Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Lady nie jest za dobrze. Wyniki morfologii są złe. Na pewno jest stan zapalny w organizmie. Będzie miała dzisiaj robione prześwietlenie klatki piersiowej. Dostanie tez kroplówkę. Cholera :(

Posted

Lady już po badaniach. Na usg wszystko ok. Niestety rtg pokazało coś w jamie brzusznej. Nie wiadomo czy to ropień czy guz. Wet chce ją otworzyć. Decyzja należy do nas, ale myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać

Posted

A nie jest za słaba na taką poważną operację?

a jeśli okaże się jednak najgorsze to co....próbować usunąć czy zszyć, zostawić to w środku?
wiem, że lekarz podejmie decyzję najlepszą dla lady ale niestety wszystko może się okazać w czasie tej operacji

biedna Lady.....:-(
wracaj dziewczyno szybko do zdrowia :oops::-(

Posted

ocelot napisał(a):
Jeśli jest cień szansy, że będzie lepiej to trzeba wykorzystać. Bez dwóch zdań.

Pod warunkiem ,ze to Jej nie przysporzy niepotrzebnych cierpien:(
Trzymaj sie Lady, tak mi przykro!

Posted

Ellig napisał(a):
Pod warunkiem ,ze to Jej nie przysporzy niepotrzebnych cierpien:(
Trzymaj sie Lady, tak mi przykro!

Ellig ja jestem zdania, że jak psiak cierpi to trzeba mu godnie pomóc odejść, a nie na siłę trzymać przy życiu, ale mam nadzieję, że u Lady takiej opcji na razie nie rozważamy.

Posted

ocelot napisał(a):
Ellig ja jestem zdania, że jak psiak cierpi to trzeba mu godnie pomóc odejść, a nie na siłę trzymać przy życiu, ale mam nadzieję, że u Lady takiej opcji na razie nie rozważamy.

Zgadzam sie 100% - ale mam nadzieje ze sobie jeszcze po trawce w milym otoczeniu pobiega staruszka nasza....powygrzewa na sloneczku latem :(