Ewanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Od jakiego wieku można sunię sterylizować, czy Luna nie za młoda? Też wydaje mi się, że lepiej po sterylce, nowy dom nie będzie miał pokus. Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie, myślę, że spokojnie do sterylizacji. Jagielski czyli onkolog twierdzi, że suki powinno się sterylizowac przed pierwszą cieczką. Wtedy ryzyko zachorowania na nowotwór narządów rodnych i listw mlecznych wynosi tylko 2%. Quote
urwisek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Byłem już tu - zaraz na początku - zwyczajnie zwiałem - Onki są ....... No WIESZ co "są" - a ja jeszcze na dokładkę miałem Dziewczynę, Onkę, moja Sabcię - jako towarzyszkę dorastania. Już naprawdę nie mam miejsca - jedynie szybko zmykać stąd mogę :( Co do sterylek - całkowicie się z Dziewczynami zgadzam - nie ma co kusić losu - nigdy nie wiadomo co z jakiego człowieka wylezie - choćby nie wiem jak dobre wrażenie sprawiał przy pierwszym kontakcie. Quote
Greven Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dobrze by było przed pierwszą cieczką, ale nie wiadomo, czy Hilda już jej nie miała, więc teraz każdy moment na zabieg będzie ok, bo ona widać że jest w dobrej formie, nic jej nie dolega. Fajna psica, no właśnie - ona JEST ładna ;) Biedny Hugo. Miałam psa po zerwaniu więzadła, był operowany i łapa doszła do siebie w 100%, ale to straszny kłopot upilnować przez kilka(naście) tygdoni po zabiegu, żeby przypadkiem tej łapy nie uraził, nie obciążył, koszmar... Bardzo współczuję :( Quote
donacja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no i po co ja tu przyszłam???? ona jest śliczna i taka podobna do mojej Lorny (nawet imię podobne)... Quote
urwisek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Po to samo co ja - żeby zwiewać jak najprędzej Zanim będzie za późno bo "coś" w środku "zaskoczy" Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 I wszystkich wywiało :( Do góry piękna Lunko.:loveu: Aha, allegro zrobiłam, najwyżej będę oddzwaniać ;) Quote
Greven Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja już nie lubię tych wstrętnych owczarów, tylko auto trzeba sprzątać i sprzątać... Quote
Tora&Faro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mysza 1 napisał(a):I wszystkich wywiało :( Do góry piękna Lunko.:loveu: Aha, allegro zrobiłam, najwyżej będę oddzwaniać ;) Poproszę link do allegro, roześlę po znajomych. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Coś podpis Ci szwankuje. Allegro adopcyjne, nie cegiełkowe, proszę linka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=892746190 Quote
urwisek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie "wywiało" tylko się ukrywają :eviltong: Jak będziesz miała możliwość to wstaw jeszcze zdjęć - ja zamknę oczy ale ktoś na bank "pęknie" Greven napisał(a):Ja już nie lubię tych wstrętnych owczarów, tylko auto trzeba sprzątać i sprzątać... Bo Pitbule jak nafajdają to pewnie na pachnąco - te śliczne "różowe brzuszki" - zwyczajnie nie mogą inaczej :diabloti: Quote
Greven Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 urwisek napisał(a): Bo Pitbule jak nafajdają to pewnie na pachnąco - te śliczne "różowe brzuszki" - zwyczajnie nie mogą inaczej Pitbulle nie "fajdają". A jak już, to oczywiście, że na pachnąco :loveu: I są takie gładziutkie, zero zbędnego futra, kłaków. Żaden owczarek nie ma brzuszka do zacałowania! Quote
3 x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='mysza 1']Coś podpis Ci szwankuje. Allegro adopcyjne, nie cegiełkowe, proszę linka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=892746190 ostatnie zdjęcie na allegro to nie jest zdjęcie Klary? albo mi sie już coś miesza:crazyeye: Quote
Ewanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 3 x napisał(a):ostatnie zdjęcie na allegro to nie jest zdjęcie Klary? albo mi sie już coś miesza:crazyeye: Bo to jest allegro pięknej LUNY ... ;) Quote
Ewanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 .................dubel ................................... Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Przeczytałam. Od początku do końca. Pies prześliczny! Oby dom zainteresowany się szybciutko określił i do domu Luna! Quote
gusia0106 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wiecie, że nikt nie dzwonił w sprawie Luny? Dziwne baaardzo.... Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 gusia0106 napisał(a):Wiecie, że nikt nie dzwonił w sprawie Luny? Dziwne baaardzo.... Nikt ??!! Zupełnie ? O masz... to aż niemożliwe :shake: Quote
Ewanka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hmmm, rzeczywiście dziwne, że taka piękna, młoda i zdrowa sunia nie cieszy się zainteresowaniem ... a może sprawdzić, czy nie ma np. pomyłki w numerze tel. w ogłoszeniu. Quote
gusia0106 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No niestety nie ma na bank. Machnę jej jeszcze na nowo pakiet ogłoszeń. Wczoraj zaczęłam ale lista portali długa ;) Samo allegro powinno kurka wzbudzić zainteresowanie Quote
Piromanka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Spokojnie, jestem pewna, że taki okaz takiego psa długo nie będzie czekał. Quote
Recommended Posts