vege* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ja już gratulowałam na fejsie, ale tu też pogratuluję :multi: Spisaliście się wspaniale :multi: Quote
kalyna Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Gratuluję sukcesów :multi: Ale najważniejsze, że uratowaliście tego człowieka, wiecie, ze to co robicie jest mega ważne. Quote
KT Arts Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 raz za czas tak się przypomnę :P hihihih a że nie wszyscy mają fejsa to postanowiłam dać wam tą przyjemność poczytania kilku newsów z naszego życia ;) to była moja pierwsza akcja tego typu w życiu, a Toro przez to będzie chyba znany juz wszędzie :P cieszy mnie to bo jest drugim psem którego ja znam i o którym słyszałam biorącym udział w takiej akcji :) pewnie jeszcze jakieś były, ale nie słyszałam :) Quote
KT Arts Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 hejka :) u nas spoko, żyjemy i mamy sie całkiem nieźle :) jeździmy sobie to tu, to tam :) info dla tych co fejsa nie mają a czasem zaglądną tutaj z ciekawości lub nie wiem po co :P Toro na mistrzostwach zajął 3 miejsce i jest IIgim v-ce mistrzem polski oraz zdybyliśmy tytuł the best team czyli najlepszy zespół zawodów!!!! to jest chyba nawet ważniejsze niż podium :P dla tych co zaglądają, bardzo mi miło i cieszę się że to robicie pomimo że tu rzadko zaglądam i Was nie odwiedzam ;) Quote
*Magda* Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 No to wielkie gratulacje dla Ciebie i przede wszystkim dla Toro :p Quote
Bolsbokser Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Witamy się, tzn Joasia, Bokser, Tosa i CAO :) Przepiękny jest ten Twój Nowofunland i mega ukłony, że posiadacie psa pracującego, którego energia jest spożytkowana w pracy dla niego stworzonej :) Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='magdabroy']No to wielkie gratulacje dla Ciebie i przede wszystkim dla Toro :p bardzo dziękujemy ;) [quote name='Bolsbokser']Witamy się, tzn Joasia, Bokser, Tosa i CAO :) Przepiękny jest ten Twój Nowofunland i mega ukłony, że posiadacie psa pracującego, którego energia jest spożytkowana w pracy dla niego stworzonej :) Witam ;) bardzo dziękuję za komplement ;) to było moje marzenie, posiadać niufa i pracować z nim :) to niesamowite i polecam wszystkim ;) wstawiam fotki z treningów posłuszeństwa :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us znajdźcie Toro :D Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [FONT=Georgia]MARSZ PRZY NODZE BEZ SMYCZY [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]DRABINA [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]PALISADA DUŻA [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]MIAŁA BYĆ DUŻA KŁADKA, A BYŁO DUŻO ŚMIECHU HIHIHI [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [FONT=Georgia]MAŁA PALISADA [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]MOSTEK [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]DUŻA PALISADA [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
*Magda* Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 http://img34.imageshack.us/img34/1964/adlc.jpg drugi od lewej :eviltong: Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='magdabroy']http://img34.imageshack.us/img34/1964/adlc.jpg drugi od lewej :eviltong: dokładnie tak :D jak go poznałaś? :) Quote
angineuuka Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Niufciak napisał(a):dokładnie tak :D jak go poznałaś? :) najbardziej rozczochrany :evil_lol: Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Angi napisał(a):najbardziej rozczochrany :evil_lol: hahah, faktycznie :P Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 fotki rewelacja !!!!!!!!!! :loveu: Niufciak napisał(a):dokładnie tak :D jak go poznałaś? :) pewnie po Twojej nodze obok :diabloti: Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 dOgLoV napisał(a):fotki rewelacja !!!!!!!!!! :loveu: pewnie po Twojej nodze obok :diabloti: Dzięki :D mam seksi nóżki hahahha :D Quote
łamAga Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Niufciak napisał(a): mam seksi nóżki hahahha :D no ba ! :loveu: Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 dOgLoV napisał(a):no ba ! :loveu: hahah nie może być inaczej :loveu: Quote
*Magda* Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Niufciak napisał(a):dokładnie tak :D jak go poznałaś? :) dOgLoV napisał(a):pewnie po Twojej nodze obok :diabloti: Po spodniach ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-lVfeFxnaLbo/Uj8WuPAYcAI/AAAAAAAACro/IL1oAVjr-XM/w829-h551-no/IMGP3332.jpg Świetna ta fotka :) Niedźwiadek sobie wspaniale radzi, mądra psinka :loveu: Quote
Kaaasia Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Super fotki :loveu: Też bym chciała z młodym coś porobić ale mój wewnętrzny leń mi nie pozwala :evil_lol: Quote
KT Arts Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='magdabroy']Po spodniach ;) hahah, na to bym nie wpadła :P [quote name='Ania!']https://lh5.googleusercontent.com/-lVfeFxnaLbo/Uj8WuPAYcAI/AAAAAAAACro/IL1oAVjr-XM/w829-h551-no/IMGP3332.jpg Świetna ta fotka :) Niedźwiadek sobie wspaniale radzi, mądra psinka :loveu: stara sie ciapek jak może i o dziwo przeszkody sprawiają mu frajdę :D [quote name='Kaaasia']Super fotki :loveu: Też bym chciała z młodym coś porobić ale mój wewnętrzny leń mi nie pozwala :evil_lol: hahaha skąd ja to znam :P mnie leń dopada w połowie sezonu wodnego zazwyczaj :P na wiosne mam powera a potem obniżenie mocy :P Quote
kalyna Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Jak na moje ślepe oko, to od razu widać, który to Toro :evil_lol: To na pewno przez ten modny fryz :lol: Kaaasia napisał(a):Też bym chciała z młodym coś porobić ale mój wewnętrzny leń mi nie pozwala :evil_lol: ktoś ma braki z wiedzy o motywacji :evil_lol: Quote
KT Arts Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 (edited) kalyna napisał(a):Jak na moje ślepe oko, to od razu widać, który to Toro :evil_lol: To na pewno przez ten modny fryz :lol: ktoś ma braki z wiedzy o motywacji :evil_lol: hahah Toro słynie ze swojej stylówy :D oj, motywacja to ciężka sprawa :P ja sie zawsze śmieje bo mam takie przypływy motywacji jak naoglądam sie filmików sztuczek na youtube albo jakiś treningów itp. to normalnie mam taką ochotę coś robić że nie wiem od czego zacząć :P ale dzięki temu Toro jest taki wykształcony :P hihihhi EDIT: a teraz w ogóle mam w planach stworzyć u siebie w mieście taką grupę, żeby ćwiczyć sobie z psami posłuszeństwo. Coś w stylu szkolenia ale za freeko. To jest super pomysł, bo i moim psom (Lagosowi i Toro, przy czym Lagos jest tylko moim uczniem) się to przyda i innym również. Wiedzę mam bardzo dużą na temat szkolenia psów i wiem że to genialny pomysł! teraz tylko muszę znaleźć kilka psiaków do ćwiczenia i włala :D na początku byłoby ciężko ale wiem że z czasem wszystko by się dotarło i właściciele z psami i psy między sobą :) zwlaszcza że miejsc do ćwiczeń jest u nas w cholere bardzo dużo :D Co sądzicie o takim pomyśle? Edited October 21, 2013 by Niufciak Quote
*Magda* Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Pomysł bardzo fajny ;) Jest tu na dogo nawet szkoleniowiec, który robił takie darmowe kursy posłuszeństwa ;) Quote
Recommended Posts