Jump to content
Dogomania

radosna Miki - super pies do sportu! ma dom! mieszka w Płocku!

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

GPooLCLD napisał(a):
a z tytułem , to widzę , że niezłe przetrzymanie :)

lepiej później zmienić niż zapeszyć. A kiedy ta Pani podejmie ostateczną decyzję taką na 100%? ale z jednej strony nie rozumiem, bo Pani przecież aspiruje na szkoleniowca, to taki piesek jak Miki jest dla niej idealny na początek, lepiej zaczynać od wyżej postawionej poprzeczki:)

Posted

też tak myślę :)

na razie pani milczy, znaczy może jest dobrze? nie chce atakować
zaprosiłam panią na wątek, ale chyba nie przyjdzie :(

nie wiem kiedy Pani się zdecyduje... podpisała umowę i w ogóle no... dla mnie to dziwna sytuacja, że kilka dni "czekam" na decyzję ostateczną...

Posted

ale z jednej strony nie rozumiem, bo Pani przecież aspiruje na szkoleniowca, to taki piesek jak Miki jest dla niej idealny na początek, lepiej zaczynać od wyżej postawionej poprzeczki
Akrum na moje oko to Miki wcale nie jest tak znowu wysoko zawieszoną poprzeczką ;) No bo co ona takiego robi? Jak się zamierza być szkoleniowcem to trzeba się przygotować na to, że ludzie będą do Ciebie przychodzić z dużo większymi problemami niż "nadmiar energii" :roll:
Ale rozumiem, że na kurs trenerski łatwiej wziąć spokojnego, dobrze ułożonego psa - będzie Ci łatwiej zaliczyć :eviltong:
Ale bez żartów - to dziwna i przykra jest ta sytuacja zawieszenia - jakoś mam takie skojarzenie z reklamą pewnej zmywarki - weź na miesiąc jak się nie sprawdzi to oddasz:shake: Nie chcę być jednak niesprawiedliwa, bo trzeba przyznać że Pani była pierwszą osobą, która w ogóle się Miki zainteresowała nie tylko wirtualnie.

Posted

Equus napisał(a):
Akrum na moje oko to Miki wcale nie jest tak znowu wysoko zawieszoną poprzeczką ;) No bo co ona takiego robi? Jak się zamierza być szkoleniowcem to trzeba się przygotować na to, że ludzie będą do Ciebie przychodzić z dużo większymi problemami niż "nadmiar energii" :roll:
Ale rozumiem, że na kurs trenerski łatwiej wziąć spokojnego, dobrze ułożonego psa - będzie Ci łatwiej zaliczyć :eviltong:
Ale bez żartów - to dziwna i przykra jest ta sytuacja zawieszenia - jakoś mam takie skojarzenie z reklamą pewnej zmywarki - weź na miesiąc jak się nie sprawdzi to oddasz:shake: Nie chcę być jednak niesprawiedliwa, bo trzeba przyznać że Pani była pierwszą osobą, która w ogóle się Miki zainteresowała nie tylko wirtualnie.

ale to nie ja napisałam o tej wysoko zawieszonej poprzeczce tylko tripti ;)

Posted

jeju biedna ta Miki , jakby miała znowu wrócić do kojca...... Mam nadzieję , że Pani zdaje sobie sprawę z tego , jaką krzywdę jej wyrządzi oddając ją.

A przecież w ogłoszeniach było napisane, że suńka energiczna jest ?

Posted

z tą poprzeczką to chodziło o to, że jest taki wybór psiaków, że można spokojnie znaleźć kandydata ułożonego, spokojnego, bez adhd, bez energii, ale warto też zacząć z wyższego poziomu z psem energicznym, nic nie umiejącym i to będzie wyzwanie, ale później satysfakcja. Mru sama wie, że zdarzają się przypadki ciężkie, a Miki to tylko młody energiczny pies.

Posted

Mru jak się dzisiaj pani nie odezwie to może napisz jutro do niej z pytaniem jak tam Miki się sprawuje? Wierzę że będzie dobrze i że Mikunia zostanie w swoim domku :)

Posted

ciekawe co u Mikuni naszej słychać, czy już podbiła na maksa serce swojej Pani, która już mam nadzieje nie myśli o oddaniu Miki.
I mam nadzieję, że rezydent już ją zaakceptował :)

Posted

już już jestem i wieści mam ;)

pani przeprasza, że tak się nie odzywała, ale to dlatego że nie miała internetu

z Miki coraz lepiej ;) napisała, i jeszcze że więcej napisze niebawem :) dokładniej i być może ze zdjęciami!

Posted

mru napisał(a):
już już jestem i wieści mam ;)

pani przeprasza, że tak się nie odzywała, ale to dlatego że nie miała internetu

z Miki coraz lepiej ;) napisała, i jeszcze że więcej napisze niebawem :) dokładniej i być może ze zdjęciami!

Ale czy to znaczy że Miki u niej zostaje?

Posted

Ciekawe co u Miki słychać, chciałabym zobaczyć jej zdjęcia w nowym domku...
I mam nadzieję, że Pani już podjęła decyzję i nie ma zamiaru oddawać już Mikuni :)