Ra_dunia Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Lady [']... tak mi przykro sunieczko... ale już jesteś szczęśliwa, już nic cię nie boli... Quote
ocelot Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Kochani musimy zdecydować co z pieniążkami Lady, już jej nie są potrzebne. managua dowiesz się od P. Joasi czy jesteśmy rozliczeni? Quote
Oczka_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 P.Joasia pisala dzis do mnie, ze zostalo 104zł, ale nie mialam sie jak z nia skontaktowac dalej.. Pisalam do Managuy, mowila ze dzwonila do p.Joasi takze moze powie pozniej co i jak.. Quote
NusiaiJa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 co z pieniążkami? Albo oddać tym co ostatni wpłacili albo się spytać czy się zgodzą przekazać na jakiegoś innego pieska, no bo cóż innego można zrobić Lady była Tomaszowskim psiakiem to może na któregoś Tomaszowskiego...Bojus, śmieszek, Jazz? no nie wiem, tak tylko głośno myślę. Quote
NusiaiJa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 moderator! usuń wiadomość, bo mi się powtórzyła Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jesli moge cokolwiek napisac na temat dysponowania pieniedzmi, to tylko i wylacznie na innego pieska wg uznania. Lady :( Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Ustaliłyśmy, że pieniążków, które zostały u Pani Joasi - 104 zł. nie będziemy odbierać, tylko zostaną przekazane na psiaki malibo57, ma tam chyba trzy psy. Natomiast prosimy o sugestie co zrobić z pieniążkami które już są na koncie. Quote
malibo57 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cześć Ocelocik:) Dziękuję bardzo - u pani Joasi faktycznie mam kilka psiaków, Marsa, Aresa, Odyna, Grubcia, Uszatka.. No, uzbierało się. Wprawdzie one "składkowe", ale traktuje je , jak własne. Przeznaczę te pieniążki na tego, który ma jakieś braki. Ale to takie smutne...Takie porządki:( Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 malibo to my Ci za pomoc w ten skromny sposób chcemy.... straszne i bolesne te porządki... Quote
Ellig Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='ocelot']Ustaliłyśmy, że pieniążków, które zostały u Pani Joasi - 104 zł. nie będziemy odbierać, tylko zostaną przekazane na psiaki malibo57, ma tam chyba trzy psy. Natomiast prosimy o sugestie co zrobić z pieniążkami które już są na koncie.[/QUOTE] Ja dostosuje sie do zdania Wszystkich, treba ratowac codziennie tyle psiakow i kotow..... Prosze dajcie mi znac jak cos bedzie potrzebne....:) Quote
obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ocelotku, przeznaczcie te pieniążki na bidy Tomaszowskie, nie zapominając o Bojusku kochanym..... Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 My nie chcemy nimi dysponować, choć mamy kilka psiaków już pod opieką i następne w planach do wyciągnięcia, ale... Wy zapewne też. Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ocelot, przeznacz na najbardziej potrzebujace z tych ktore masz pod opieka. Ty wiesz ktore najbardziej potrzebuja. Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Poczekam jezcze na resztę osób. No to będę mieć problem.... Quote
Oczka_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ja mam jeszcze 90zł za Lady.. 30moje jednorazowe(malo wiem :(), ktore obiecalam, 50od mojego taty i 10 zostalo jak jeszcze ja zbieralam pieniazki, bo 40 oddam managule za transport, zeby bylo ok.. Quote
patija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A u mnie na koncie jest 425zł, i jeśli zdecydujecie na jakie pieski je przeznaczyć to postaram się jak najszybciej przesłać pieniądze gdzie będzie trzeba. moje 30 zł deklaracji dla Lady od marca przechodzą na Atosa, jeśli zbieramy już dla niego pieniążki(?).Ciężko zdecydować na kogo przeznaczyć te moje parę groszy:shake: ale boję się, ze Atos mógłby zostać uśpiony, zanim go wyciągniemy ze schrony i dlatego wybrałam go. Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 No jest tak, że Bojusowi brakuje trochę deklaracji stałych, ale górkę ma. Natomiast o Atosa to i ja się boję...., a Atos ja narazie ani deklaracji nie ma, ani nic. Gdyby udało nam się zebrać część deklaracji dla Atosa to jestem za tym, żeby jego wyciągnąć do hoteliku. ale pod warunkiem deklaracji stałych, bo zapłacimy jeden miesiąc i co? Patija dawaj na wątek Atosa i wpisuj jako pierwsza swoją deklarację. Oczka_ jednorazowej już nie musisz przecież wpłacać... Oczka- już nie musisz ze swojej jedno Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 No jest tak, że Bojusowi brakuje trochę deklaracji stałych, ale górkę ma. Natomiast o Atosa to i ja się boję...., a Atos ja narazie ani deklaracji nie ma, ani nic. Gdyby udało nam się zebrać część deklaracji dla Atosa to jestem za tym, żeby jego wyciągnąć do hoteliku. ale pod warunkiem deklaracji stałych, bo zapłacimy jeden miesiąc i co? Patija dawaj na wątek Atosa i wpisuj jako pierwsza swoją deklarację. Oczka_ jednorazowej już nie musisz przecież wpłacać... Oczka- już nie musisz ze swojej jedno Quote
patija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oczka już wpłaciła swoją wpłatę jednorazową, właśnie przed minutką dostałam sms, że przelała mi na konto 90zł :) RAZEM: 515zł Aha, a Managule nie trzeba jeszcze 10zł oddać? Quote
Oczka_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aniu biecalam i wplacilam :) Atosowi tez sie przyda. a wogole to mam klopot, bo biegaja kolo mojego bloku ostatnio dwa psiaki, dosc duze, nie wiem czy sa bezdomne.. codziennie biegaja w jedna strone, ale tam chyba suczka ma cieczke i dlatego, nie wiem co robic z tymi biedakami :( jednego chcialam nakarmic to mi uciekl, a drugiemu dalam dzis rano swoje sniadanie do pracy, ale co to jedna kanapka.. :/ Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Oczka jak ten jeden wygląda? Bo mi śmiga czasami przed oczami taki łaciaty i faktycznie w Twoją strone... Quote
Oczka_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jeden jest owczarkowaty, chudy bardzo, ma stojace uszka, a drugi mnie wiecej takiej samej budowy jak tamten, tez chudy tylko taki podpalany, nie sa laciate.. Ten podpalany ucieka bardzo, ale tj kogos szukal, najpierw widzialam go wczoraj kolo siebie kilka razy, a pozniej na Warszawskiej stal i zagladal w Barlickiego, a dzis znowu kolo mnie biega.. :( Quote
ocelot Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Choroba..... niech Managua dzwoni do kierownika? Jej nie odmówi, mi może. Jak chude... Quote
Oczka_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Juz sie dowiedzialam, te psiaki przyszly do suki, ktora ma cieczke (panstwo nie moga suki wysterylizowac i ma szczeniaki po kazdej cieczce.. sama mam psa od niej :(). Mowic Monice w takim razie? Jak przyszly do suki, nie widzialam ich tu wczesniej, nie wiadomo czy sa bezdomne, mimo ze chude :/ Quote
ocelot Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Poczekamy w takim razie chyba...? Patija a może by wysłać pw do osób które ostatnio wpłaciły? Quote
Recommended Posts