Kociabanda2 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja jej ogłoszeń nie usuwałam, ale one były robione już jakiś miesiąc temu... na pewno dawno już są zakopane :( Quote
Plicha Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ech, pechowe te nasze psiaki ostatnio :( ale będzie lepiej, musi być :) Miki troszke cierpliwości i będziesz już w swoim domku. Quote
Equus Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 żebym ja miała warunki to bym się nie zastanawiała i miłabym drugiego super psiaka do biegania... Quote
mru Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mam wieści :) i to całkiem fajne nie mogę całego zacytowac niestety, bo jest tam fragment bardzo prywatny ale... *** witam, nie pisałam długo, mam wciąż problemy z netem. ...ale dzięki tej sytuacji, pan (ten co był zainteresowany Miki) zabrał Miki do trenera-, Miki otrzymala "karty prac domowych" - ćwiczeń, które maja sprowadzić ją na drogę "psa anioła";-) ja po naradach, wielu przemyśleniach itd itd i troche zalem z nieudana adopcja przez rodzinkę - Miki polubila te dziewczynke, chodzac w krok za nia, do tego stopnia, ze jak ta sie zatrzymywala to Miki wpadala na nia;-)), ale ja uznalam ze Miki zostanie u mnie - są juz efekty wizyty u trenera i cwiczen, myślę ze uda sie i będzie dobrze. zatem Miki ma dom, już nic jej nie szukamy;-) pozdrawiam Miki i Asia *** jest nawet zdjęcie... :) widzieliście na watku lecznicy Karo - podobny do Miki :( Quote
koosiek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czyli Miki zostaje u tej pani? Mam nadzieję, że już nic się nie zmieni :) Quote
Akrum Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 zaraz, zaraz... to Miki jednak zostaje u tej Pani, co na początku ją adoptowała tak? dobrze rozumiem?? ale ona słodziutka :) no a jak się dogaduje teraz z psem rezydentem (nie pamiętam jak miał na imie)... chodzi na szkolenie? ale fajnie :) Quote
mru Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 no była u szkoleniowca, ten zalecił ćwiczenia i cwiczy i jest lepiej :) mysle, że już faktycznie zostanie... ;) Quote
Equus Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wygląda na szczęśliwą :) Oby to już był w końcu dom na dobre! Prosimy więcej zdjęć! Quote
donica Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Super :-) Miałam cichą nadzieję, że się to tak skończy :-) Quote
mru Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 na razie nie mam :) a jeszcze tytułu nie zmieniłam :P Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mru napisał(a): a jeszcze tytułu nie zmieniłam :P No właśnie ... ja patrzę ... i myślałam, że Miki znowu bez domu ! ufff , to tylko tytuł:lol: Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Co u Miki słychać? Mam nadzieję, że dziewczynka jest szczęśliwa i wszystko się układa jak trzeba :) Czy dogadali się z pieskiem rezydentem? Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a wczoraj właśnie wieczorem sobie o Miki myślałam i miałam dziś napisać na wątku z pytaniem, czy coś wiadomo o niej, jak się miewa, jak się zaaklimatyzowała, a już mnie Kociabanda2 uprzedziła z pytaniem :oops: Quote
Equus Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ja to aż się boję pytać jak nie ma wiadomości... Quote
koosiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Haha, ja też wczoraj o tym myślałam ;) Tak więc - co tam u Miki? Quote
tripti Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no właśnie jak u Miki? Pani ćwiczy z czarnulką??? a ja mam pytanie, czy tu jest ktoś z Płocka? Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 też jestem ciekawa jak się mają sprawy u Miki... chciałabym zobaczyć jej zdjęcia... nie mamy żadnego maila do nowego domku Miki?? Quote
tripti Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 mail pewnie jest, bo Pani mailowo pisała z mru, chyba:) Ciekawa jest jak jej losy się toczą teraz, ciekawe czy już jest posłusznym wyszkolonym pieskiem :)? Kto sprawdzał domek w Płocku??? no już przyznać się :) Quote
Kociabanda2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 hmmm... może Mru zgubiła wątek Miki? Żadnych wiadomości? :shake: Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 do mru chyba trzeba wysłać pw, bo Ona ma mnóstwo psów na głowie i wątków też, a chyba tylko Ona może cokolwiek powiedzieć? Quote
Recommended Posts