halcia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 U nas nie ma nic"nocnego" do 18 i tyle dłużej chyba jedna,ale mamy złe zdanie.. Quote
weronika1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ten problem dotyczy wszystkich, najgorsze to jest czas pobytu po kastracji lub sterylce. Kiedyś uzgadniałam z taką Panią co prowadzi hotel w Przemyślu. Ona umie się opiekować i dobrze to robi.Ale niestety to kosztuje. Quote
majuska Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jak się pobuduję, to u mnie będzie szpitalik dla tych "ciachanych " z Boguchwały, ale jeszcze troche trzeba poczekać;) Quote
weronika1 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Majuska , to życzę Ci abyś jak najszybciej się wybudowała. Quote
Florentynka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 weronika1 napisał(a):Ten problem dotyczy wszystkich, najgorsze to jest czas pobytu po kastracji lub sterylce. Kiedyś uzgadniałam z taką Panią co prowadzi hotel w Przemyślu. Ona umie się opiekować i dobrze to robi.Ale niestety to kosztuje. No ja myślę, że kosztuje. W klinice też kosztuje. Byłabym za tym, żeby się zorientować jaki to koszt i pomyśleć jak to pokryć - może jakieś bazarki czy co. Coś czuję, że nieodjajczony Martin może sprawiać kłopoty i moim zdaniem lepiej byłoby mieć pewność, że nie ma jajek w momencie oddawania go do domu ( który, wierzę, szybko się znajdzie). Jest jeszcze opcja, żeby go wykastrować w momencie, jak będzie szedł do domu, ale wtedy dom musiałby być świadomy i pełen dobrej woli. No ale do innego Martinka nie oddamy, nie? Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Florentynka napisał(a): Jest jeszcze opcja, żeby go wykastrować w momencie, jak będzie szedł do domu, ale wtedy dom musiałby być świadomy i pełen dobrej woli. właśnie o tym myślałam...... Quote
majuska Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No jasne, gdyby domek był w miarę blisko, to dziewczyny go na pewno wykastruja, nawet juz po zadomowieniu się na nowym miejscu, żeby stres był mniejszy, tak jak Mirka ma iść niedługo na sterylkę. Quote
figa33 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 chłopak jest nie do poznania od tych bidnych pierwszych zdjęć , a teraz widać dojrzewa... ale to taki cieciuch jeszcze ,oby szybko domek znalazł:lol: Quote
weronika1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 figa33 napisał(a):chłopak jest nie do poznania od tych bidnych pierwszych zdjęć , a teraz widać dojrzewa... ale to taki cieciuch jeszcze ,oby szybko domek znalazł:lol: Chłpak jak ta lala i ma temperament, a jaki błysk w oczach. Zrobił się sympatyczny i piękny . Ktoś kto go pokocha będzie miał z miego pociechę. Quote
majuska Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Filipek z Boguchwały zaprasza na swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182707-Filip-maleA-stwo-wypchniAE-te-kopniakiem-z-auta-szuka-domku Quote
halcia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Oj...Dzika_Figa,dogadałabys sie z nim,tylko trzeba przyleciec kawałek.... Quote
majuska Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wykupiłam Martinkowi pakiet 57 ogłoszeń na bazarku. Quote
karolciasz28 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To ja dorzucę troszkę ogłoszeń. :) Kupię psa, pineska, przygarnij zwierzaka, ojej, pet world, morusek, adopcje psów, adopcja psa, cafeanimal, gumtree, Quote
amensalizm Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Martinek ma sporo ogłoszeń na różnych portalach- robię teraz Terremu i widzę, że są na pierwszych stronach. Moja propozycja jest taka: poczekać z tydzień, czy jest odzew, szkoda pakietu ;) Może akurat zaraz znajdzie się dom dla Martiego. Ja oczywiście, albo oddam pieniązki, albo wykorzystacie pakiet na innego psiaka. To już wasz wybór ;) Jakby co czekam na odp. na pw. ;) Quote
majuska Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 To może poczekajmy z tym pakietem , może faktycznie sie ktos odezwie, w razie czego reaktywujemy pakiecik lub przeniesiemy na inną bidę Quote
Becia66 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A Martinek dostał dzisiaj od cioci Beci nową obróżkę i był baaaaardzo zadowolony..... Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 majuska napisał(a):Jak się pobuduję, to u mnie będzie szpitalik dla tych "ciachanych " z Boguchwały, ale jeszcze troche trzeba poczekać;) Majuska mam podobne pomysły na zycie pozawodowe.Chciałabym miec hotelik dla staruszków.Kocham staruszki i 6-8 takich mniejszych mogłabym dopieszczac na emeryturze!Mam juz puste pole!Zobaczymy co dalej da sie zrobić! Quote
weronika1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']jaka piękna obróżka!!!![/QUOTE] Nie tylko obróżka ale i Martinek jest piękny i zadowolony z tej obróżki.:lol: Jest taki przystojniak oby jak najszybciej znalazł dom. Zapomniałam o najważniejszym , mój Nero , chudzina jest już w nowym domu.:lol: Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No ba! Sama bym była z takiej zadowolona! Beciu, mi też kupisz? :diabloti: Biedny Martinek, najpierw na jego bułkę robiłam zakusy, teraz na obróżkę... Quote
majuska Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 A oto Martinek podczas dziesiejszej światecznej sesji, Nie wiem jak Wy...ale ja uważam, że to największy przystojniacha w przytulisku Quote
Florentynka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Piękne te wielkie łapy na pierwszym planie! A cały Martinek jest po prostu rozczulający chłopak. Quote
Recommended Posts