kochana:) Quote
Becia66 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jutro zabieram Martina - zafunduję mu pierwszą w życiu kąpiel, pewnie mu sie nie spodoba ale trudno - wredna ciotka będę. W piątek rano razem z jamnisią wyjeżdżają do nowego domku. Jestem tym wszystkim cała podekscytowana, myślę że właśnie taki domek wymarzyłyśmy dla Martina. Będzie mieszkał w Żorach na Śląsku. Quote
Recommended Posts