Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']NusiaiJa, rodzina szuka DON-ka, bo odszedl za TM ich wlasny i dzieci chca tylko takiego jak poprzedni i zadnego innego :([/QUOTE]
Na tę chwilę nie mamy, chyba, że jak mnie nie było w schronisku przybył. W niedzielę sprawdzimy. albo jutro przedwonię do schroniska.

Posted

[quote name='Cantadorra']NusiaiJa, rodzina szuka DON-ka, bo odszedl za TM ich wlasny i dzieci chca tylko takiego jak poprzedni i zadnego innego :([/QUOTE]
Na tę chwilę nie mamy, chyba, że jak mnie nie było w schronisku przybył. W niedzielę sprawdzimy. albo jutro przedwonię do schroniska.

Posted

DONek to nie ONek??
przepraszam nie wiedziałam

Posted

Udało mi się nawet bez problemu wysłać wiadomości do tych osób które wpłaciły ostatnio pieniążki i myślę, że niedługo napiszą jakie podjęły decyzję.
Nie pisałam tylko do Cantadorry i Obarczuś bo widzę, że już napisały co z pieniążkami:)
Teraz tylko jeszcze Nusiaija i Oczka muszą zdecydować co z ich pieniążkami.

Posted

[quote name='iwna5702']Bardzo zasmucajaca wiadomosc o Lady - prosze Was zdecydujcie same ktory psiaczek potrzbuje najbardziej wsparcia[/QUOTE] i przekazcie dla niego pieniazki, z ktorych nie zdazyla skorzystac LADY.

Posted

WYslalam PM do Patija, podajac jej namiary na konto i proszac zeby moje pare groszy po Lady przelala na Kulfona (w mojej sygnaturce) ktory bardzo potrzebuje deklaracji bo niedlugo bedzie wyciagany ze schronu...

Strasznie przykro bylo mi to robic , mialam taka nadzieje dla Lady....:(

Posted

Bardzo ciężko będzie mi dokonać wyboru...
Dlatego poproszę ciotki tomaszowskie o pomoc...
Troszkę wedle sugestii obrączusia przeznaczymy dla Bojusa... resztę dla Atosa?
Proszę kochane wypowiedzcie się...

Posted

[quote name='ocelot']Bardzo ciężko będzie mi dokonać wyboru...
Dlatego poproszę ciotki tomaszowskie o pomoc...
Troszkę wedle sugestii obrączusia przeznaczymy dla Bojusa... resztę dla Atosa?
Proszę kochane wypowiedzcie się...[/QUOTE]

z tego co wiem ATosek jest w kiepskiej sytuacji finansowej... tak więc Atos do "dobry wybór" (dziwnie to brzmi)....

Posted

przeznaczymy dla Bojusa... resztę dla Atosa?

Mi się wydaje, że Atos najpilniejszy. Bojusek już coś tam ma więc jemu bym te "resztę" podarowała.
Ale zobaczymy co powiedzą inni. Są tez jeszcze inne nasze pieski potrzebujące :(
A tak poza tym to dziś z konta Lady ubyło 30zł które przeszły dla Kulfona.:)
STAN KONTA:485zł

Dziękuję jeszcze wszystkim którym wysłałam PW za szybkie udzielenie informacji na forum:)

Posted

Jestem tego samego zdania co Patija. Atos nie ma chyba wcale deklaracji, a u Bojuska juz jest pewne ze wyjdzie, takze mysle, ze na Atosa, a co sie da to Bojuskowi :)

Posted

Ma:)55 zł.
To co? Przenosimy się na wątek Atosa i zaczynamy działać?
1. prosimy o kastrację.
2. zbieramy deklarację
3. zaklepujemy hotelik
4. organizujemy transport.