Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ocelot - do tego samego Hoteliku jedzie tez Olek niedlugo: http://www.dogomania.pl/threads/172985-SZCZENIAK-bez-szans-na-dom-OLEK-juz-poza-schroniskiem HOtelik jest po prostu luksusowy: http://www.hotelterier.pl/ Lady bedzie tam miala jak w niebie..... Ale ..... Dzieki Teresa ze tak sie przejelas Lady i za tak duzo pomoglas bieduli...- bez Ciebie nie daloby rady.. I dzieki wszystkim innym ktorzy zworili uwage na Lady.... Lady, trzymaj sie dziewczyno... bedzie dobrze... Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Wybaczcie, ale jestem od tyg. na dosyć silnych lekach i mocno jestem zakręcona. Normalnie szybciej wszystko przyswajam i ogarniam. Emigrantko kochana dziękuję za przypomnienie:) Dziękujemy Wam bardzo, bardzo wszystkim:):):):) Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ocelot - dzieki za zalozenie suni watku :D spoko... teraz lazimy po dogo i zebramy o delklaracje...dla Lady..... sama juz niestety nic nie dam rady dorzucic bo jestem zadeklarowana po same uszy :( Moje pienizaki beda w Polsce 29-go lutego i Nikus wszystkie przelewy porozdziela ze swojego konta na wszystkie "oje" bidy, wczesniej nie dam rady bo wyplata 28-go... A Lady do lepszego miejsca niz Mielec chyba nie mogla trafic..... Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Relacji z podróży ciąg dalszy... Lady na przystanku pięknie się wysikała. Sama wsiada do samochodu. Zjadła dziewczynom pół paczki krakersów, a teraz śpi, nareszcie w cieple i bezpieczna. Są jakieś 14 km. od hoteliku. Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O rany.... niech je dziewczyny kupia paczke krakersow i zostawia jej tam heheheheh Trzymaj sie Lady, bedziesz miala cieplutko..... CHyba dzisiaj nie pojde spac, bede czekac az dziewczyny wroca i zdadza relacje..... Zdjecie niech jakies z\robia Lady przy/w hoteliku :D Quote
patija Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziś na moje konto wpłynęło 50zł z Kundelkowej Skarbonki dla Lady:multi: Dziękujemy!!!:lol: Wpiszesz to Aniu na pierwszej stronie? A tak poza tym,kiedy trzeba będzie płacić za ten hotelik? chyba że to przegapiłam. Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 LADY zycze Ci kochana Królewno powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ocelotku, chwała Ci za założenie wątku dla bidy.. przeciez na nia w schronie tylko TM czekał. Wszystkie psy w Mielcu dostaja szansę na drugie życie. Lady tez ta szansę dostanie!!!!!!!!!!!!!! :) Ocelotku a cóz to ja widzę?? :mad: czemu w 1 poście nie ma info o Hotelu?? :) Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Obraczus - daj Ocelot moment, toz pisze ze tydzien na prochach bo chora..... Bierz ta :mad: i dzwon do CK.. do Neo.. z ta :mad: Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Toż ja całe życie na prochach jestem róznego rodzaju :evil_lol: żadne usprawiedliwienie hahah :evil_lol: żartuje Ocelotku!!! A z Neo nie mam juz siły. Jak kiedys tam pojade to będzie nie jedna :mad: a wiele :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Obraczus, poczekaj az paszport sobie wyrobie i wpadne do Pololandu - pojedziemy razem :mad: Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Emigrantka napisał(a):Obraczus, poczekaj az paszport sobie wyrobie i wpadne do Pololandu - pojedziemy razem :mad: To jeszcze kilka innych miejsc obskoczymy, a wiec samolocik by nam sie przydał :D Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jak Boga kocham, dziewczyny! No, nie mozna z oka Was spuścić! Dlaczego nikt nie wrzucił mi PW, że tyle sie dzieje? Emi? Ocelot?:mad: To już nie można innymi bidami się zająć na chwilkę? Gadać, co potrzeba? Lady pojechała bez diagnostyki, tak? Ok, to ja wysyłam do pani Joasi kasę na leczenie i diagnostykę - 300, ok? Ocelocik, pani Joasia jest zarejestrowana na Dogo, ale ma mało czasu, bo piesków przybywa jej lawinowo. Najlepiej ustalić kontakt mailowy i telefoniczny z jedną osobą. Pani Joasia dzwoni, wysyła sms lub mms. Pełne info. Jak nie wie, do kogo dzwonić, to dzwoni do mnie, bo mam u niej "po kawałku" prawie każdego psiaka;-) O ile dobrze pamiętam, to nick: hotelterier. Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Emigrantka napisał(a):.. i paru lysych z lancuchami ;) Zbiore ekipe chlopaków z bloku i damy rade :D Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 O i malibo jest już z nami znowu:) Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Malibo - nie bij... jak mam Ci PM wyslac to ....juz sie poprostu boje no...... A tu wiedzialam ze i tak trafisz ;) Tak ze luzik........wiesz ze Cie kofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, no to nie bij...... :( Teresa wpadla, zagrzmiala, wszyscy ustawili sie na bacznosci i Lady juz w Mielcu - tyolko na zdjecie jakies czekamy.. ile tych krakersow dziewczynom zjadla po drodze ;) Boszeeeeeeeeee, chyab przedobrzylam z kawa, leb mi peka...... Aaa i Teresa zaoferowala Promyczka do siebie wziasc...na bezplatne DT ta czarna stara kupke wymyzialego futra... http://www.dogomania.pl/threads/178018-Nie-pA-acz-nade-mnAE-JeA-li-tak-ma-wyglAE-daAE-moje-A-ycie-to-proszAE-pozwA-l-mi-odejA-AE :( jak u niej wyladuje to wycisniejcie z niej numer konta bo ona ze bezplatnie ale przeciez jej tak nie zostawimy? Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 obraczus87 napisał(a):Zbiore ekipe chlopaków z bloku i damy rade :D POdeslij wczesniej zdjecia ;) Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Ja już tez generalnie się z lekka wstydzę prosić o pomoc..., bo tyle psiaków dzięki Wam utrzymujemy:) Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Promyczka juz widziałam - dziś nadrabiam zaległosci. Teresa jest nieprawdopodobna:) I uwielbiam jej terapie - są rewelacyjne. Tereso, Ty je jeszcze musisz uświadomić na temat omega3 i oleju budwigowego - koniecznie. Moja wetka gardło sobie zdziera, żeby to właścicielom pacjentów wbić do głów. Kochane, ja tu zaoferowałam klinikę i poszłam orać i NIKT człowieka pracy nie zawiadomił, że rewolucja się dzieje. A, fe! Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Malibo... nie stresuj - pomoc Twoja dla Lady bedzie bardzooooooooooooooooooooooo otrzebna. Tyle ze bedzie u wete "hotelowego" na miejscu zamist "przy schronie" - to chyab lepiej nie? Cieplutko bieduli bedzie przynajmniej.......ona taka biedna byla :( Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 .. bo na PM mi juz do ludzi glupio..... 27 psow.... http://www.dogomania.pl/threads/178339-27-psA-w-na-jednAE-starszAE-b-chorAE-osobAE-DT-DS-na-CITO-Warszawa Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jeju, no ja przecież się cieszę, że ona tam pojechała - tyle, ze mogłam pomóc w transporcie albo co. Tylko o to chodzi. Emi, nawet nie próbuj się stresować - chodź na fajeczkę;-) Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Palicie dziewczynki?:) No nareszcie:)ktoś. Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 malibo - na fajeczke to zawsze.. ;) jak tak siebie czytam to..... powaznie ja nie mam dysleksji - pojecia nie mam dlaczego po polsu jak pisze szybko to literowka na literowce.. ale mnie rozumiecie nie? heheheh Quote
Recommended Posts