Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tym zdjęciu z jamniczką Martinek ma taki śmieszny ogonek długości 3/4 - on tak rzeczywiście ma?
A tak w ogóle, po tych zdjęciach z jamniczką, to oceniam Martinka jako typ, przepraszam "jeb.iwy" - (nie moje określenie, jeno pewnego weterynarza) - ja bym się zastanowiła nad ucięciem mu jajek...

Posted

Florentynka napisał(a):
Fajny, uśmiechnięty psiak! A Becia tak zakochana w Martinku, że nawet do Łucji już nie zajrzy...:eviltong:

zaglądam Florentynko jak najbardziej, tylko niewiele na dogo piszę. Ostatnio twoje zdjęcia z pierwszego dnia wiosny oglądałam...

Posted

No i kusy ogonek, rzeczywiście.
Beciu, a Tobie jak się wydaje z tymi jajkami? Bo mogę się mylić, ale dla mnie to taki temperamentny piesek, z tych co mu suczki mogą w głowie ostro zawracać...

Posted

Myślałysmy o tym, żeby mu te jajka....tylko problem co z Martinkiem po zabiegu....
On jamniśke lubi strasznie , a jak z Emilką urzęduje, to jest dopiero komitywa.....Fotki super i piłkarz z niego pierwsza klasa :)

Posted

[quote name='Florentynka']dla mnie to taki temperamentny piesek, z tych co mu suczki mogą w głowie ostro zawracać...

temperamentny to on jest faktycznie, nieraz mu toto wyłazi....:diabloti:
problem tylko gdzi go przechować po kastracji. W przytulisku nie ma mowy bo te psy są bez stałej opieki.
Nie wyobrażam tez sobie wziąc Martina do do mu na kilka dni, a potem go odwieżc z powrotem.
To ponad moje siły. Ale ciachnięcie byłoby wskazane.....

Posted

To jest malutka lecznica i tam nie ma warunków za bardzo, po za tym ona jest czynna tylko od 15-18, więc siedziałaby tam sam tyle godzin i musiałby w klatce pewnie...

Posted

Romka tego nikt nie prowadzi, tam psiaki same siedzą, przychodzi tylko 2 - 3 razy dziennie chłop posprzatać i dac jeśc no i wolontariusze na trochę, becia tam najdłużej chyba przesiaduje :) My zapsione, dziewczyny z Boguchwały tez zapsione albo zakocone i tak to wygląda...