Igiełka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mysza1 wpłacę dopiero po 1 lutym wcześniej nie mogę:roll: Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Igiełka napisał(a):Mysza1 wpłacę dopiero po 1 lutym wcześniej nie mogę:roll: Ależ nam się nie spieszy, wielkie dzięki za pomoc:loveu: Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Greven']Zrobiłam kilka, powiedzcie który jest najlepszy, to go podlinkuję Mysza, a to specjalnie dla Ciebie od cioci Sandry :diabloti: Podlinkuje mi ktoś? Proszę... Quote
megii1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Pisałam, że ponieważ Klara nie miała obroży kupię ją jej sama. Uparłam się na czerwoną na szczęście. Nie było skórzanych więc ma parcianą, właściwie miała.... za długą... teraz Luna jej skróciła:) Z oddali nadbiega obrońca Amigo:) Quote
mala_czarna Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Greven']Zrobiłam kilka, powiedzcie który jest najlepszy, to go podlinkuję Boooskieeee :evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 A to niedobra Lunka ;) Ale gryzą się czy tylko bawią? Quote
megii1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):A to niedobra Lunka ;) Ale gryzą się czy tylko bawią? Bawią ale Luna chce rządzić w zabawie:) Quote
mala_czarna Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 a Laluni nikt nie chce. Pewnie ostatnie zdjęcia zobaczyli :( http://www.dogomania.pl/threads/178233-MaleA-ka-sunia-podrzucona-do-lecznicy-w-Konstancinie?p=13955912#post13955912 Widać wystający ząbek i chude nóżki dyskwalifikują już na starcie. Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='mala_czarna']a Laluni nikt nie chce. Pewnie ostatnie zdjęcia zobaczyli :( http://www.dogomania.pl/threads/178233-MaleA-ka-sunia-podrzucona-do-lecznicy-w-Konstancinie?p=13955912#post13955912 Widać wystający ząbek i chude nóżki dyskwalifikują już na starcie. Nie, ona cała jest, hm, ładna inaczej ;) Quote
gusia0106 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):Gusiu, co to za goście, weź, powiedz coś ;) Nic nie powiem, bo to nic zobowiązującego. Pojedź z nami Mysza to sama zobaczysz ;) Quote
Ewanka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Coś mi się wydaje, że Luna skradnie serce gościom :loveu: Trzymam kciuki :) Quote
Igiełka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mysza1 dzięki za wiadomość. Wpłacę na Lunkę w lutym.;) Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No no, ma Lunhilda charakterek :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Greven napisał(a):No no, ma Lunhilda charakterek :diabloti: I dobrze ;) Aha, byly telefony w sprawie Lunki- buda i buda plus gospodarstwo. Quote
Greven Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mysza 1 napisał(a):Aha, byly telefony w sprawie Lunki- buda i buda plus gospodarstwo. To lepiej wstrzymaj się ze sterylką, bo wtedy to już nawet takich łaskawych propozycji zabraknie... Quote
megii1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Proszę zajrzyjcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/178419-Dwie-piAE-kne-azjatki-wyrzucone-teraz-gasnAE-w-schronie-PomoA-im-pomA-c te sunie potrzebują wszystkiego - rozreklamowania wątku, deklaracji, bazarków. W schronisku gasną z dnia na dzień... Quote
Igiełka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mysza1 takie propozycje typu buda i gospodarstwo to ignoruj lepiej poczekać na ten naprawdę dobry dom.Często wszystko wygląda pięknie w rozmowie telefonicznej jakie to psiak będzie miał dobre warunki tylko jak zorganizujesz wszystko i pojedziesz się przekonać na te gospodarstwo to przechodzisz etap rozczarowania. Wiem nie zawsze tak musi być ale często to się sparawdza. Quote
megii1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Igiełka napisał(a):Megii1 już zaglądam. Dzięki:) Ja nie mogę jeźdźić do schronisk :( Quote
Igiełka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Oj jeżdzić to ja też nie mogę tylko zaglądać na forum. Quote
Ewanka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 megii1 napisał(a):Dzięki:) Ja nie mogę jeźdźić do schronisk :( Świetnie Cię rozumiem, byłam dobre kilkanascie lat temu i nie mogłam więcej. Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Igiełka napisał(a):Mysza1 takie propozycje typu buda i gospodarstwo to ignoruj lepiej poczekać na ten naprawdę dobry dom.Często wszystko wygląda pięknie w rozmowie telefonicznej jakie to psiak będzie miał dobre warunki tylko jak zorganizujesz wszystko i pojedziesz się przekonać na te gospodarstwo to przechodzisz etap rozczarowania. Wiem nie zawsze tak musi być ale często to się sparawdza. Jeśli ktoś mi mówi o gospodarstwie i budzie, to nie wygląda to pięknie, kończę rozmowę. Ja nie wydaję psów o bud. Quote
mysza 1 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Zrobiłam Lunce troszkę ogłoszeń: [FONT="][FONT="]alegratka[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]e-oferty[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]ogłoszenia interpress[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]kupie psa[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][FONT="]kup sprzedaj[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]wegetarianie[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]polska strefa[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]pajęczyna[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]zoonet[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]hodowcy[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]pineska[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]adopcje.org[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][FONT="]gumtree warszawa[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][FONT="]przygarnij zwierzaka[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]zwierzaki cafeanimal[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]kokosy[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]zwierzęta i bazar[/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="] [FONT="]vendito[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]braniewo olx[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]rozgłos net[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]ogłoszenia e-gratka[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]ogłoszenia hodowców[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]hiper ogłoszenia[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][FONT="]ogłoszenia aleokazja[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="]nasi pupile[/FONT][/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][FONT="][/FONT][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][FONT="]etablica.com[/FONT][/FONT][FONT="] ojej.pl [/FONT] Quote
Recommended Posts