Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
A co to znaczy??

ja tak mówię na psy z tej hodowli co Toro jest czyli Randia Polonia FCI ;) jak chcesz to wkleję Ci kilka zdjęć suczek stamtąd ;)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magdabroy']Aha ;)

Jasne, dawaj ;) Chętnie pooglądam :loveu:
ok to same suczki lecą ;) każdej po 1 fotce ;)

półsiostra Toro

ta też

ta też, i miotowa siostra tej wyżej

Torinkowa babcia

Posted

Olson napisał(a):
ach, śliczne te niufy. :loveu: choć muszę powiedzieć, że najbardziej do mnie przemawiają czarne. te łaciate to już takie krówki. :)

czarny to nie kolor, czarny to siła :loveu:

Posted (edited)

[quote name='magdabroy']Ładna :) Choć zastanawiam się jak Ty ją wypatrzysz w tym czarnym futrze :evil_lol:
właśnie o to chodzi żeby nie rzucała się w oczy ;) Toro i tak najładniej wygląda w łańcuszku, ma jedną czarną obrożę, ale ona jest za mała i mu się odpina ;/ Inne wzorki mi się nie podobają, jemu najlepiej jest w czarnych :) mam dwie kolorowe obrożę, jedną na trening a drugą na co dzień tak jakby, na spacer. Często zimą w niej chodzi albo na wyjazdach bo jest wygodna i dla mnie i dla niego ;) a wyboru w czarnych obrożach za bardzo nie mam bo albo nie ma rozmiaru, albo mi się nie podobają :P Jestem wybredna :P

EDIT: widzieliście filmik Toro jak trenowaliśmy postawę wystawową? http://www.youtube.com/watch?v=4UuKWGWf7aY

Edited by Niufciak
Posted

magdabroy napisał(a):
Takiej to dobrze :mad:

ale i tak poza oglądaniem ich za płotem nie mam z nimi kontaktu, ani nie spacerujemy ani nic,, czasem koleżanka przyjedzie z Lublina ze swoją niufką to gdzieś pójdziemy ale teraz rzadko bywa..

Posted

mój nauczyciel do historii ma sukę niufa, o której gada godzinami. :loveu: a ja razem z nim... i tak sobie siedzimy i gadamy o piesach, a reszta klasy słucha. :grins:

Posted

Olson napisał(a):
mój nauczyciel do historii ma sukę niufa, o której gada godzinami. :loveu: a ja razem z nim... i tak sobie siedzimy i gadamy o piesach, a reszta klasy słucha. :grins:

ja miałam przesrane przez to że jestem psiarą, bo klasa traktował mnie jak wyrzutka.. ;/ ale na szczęście mam to za sobą ;)