Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Angi']masz do nas podejść na Zwierzynaliach, bo ja to sobie zapamiętam :mad: :evil_lol:[/QUOTE]
Gdzieś tam Was znajdę :D hyhy aaaaa, to już za 4 dni :D :D łiiiii

Posted

[quote name='Angi'](zrobione przez Naklejkę ;))[SIZE=4] Widziałam, głaskałam, rozmawiałam i opieprz zgarnęłam :evil_lol: :loveu:
za co opieprz?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja wiem ze się " wcinam", ale w olkuskiej mordowni przebywa niuf. Ja mam w tej chwili trzy psy na tymczasie w tym niufkę. Nie dam rady ogarnąć kolejnego psa. To kupę załatwiania, organizacji i ...kasy. Czy ktoś mógłby mu pomóc? Ponoć jest łagodny i zaszokowany pobytem tam.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-olkuskiej-mordowni-pod-moj%C4%85-opiek%C4%85-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w/page390

Posted

Jednak stwierdzam, że Jetsu jest wyższy od Toro, ale węższy :evil_lol:
Może jeszcze będzie okazja by się spotkać i może wtedy uda mi się zabrać ze sobą Jetsa ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Jednak stwierdzam, że Jetsu jest wyższy od Toro, ale węższy :evil_lol:
Może jeszcze będzie okazja by się spotkać i może wtedy uda mi się zabrać ze sobą Jetsa ;)[/QUOTE]
Ale Toro też ma 75 w kłębie jak Jets :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale Toro też ma 75 w kłębie jak Jets :evil_lol:[/QUOTE]

Wyższy jest, albo głowę ma wyżej :evil_lol: Bo jak wróciłam do domu, to się wystraszyłam wielkości Jetsa :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja wiem ze się " wcinam", ale w olkuskiej mordowni przebywa niuf. Ja mam w tej chwili trzy psy na tymczasie w tym niufkę. Nie dam rady ogarnąć kolejnego psa. To kupę załatwiania, organizacji i ...kasy. Czy ktoś mógłby mu pomóc? Ponoć jest łagodny i zaszokowany pobytem tam.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów/page390
Wiem Pysiu, dostałam info od Karoliny.. niestety nie mam warunków żeby wziąć go do siebie, mogę jedynie pomóc rozgłosić to.. napisałam już do znajomych, może ktoś się zainteresuje
[quote name='Naklejka']Jednak stwierdzam, że Jetsu jest wyższy od Toro, ale węższy :evil_lol:
Może jeszcze będzie okazja by się spotkać i może wtedy uda mi się zabrać ze sobą Jetsa ;)
Nowofundlandy które pływają nie moszą głowy wysoko :) zwykle na równi z linią grzbietu :) ale przecież możliwe że Jets jest większy ;) W ogóle super byłooo :)
Angelika, bez opieprzu nie mogę się obejść :D Dzięki temu Toro ma normalne, nie obwiśnięte brzydko oczka :)
Anetka, dzięki za fotki ;), co prawda na tej co wstawiła Angelika wygladam jak debil :P hahahaha
za raz wam tu więcej powklejam :)
Basia, mój akurat zbyt szeroki nie jest :), ale jest na etapie tuczenia na maxa :D i chyba mu karme zmienię :)

Posted

Mam jeszcze Wasze zdjęcia, ale nie wiem kiedy je wrzucę, muszę się uczyć :eviltong:

Spróbuj może nutra gold breeders bag- Jetsan na niej przytył, a Arni fajnie trzyma wagę, no i jest tania i wydajna, Jetsan je niecałe 0,5kg :eviltong: