Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieszczoch straszny, włazi na kolana, obejmuje łapskami, całuje, podgryza, nie może sie nacieszyć z kontaktu z człowiekiem...

A tam na pierwszej fotce możecie zobaczyć jak Emilka cwaniara korzysta z nieuwagi focącego sie Martinka i podajada sobie smakołyki z jego michy ( ciocia Becia gar żarełka znowu nagotowała )

Posted

Moje cudności kochane, jutro cie maleńki wyprzytulam.....
A za tydzień już pewnie ktoś inny bo chcę uroczyście zawiadomić że w przyszłą sobotę Martinek jedzie do nowego domku !!!!!
Wszystko zapowiada się rewelacyjnie ale nie pisze konkretów bo nie chcę zapeszyć. :cunao::cunao:

Posted

figa33 napisał(a):
jutro sobota ! acha!:multi:

no niestety - nie jutro. Pan Jerzy z synem przyjeżdżają po Martina we czwartek ok. 9-10 rano.
Jesli uda się nam z majuską wykupić jamnisię - zabierze również i ją.
Mamy obiecane na bieżąco zdjęcia z Martinkowego domku....

Posted

figa33 napisał(a):
beciu , serio?:multi:
i jamnisię ?:loveu:

Rzecz w tym, że jamnisi fizycznie jeszcze nie mamy. Podjedziemy z majuską do faceta na wieś i będziemy pertraktować, pod warunkiem że jeszcze tam jest i będzie chciał ją sprzedać. Gorzej jak mu sie odmieniło....

Posted

Mówicie o jamnisi a ja w tej chwili przyjęłam telefon płaczacej kobiety, zmuszona była opuścić dom i zamieszała w ośrodku wspierania nie ma co zrobić z jamnikami , ma sunię starszą i 2 letni jamniś chłopczyk. Nie mam zdjęć jesli by ktoś wiedział o chętnych do adopcji podam namiary.
Beciu , czy może już pisałam : Jesteś Kochana:)

Posted

Jutro zabieram Martina - zafunduję mu pierwszą w życiu kąpiel, pewnie mu sie nie spodoba ale trudno - wredna ciotka będę. W piątek rano razem z jamnisią wyjeżdżają do nowego domku. Jestem tym wszystkim cała podekscytowana, myślę że właśnie taki domek wymarzyłyśmy dla Martina.
Będzie mieszkał w Żorach na Śląsku.