Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko kolejne nieszczęście. Aż boje chodzic po dogo bo znajduje tyle nie cierpienia że już nie mam siły! Trzymaj się KOCHANY!!!
Który to jego wątek na niebieskim forum?

Posted

San, czy nadal nie ma możliwości, żeby Max trafił na Słowację? Może zwolniło się jakieś miejsce (fajnie by było, gdyby to Beton je zwolnił, prawda :) )? Sprawdzacie to na bieżąco?

Guest Jacol123
Posted

[quote name='Macho']:oops::oops:

Ps.z tego co mi wiadomo to Maks ma zalatwione szkolenie :) zeby nie byl taki..."dziki"... :)
Potwierdzam słowa Macho. Maks będzie na szkoleniu u mnie w szkole "Wesoła Łapka" w Gliwicach. Jak wiecie - jestem instruktorem Alteri i niedawno otworzyłem własną szkołę www.szkoleniepsow.com.pl . W ramach tej szkoły realizujemy "program LIRA" czyli za darmo przyjmujemy wolontariuszy z psami schroniskowymi, żeby ułatwić im adopcję. Lirze się udało www.lira.blox.pl a teraz pora na następne psy.
Na spotkaniu organizacyjnym był Krzysiek, który będzie pracował z Maksem. Na pewno będziemy zdawać relacje z postępów maluszka na szkoleniu :)
Pozdrawiam serdecznie
Jacek

Posted

Tak, Max będzie po szkoleniu wspaniałym i posłusznym psiakiem. :) Pan Jacek i "Wesoła Łapka" skierują Maxa na dobrą drogę.

Jednak bardzo jest potrzebny ktoś, kto miałby miejsce dla Maksa na dosłownie 1,5 do 2 godzinek. Może czyjś znajomy w Gliwicach mógłby na tak krótki czas raz w tygodniu udostępnić kojec?

To bardzo ważne, problemem są tutaj względy czasowe niestety i brak możliwości w krótkim czasie pokonania trasy Gliwice->Tarnowskie Góry -> Gliwice.

Posted

Mam nadzieję, że Maxowi się uda znaleźć jakąś przystań w Gliwicach na czas szkolenia i że spotkamy się we wtorek na pierwszym treningu... :) Oby po szkoleniu udało mu się znaleźć wspaniały domek.

Posted

Mariolaok napisał(a):
Ja mam niewielki kojec (2x3) , moja suka jest w domu i z niego nie korzysta.

ludkowie - Mariola oferuje przystań!!!! Czy ktoś może się z nią skontaktować???? Moze dałoby radę mu ten kojec załatwić...

Posted

Kontakt z Mariolą nawiązany. :) Mamy nadzieję, że się uda i że to wszystko wyjdzie dla dobra Maksia... no i że będzie to środek (bo przecież o to chodzi) by znaleźć Maksiowi dobry kochający dom w którym on sam będzie bardzo grzeczny.