Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie doczytałam. Ocelot na watku Atosa podalam nr do p.Joasi. Jak cos to ja moge zadzwonic i sie dowiedziec czy jest miejsce dla Atosa, tylko daj mi znac czy Ty dzwonisz, czy p.Teresa jak pisala managua czy ja mam zadzwonic :)

Posted

matko moja -i:-(:-(psineczko tak mi przykro, jejku nie umiem nawet tego wyrazić. Mam ogromne wyrzuty sumienia - ogromne, nie wiem dlaczego.........:-(:-(
Moje wpłata 50 zł jest nadal aktualna jak najbardziej, czekam tylko na to aż mi prześlą z pracy.

Posted

To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...
A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek.
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa.
My mamy dusze kieszonkowe...
Maleńka dusza, wielki człowiek.
Psia dusza się nie mieści w psie.
A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie.
A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba,
To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo,
Z tobą zostaje jego dusza....

Strasznie mi żal sunieczki, tak bardzo mi szkoda, tyle wycierpiała. Życie jest niesprawiedliwe! Spoczywaj w spokoju maleńka!

Posted

[quote name='Basia1968']matko moja -i:-(:-(psineczko tak mi przykro, jejku nie umiem nawet tego wyrazić. Mam ogromne wyrzuty sumienia - ogromne, nie wiem dlaczego.........:-(:-(
Moje wpłata 50 zł jest nadal aktualna jak najbardziej, czekam tylko na to aż mi prześlą z pracy.[/QUOTE]
Basiu słońce jeśli masz innego psaiaka na oku to mu przelej, chyba, ze chcesz na naszego Atosa.

Posted

Kochani, przepraszam - bardzo pilnie potrzebujemy pomocy w Rawie Mazowieckiej. Tomaszów najbliżej. Znacie kogoś mobilnego, z autem? Za każde pieniądze. Pod mostem, na lodzie jest pies po wypadku..Bruno - mój ostatni baner w podpisie.
Przerzućcie kontakty, proszę..

Posted

[quote name='malibo57']Kochani, przepraszam - bardzo pilnie potrzebujemy pomocy w Rawie Mazowieckiej. Tomaszów najbliżej. Znacie kogoś mobilnego, z autem? Za każde pieniądze. Pod mostem, na lodzie jest pies po wypadku..Bruno - mój ostatni baner w podpisie.
Przerzućcie kontakty, proszę..[/QUOTE]
Sledze watek ale jestem za daleko i nie zmotoryzowana, bede pomagac tak jak moge, na razie trzeba znalezc psiaka, bo z tego co czytalam jeszcze sie nie znalazl, szukam tez w swoich kontaktach DT ale wszystko za daleko i nie ma miejsc:(