Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewanka napisał(a):
Mnie się wydaje, że Klara była mniejsza od Luny ... ale może to złudzenie optyczno - fotograficzne ;)

Mam nadzieję, że Megii wstawi nowe fotki nowych lokatorek ... i ciekawa jestem co znaczą słowa Megii, że Klara trochę gnębi Lunę?

Gnębi oznacza ze jak na razie Klara chce zdominować Lunę ale długo to nie potrwa bo w niedzielę będzie zmiana miejsc i rozdzielenie dziewczynek. Ale bez obaw - nic niebezpiecznego się nie dzieje - dominacja kontrolowana, bezkrwawa i chwilowa.

Posted

mala_czarna napisał(a):
A gdzie tam. Nawet na tej fotce gdzie mąż Megii trzyma ją na rękach widać, że malutka jest ;)

Ładne fotki będą w weekend:) a co do rozmiarów Luny to powiem tak - Mała czarna, Mysza i Gusia widziały moją Korę - Luna jest jak góra 2/3 Kory:)

Posted

megii1 napisał(a):
Ładne fotki będą w weekend:) a co do rozmiarów Luny to powiem tak - Mała czarna, Mysza i Gusia widziały moją Korę - Luna jest jak góra 2/3 Kory:)

To faktycznie karypel;)

Posted

megii1 napisał(a):
Gnębi oznacza ze jak na razie Klara chce zdominować Lunę ale długo to nie potrwa bo w niedzielę będzie zmiana miejsc i rozdzielenie dziewczynek. Ale bez obaw - nic niebezpiecznego się nie dzieje - dominacja kontrolowana, bezkrwawa i chwilowa.

Megii, dzięki za info :) ... trochę się przestraszyłam, to Klara wydawała się bardziej wycofana, a mała Luna to właściwie jeszcze dzieciak.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie wiem czy najpierw Was zapisac do okulisty a potem do psychiatry czy odwrotnie..........

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja do psychiatry nie chcę
mi tam z moimi schizami dobrze
Gremlin tez nie narzek atylko czasami się tak dziwnie na mnie patrzy ;)
ale to on ma cos z oczami chyba ;)

btw wybaczcie mi ze byc moze nie w temacie
ale chyba nie tylko ja ;)

Posted

No jak to nie w temacie. Wystarczy mieć coś z głową, coś z oczami, lub wykazywać się kreatywnością w wymyślaniu imion i już człowiek jest idealnie w temacie. Ponad 3 lata studiowałam w Warszawie i pojęcia nie miałam, że Wy tacy fajni jesteście :diabloti:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ona nie docenia inwencji twórczej, zobaczycie, że zostanie Luna, ehh....

Ładnie to tak o nieobecnych? ;)
Greven napisał(a):
Psy wyciągamy ze schronisk, to i jedną małą myszę z Tworek wyciągniemy, a co!

Nie wybieram się, bez obaw.
idusiek napisał(a):
mysza a dołożysz do wątku tez i Klarę?
One na tym samym wózku jadą.....i u jednego dorożkarza :D

Idusiek, nie bardzo mi pasuje. Zbieram tu kasę na nią, na swoje konto; ciężko mi będzie potem to rozdzielić. Za Klarę Wy chyba płacicie.
Załóż jej watek, ja tez mogę to zrobić, nie ma problemu.

Greven napisał(a):
No jak to nie w temacie. Wystarczy mieć coś z głową, coś z oczami, lub wykazywać się kreatywnością w wymyślaniu imion i już człowiek jest idealnie w temacie. Ponad 3 lata studiowałam w Warszawie i pojęcia nie miałam, że Wy tacy fajni jesteście :diabloti:

Nie gadaj, a tak gadałaś na Warszawkę:diabloti: Jeszcze obrywam za to elitarne pochodzenie:evil_lol::eviltong:

Posted

margolcia69 napisał(a):
Luna, Luna - tak już o niej myślę :lol:, poproszę o numer konta na pw

I słusznie, te wariaty by ją od Brunhild powyzywały.:evil_lol:
Uprzejmie dziękuję:loveu:, zaraz wysyłam pw.

Aha, doszły wpłaty od Ewy Marty 50 i Iv 100 czyli razem 150 zł. Wielkie dzięki:multi:

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Witam,
Mam potencjalny domek dla suni.Państwo mieli owczarka,ale niestety odszedł za TM ze starości.
Domek jest w Poznaniu...

Dlaczego mnie to nie dziwi.:evil_lol: Poznań- 80% moich psów tam ląduje:evil_lol:

Mogę prosić o kontakt do Państwa? Czy wolą zadzwonić do mnie- 507 443 597.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dlaczego mnie to nie dziwi.:evil_lol: Poznań- 80% moich psów tam ląduje:evil_lol:

Mogę prosić o kontakt do Państwa? Czy wolą zadzwonić do mnie- 507 443 597.

Jutro zadzwonię i podam Twój numer,ok? Wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzic,Państwo są za...

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Jutro zadzwonię i podam Twój numer,ok? Wizytę przedadopcyjną mogę przeprowadzic,Państwo są za...

Ok, dziękuję.
gusia0106 napisał(a):
Mówiłam Mysza, żebyś się tam przeprowadziła;)
Po co jeździć w kółko :)

Kocham Warszafffkę:loveu:

Przelewam jeszcze 100zł zaliczki za hotel, zawsze staram się zaliczkować.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Mysza a finanse Lunki jak wyglądają? hotel, szczepienia, odrobaczenie.....pewnie do tego karma by się przydała?
Wysłałam wczoraj 100zł na odrobaczenie i szczepienie. Drugą 100 wysyłam hotelowi jako zaliczkę w razie czegoś. Wpłacone mam już 150 więc jest ok ;)
Wszystko w pierwszym poście.

Zajrzycie do tych pięknot- proszę http://www.dogomania.pl/threads/177506-Moje-Nowodworskie-onki-i-MiluA