Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, myślę, że spokojnie do sterylizacji.

Jagielski czyli onkolog twierdzi, że suki powinno się sterylizowac przed pierwszą cieczką. Wtedy ryzyko zachorowania na nowotwór narządów rodnych i listw mlecznych wynosi tylko 2%.

Posted

Byłem już tu - zaraz na początku - zwyczajnie zwiałem - Onki są .......
No WIESZ co "są" - a ja jeszcze na dokładkę miałem Dziewczynę, Onkę, moja Sabcię - jako towarzyszkę dorastania. Już naprawdę nie mam miejsca - jedynie szybko zmykać stąd mogę :(

Co do sterylek - całkowicie się z Dziewczynami zgadzam - nie ma co kusić losu - nigdy nie wiadomo co z jakiego człowieka wylezie - choćby nie wiem jak dobre wrażenie sprawiał przy pierwszym kontakcie.

Posted

Dobrze by było przed pierwszą cieczką, ale nie wiadomo, czy Hilda już jej nie miała, więc teraz każdy moment na zabieg będzie ok, bo ona widać że jest w dobrej formie, nic jej nie dolega.

Fajna psica, no właśnie - ona JEST ładna ;)

Biedny Hugo. Miałam psa po zerwaniu więzadła, był operowany i łapa doszła do siebie w 100%, ale to straszny kłopot upilnować przez kilka(naście) tygdoni po zabiegu, żeby przypadkiem tej łapy nie uraził, nie obciążył, koszmar... Bardzo współczuję :(

Posted

Nie "wywiało" tylko się ukrywają :eviltong: Jak będziesz miała możliwość to wstaw jeszcze zdjęć - ja zamknę oczy ale ktoś na bank "pęknie"

Greven napisał(a):
Ja już nie lubię tych wstrętnych owczarów, tylko auto trzeba sprzątać i sprzątać...

Bo Pitbule jak nafajdają to pewnie na pachnąco - te śliczne "różowe brzuszki" - zwyczajnie nie mogą inaczej :diabloti:

Posted

urwisek napisał(a):

Bo Pitbule jak nafajdają to pewnie na pachnąco - te śliczne "różowe brzuszki" - zwyczajnie nie mogą inaczej

Pitbulle nie "fajdają". A jak już, to oczywiście, że na pachnąco :loveu:
I są takie gładziutkie, zero zbędnego futra, kłaków. Żaden owczarek nie ma brzuszka do zacałowania!

Posted

Hmmm, rzeczywiście dziwne, że taka piękna, młoda i zdrowa sunia nie cieszy się zainteresowaniem ... a może sprawdzić, czy nie ma np. pomyłki w numerze tel. w ogłoszeniu.