Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igielka - dzieki ze wpadlas.....

Siadaj, napij sie z nami czekamy na wiadomosci potransportowe..

Lady pojechala do Mielca ale bardzoooooooooooooooooooooo potrzeba jej deklaracji bo ma za malo biedunia

Posted

ocelot napisał(a):
Igiełko i po pierwszym lutym będzie Lady w potrzebie.

dziewczyny sztuk 4 całe na miejscu:)

To niech szybko wracaja i zdaja photo relacje :D

Musze na chwile wyjsc, wpadne pozniej....

Posted

Wyslalam jednak jednorazowo 15, nie 10 to co zapowiedzialam.... NAstepna dekleracje nie wiem keidy wplace, mam duze wydatki, wiecej niz myslalam :(

trzymaj sie Lady i dajcie znac co dalej...

Posted

Wróciłyśmy całe i zdrowe, ale bardzo zmarznięte :) Lady jest w tej chwili w takim pokoju, gdzie p.Joasia obędzie mogła ją obserwować jak się zachowuje itd. Lady to pies anioł, cale 4,5h lezala spokojnie, zasypiajac glowka na moich kolanach. Zapłaciłyśmy za hotelik za miesiąc 300zł, do tego dojdzie jedzenie, które p. Joasia będzie podawać jak na razie, a jak wet. powie jakie jedzenie jest odpowiednie dla Lady to albo kupimy takie i wyslemy kurierem, albo przelejemy pieniazki i p. Joasia sama kupi (zobaczymy jak bedzie taniej). Aparatu niestety nie mialysmy, bo nie przewidzialysmy nawet, ze pojedziemy. Aha i podobno p.Joasia ma dla Lady juz dwoch kolegow. To chyba na tyle, ja zasypiam bo od 6rano jestem na nogach i juz padam na fejs :)

Posted

Coz wiecej, Lady jest baardzo wychudzona, nie wiemy czego to wina czy choroby czy przeniesienia do innego boksu, gdzie mogla nie miec dojscia do miski, widac jej prawie caly kregoslup, ale mysle, ze teraz w cieple, szczesciu, dobrym jedzeniu troszke przybierze na masie :) jest super grzeczna, osoba, ktora ja adoptuje bedzie miala ogromne szczescie, Lady jest bardzo spokojna i grzeczna. A krakersy musialy jej smakowac bo pozniej razem z Managua bylysmy zmuszone do poczucia ich, gdy Lady sie nimi odbilo :P
A hotelik to wogole poezja, zeby wszystkie pieski spotkalo kiedys takie szczescie.. o tym marze..
A za drinka dziekuje, herbatke wypijam i wsuwam sie pod kolderke :)) dobranoc i dziekujemy za pomoc.

Posted

[FONT=Tahoma]WPŁYWY STYCZEŃ:[/FONT]

[FONT=Tahoma]Deklaracje stałe:[/FONT]
-Managua - 20zł (20.01.2010)
-Oczka - 20zł (22.01.2010)

[FONT=Tahoma] Razem: 40zł
Deklaracje jednorazowe:[/FONT]
[FONT=Tahoma]
-znajomi managuy - 150zł (20.01.2010)
-managua - 50zł (20.01.2010)
-Agnieszka - 20zł (20.01.2010)
[/FONT]
[FONT=Tahoma] -Katarzyna111 - 30zł (22.01.2010)
[/FONT]
[FONT=Tahoma]-Ellig - 50zł (21.01.2010) (nie wiem czy deklaracja stała czy jednorazowa)[/FONT]
[FONT=Tahoma]
Wydatki:
-300zł hotelik za miesiąc
-transport (?) Managua przekaze informacje ile pieniazkow za transport

[/FONT]
[FONT=Tahoma]RAZEM: 40zł na dzień 22.01.2010[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

To chyba ostatnie moje rozliczenie, mysle ze teraz zajmie sie tym Patiija, ktora przejela po mnie zbiorke pieniazkow dla Lady :)

Posted

Wplacilam 50 i dzisiaj 20 zl -wplata jednorazowa, bylo zamieszanie z kontami podawanymi na poczte pw:)
Ciesze sie ,ze Lady jest juz w Hoteliku bo mrozy okropne teraz jest - 19 stopni C.:)

Posted

Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj akcja zawożenia Lady była bardzo, bardzo spontaniczna:)
Za co dziękuję managule, Oczce_ i Ani foto.

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak fantastycznie się z Wami pomaga:)

Posted

[quote name='ocelot']Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj akcja zawożenia Lady była bardzo, bardzo spontaniczna:)
Za co dziękuję managule, Oczce_ i Ani foto.

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak fantastycznie się z Wami pomaga:)

Bardzo dziekujemy !!!!! :