mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Przedstawiam Wam młodą oneczkę, która dzisiaj opuściła schronisko w Ostrowi Mazowieckiej i trafiła do hotelu u Megii. Jest pod moją opieką. Tutaj wątek onków w Ostrowi. http://www.dogomania.pl/threads/139474-MAAASA-ONKA-W-W-OSTROWI-prosimy-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-NOWE-ZDJAE-CIA-STR-35/page56 Na razie niewiele wiemy o suni, poza tym, że jest młoda, ma ok. 8 miesięcy i troszkę nieokrzesana. Dotychczas siedziała tylko w kojcu, nic dziwnego, że kiedy go opuściła to była bardzo energiczna;) 24.01- sunia pojechała do domu:multi: Wpłaty na sunię: 50zł Ewa Marta 100zł Iv_ 50zł margolcia69 255zł- prezent z konta Lemonka 30zł nadpłata w hotelu 11złbazarek Gusi filmy Razem: 496zł Wydatki: 100 zł- odrobaczenie i komplet szczepień 100zł zaliczka hotel Razem: 200zł Saldo: +296 zł W hotelu: Sunia wabi się Luna :loveu: Quote
Nemi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To ja też jestem :-) Ale druga. Sunia śliczna ! Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Greven napisał(a):Jestem. Pierwsza, pierwsza! Brawo, wygrałaś onkę z dostawą do domu ;) Proszę o propozycje ładnych imionek :) Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja już proponowałam imię, ale mysza mnie zbyła. Nie bawię się więcej :( Coraz bardziej mam ochotę na ONka i gdybym miała warunki, to chyba brałabym tę małą. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Greven napisał(a):Ja już proponowałam imię, ale mysza mnie zbyła. Nie bawię się więcej :( Coraz bardziej mam ochotę na ONka i gdybym miała warunki, to chyba brałabym tę małą. Pięknie ;) Pooddawaj te bezmyślne pitbulle i weź psa, który rozumie :) Dobrze, zatem nazwę ją Luna. Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 I ja jestem:) Ale idę robić pierwsze fotki:) Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Luna, jakie oklepane... Pitbulle może są bezmyślne, ale za to takie słodkie :loveu: Wszytskie ONki które miałam, były bardzo kumate, szybko się uczyły i potrafiły samodzielnie myśleć. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 megii1 napisał(a):I ja jestem:) Ale idę robić pierwsze fotki:) Super, dzięki. Greven napisał(a):Luna, jakie oklepane... Pitbulle może są bezmyślne, ale za to takie słodkie :loveu: Wszytskie ONki które miałam, były bardzo kumate, szybko się uczyły i potrafiły samodzielnie myśleć. Oklepane ale ja nie mam głowy do imion :( Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cudna jest, tylko te ślepka jeszcze wystraszone. Cudna, więc może Bella :evil_lol: W ogóle to ja mam jakieś zboczenie do nazywania suczek kobiecymi imionami. Np. Zoja mi pasuje ;) Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja proponowałam Hilda, ale mysza jak zwykle mnie skrytykowała :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Greven napisał(a):Ja proponowałam Hilda, ale mysza jak zwykle mnie skrytykowała :diabloti: Pięknie, nie ma co. Hilda. Zoja i Bella ładnie. Luna też :) Quote
margolcia69 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zakochalam się w tej suni:loveu:, od pierwszego spojrzenia. Czemu jest zawsze tak wiele "ale"??:-( Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jestem:) Sunia mieszka w kojcu z koleżanką ze schronu Klarą. Niby Klara miała być wystraszona i zdominowana a lekko gnębi Lunę także jak tylko będzie możliwość dziewczynki będą odzdzielnie. Po prymitywnej sesji fotograficznej w czasie sprzątania garażu: Oto Luna vel Hilda Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 margolcia69 napisał(a):Zakochalam się w tej suni:loveu:, od pierwszego spojrzenia. Czemu jest zawsze tak wiele "ale"??:-( Bo człowiek za dużo myśli. Idealna jest. Młoda, mądra, wszystkiego się nauczy. Lepszej nie znajdziecie. Do tego najmądrzejsza rasa. Brać, nie wybrzydzać ;) Quote
margolcia69 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Bo człowiek za dużo myśli. Idealna jest. Młoda, mądra, wszystkiego się nauczy. Lepszej nie znajdziecie. Do tego najmądrzejsza rasa. Brać, nie wybrzydzać ;) Mysza, bardzo bym chciała, ale mam 10-letnią kotkę z nowotworem ...:shake: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ale kochana, jak liże i się tuli. Przy dobrych zdjęciach długo nie posiedzi u Was ;) Quote
Nemi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Margolcia - bardzo mi przykro z powodu koteczki. A sunia Luną pewnie zostanie - więc się nie wysilam na propozycje :-) Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 margolcia69 napisał(a):Mysza, bardzo bym chciała, ale mam 10-letnią kotkę z nowotworem ...:shake: Ojej, przykro mi. Ale pies łagodny do kota chyba by jej nie przeszkadzał... Nie wiem, nie znam się na kotach. Quote
margolcia69 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Ojej, przykro mi. Ale pies łagodny do kota chyba by jej nie przeszkadzał... Nie wiem, nie znam się na kotach. Ciężko wyczuć, ale mam nadzieję, że może kiedyś.... znów będę miała psa.;) Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Miałam tel. o Werona, bardzo sensowny. Jeśli z Weronem nie wyjdzie, dam namiary na Ciebie mysza, może Hilda się spodoba. Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Melduję się i ja:) Sunia piękna, ale to było widać nawet na fotkach ze schronu:loveu: To jak w końcu Ślicznotka ma na imię? Luna....czy Hilda....;) Quote
Recommended Posts