Macho Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Maksio....super pies... kurde...czemu nikt go nie chce? :( Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Matko kolejne nieszczęście. Aż boje chodzic po dogo bo znajduje tyle nie cierpienia że już nie mam siły! Trzymaj się KOCHANY!!! Który to jego wątek na niebieskim forum? Quote
San_(jagodowa:) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [LEFT]Maksio bryka,cieszy się,zachęca do zabawy:lol: Ale domu nie ma:-( [/LEFT] Quote
Macho Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 we czwartek lub piatek pojawia sie foteczki...:) oczywiscie jesli San wstawi :D :P Quote
San_(jagodowa:) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Macho napisał(a):we czwartek lub piatek pojawia sie foteczki...:) oczywiscie jesli San wstawi :D :P Dla Ciebie zawsze:lol: Quote
jnk Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 San, czy nadal nie ma możliwości, żeby Max trafił na Słowację? Może zwolniło się jakieś miejsce (fajnie by było, gdyby to Beton je zwolnił, prawda :) )? Sprawdzacie to na bieżąco? Quote
Macho Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Dla Ciebie zawsze:lol: :oops::oops: Ps.z tego co mi wiadomo to Maks ma zalatwione szkolenie :) zeby nie byl taki..."dziki"... :) Quote
Ada-jeje Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a to przecierz takie lizusy, oczywiscie jak sa w odpowiedzialnych rekach Quote
San_(jagodowa:) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ada-jeje napisał(a):a to przecierz takie lizusy, oczywiscie jak sa w odpowiedzialnych rekach Niestety Max był w wyjątkowo nieodpowiednich:-( Quote
Guest Jacol123 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Macho']:oops::oops: Ps.z tego co mi wiadomo to Maks ma zalatwione szkolenie :) zeby nie byl taki..."dziki"... :) Potwierdzam słowa Macho. Maks będzie na szkoleniu u mnie w szkole "Wesoła Łapka" w Gliwicach. Jak wiecie - jestem instruktorem Alteri i niedawno otworzyłem własną szkołę www.szkoleniepsow.com.pl . W ramach tej szkoły realizujemy "program LIRA" czyli za darmo przyjmujemy wolontariuszy z psami schroniskowymi, żeby ułatwić im adopcję. Lirze się udało www.lira.blox.pl a teraz pora na następne psy. Na spotkaniu organizacyjnym był Krzysiek, który będzie pracował z Maksem. Na pewno będziemy zdawać relacje z postępów maluszka na szkoleniu :) Pozdrawiam serdecznie Jacek Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak, Max będzie po szkoleniu wspaniałym i posłusznym psiakiem. :) Pan Jacek i "Wesoła Łapka" skierują Maxa na dobrą drogę. Jednak bardzo jest potrzebny ktoś, kto miałby miejsce dla Maksa na dosłownie 1,5 do 2 godzinek. Może czyjś znajomy w Gliwicach mógłby na tak krótki czas raz w tygodniu udostępnić kojec? To bardzo ważne, problemem są tutaj względy czasowe niestety i brak możliwości w krótkim czasie pokonania trasy Gliwice->Tarnowskie Góry -> Gliwice. Quote
ewatr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 o beda szkolić Maxia :multi: kto moze pomóc moze zmienic tytuł ze szuka sie przystani na godzine dla Maxia ;) Quote
Mariolaok Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja mam niewielki kojec (2x3) , moja suka jest w domu i z niego nie korzysta. Quote
Akitka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mam nadzieję, że Maxowi się uda znaleźć jakąś przystań w Gliwicach na czas szkolenia i że spotkamy się we wtorek na pierwszym treningu... :) Oby po szkoleniu udało mu się znaleźć wspaniały domek. Quote
andzia69 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mariolaok napisał(a):Ja mam niewielki kojec (2x3) , moja suka jest w domu i z niego nie korzysta. ludkowie - Mariola oferuje przystań!!!! Czy ktoś może się z nią skontaktować???? Moze dałoby radę mu ten kojec załatwić... Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kontakt z Mariolą nawiązany. :) Mamy nadzieję, że się uda i że to wszystko wyjdzie dla dobra Maksia... no i że będzie to środek (bo przecież o to chodzi) by znaleźć Maksiowi dobry kochający dom w którym on sam będzie bardzo grzeczny. Quote
ewatonieja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przepiękny piesek.niech wędruje do góry!! Quote
Recommended Posts