KT Arts Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Kaaasia napisał(a):Jak dla mnie pomysł super magdabroy napisał(a):Pomysł bardzo fajny ;) Jest tu na dogo nawet szkoleniowiec, który robił takie darmowe kursy posłuszeństwa ;) też mi sie zdaje że to super pomysł. To byłby taki jakby nieoficjalny klub gdzie można poćwiczyć sobie z psem :) nawet nazwę już sobie wymyśliłam: "El Torado" :loveu: Teraz tylko pozostaje znaleźć chętnych :D Dwóch potencjalnych już mam + mój, to już 3. Nawet jak się okazało mam sprzęt, znalazłam na strychu 6 starych pachołków do rolek. Można zaczynać od zaraz :D tylko ludków zwerbować i gotowe! :D Jestę geniuszę :D Quote
Naklejka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Genialny pomysł :D Pisałabym się na takie coś z Arnim, tylko troszkę za daleko do Ciebie mam :eviltong: Quote
KT Arts Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Naklejka napisał(a):Genialny pomysł :D Pisałabym się na takie coś z Arnim, tylko troszkę za daleko do Ciebie mam :eviltong: Zapraszam :) może kiedyś się skusisz :D Quote
Naklejka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Niufciak napisał(a):Zapraszam :) może kiedyś się skusisz :D Jak mnie ktoś podwiezie to owszem :) Quote
angineuuka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 możemy się kiedyś przejechać :evil_lol: ;) tam chyba coś jeździ xd Quote
KT Arts Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 No pewnie że jeździ, ale chyba musiałybyście sie Katowicach przesiąść i do Bukowna :) Quote
Bolsbokser Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 W kwestii motywacji. Trzeba sobie powiedzieć krótko, że owijanie w bawełnę i cackanie się nie pomaga. Najlepsza metoda, to dość bezpośrednia: "Podnieś doopę i zrób coś !" W ten sposób "zmusiłam się" do wyjścia na rower dzisiaj z Albinem, zamiast siedzieć bezsensownie przed TV, w której nic nie ma. BTW, lecę coś zrobić :) Quote
Naklejka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Niufciak napisał(a):No pewnie że jeździ, ale chyba musiałybyście sie Katowicach przesiąść i do Bukowna :) Sprawdziłam wczoraj połączenia, zgadza się wszystko ;) Quote
KT Arts Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Zapraszam zapraszam :) A ja skompletowałam dzisiaj grupę i od przyszłego tyg. ruszamy z pierwszymi treningami. Dziś przez przypadek zdobyłam trzeciego psa i tak mam w grupie: labradora Mailo, haszczaka Lunę i kundelka Mrówkę (do adopcji) !!!!! yeeeeaaaahhhh !!!! ;) jestem WIELKA :D i to wszystko młodziutkie podlotki :D a Toro będzie leżał i patrzył lub celowo przeszkadzam :D Quote
KT Arts Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 magdabroy napisał(a):To powodzenia :) (nie)dziękuję, jak się uda to niedługo będą pierwsze fotki ;) Quote
KT Arts Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 magdabroy napisał(a):No ja liczę na duuuuuuuuuuużo fotek :) jak tylko naprawię kartę do aparatu i kupię dysk zewn. to będzie sporo fotek ;) heh Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Olson napisał(a):witam się u ślicznego niufka. :) Dziękujemy i witamy :) mam potrzaskane śródręcze, Lagos nie trafił paszczą w zabawkę.. Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Misiaczek w Ojcowie :loveu: Sorki że z tel, ale karta mi padła.. jutro bedzie dysk !!!! yeah ! Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Widzę, że Krosia się też załapała :loveu: Toro booooooooooooooski :loveu: Czym się objawia potrzaskane śródręcze? Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Widzę, że Krosia się też załapała :loveu: Toro booooooooooooooski :loveu: Czym się objawia potrzaskane śródręcze? Oj tak, Krosia jest ostatnio zielnym towarzyszem spacerowym :) tylko trzeba tom france pilnować bo się gubi:P w moim przypadku bólem obszaru dłoni przy palcu małym i serdecznym przy poruszeniu, dotyku i w statyce :) Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No to lecz rękę :) Dużo zdrówka :calus: Quote
eria Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 http://img18.imageshack.us/img18/3123/qlxw.jpg ale cudna fotka :loveu: ta zresztą też http://img24.imageshack.us/img24/7928/1ty6.jpg nie wiem jak to się stało,że w Ojcowie z futrami jeszcze nie byłam, choć jurę mam już w dużej części 'zaliczoną' łącznie z dolinkami podkrakowskimi oszczędzaj rękę, rozumiem że potrzaskane to nie połamane ? znajoma miała w śródręczu jakąś kość złamaną i gips , próbowała ręką powstrzymać birdoła , który gonił kota po mieszkaniu :diabloti: ręka okazała się zbyt słaba hihiih Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']No to lecz rękę :) Dużo zdrówka :calus: dziękuję :* [quote name='eria']http://img18.imageshack.us/img18/3123/qlxw.jpg ale cudna fotka :loveu: ta zresztą też http://img24.imageshack.us/img24/7928/1ty6.jpg nie wiem jak to się stało,że w Ojcowie z futrami jeszcze nie byłam, choć jurę mam już w dużej części 'zaliczoną' łącznie z dolinkami podkrakowskimi To ja proponuję, jak będziesz się wybierać to daj znać, może byśmy się razem wybrały? :) Ps. po drodze na jurę masz Bukowno-spacerek? :D Quote
eria Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 będę pamiętać jak będę planować wycieczkę, ale to już raczej przyszły rok ;) Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 eria napisał(a):będę pamiętać jak będę planować wycieczkę, ale to już raczej przyszły rok ;) No to można powiedzieć że jesteśmy umówione ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 witamy się tutaj:p http://img818.imageshack.us/img818/1503/xjyl.jpg jeju jaki słodki pyszczek:loveu: Quote
Recommended Posts