Ewa Marta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wrzuciłam Ci już na konto 50 zł do rozdysponowania wg uznania albo na Lunę albo na kolejnego onka. W tym miesiącu więcej nie dam rady, sama mam spore wydatki na mojego Samika:-( Quote
Ewanka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Gusia, zapraszam na nasze "włości" ;) Mysza, ja szczerze mówiąc, wolałabym najpierw się spotkać, spokojnie porozmawiać i przekonać mojego męża, a potem podjąć świadomą decyzję o DT czy hoteliku. Pies jest u nas wprawdzie dwa lata, ale to jest mój pierwszy pies, więc też jestem nieco ... onieśmielona ;) Quote
Greven Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mysza, a Tobie się bardziej nie podoba Mysza, czy Hilda? he he Kiedy odwiedzisz suńkę? Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Greven napisał(a):Mysza, a Tobie się bardziej nie podoba Mysza, czy Hilda? he he Kiedy odwiedzisz suńkę? Nie wiem, w tygodniu nie mam możliwości, za długo pracuję plus w domu czekają 4 mordy na oporządzenie. W sobotę mamy jechać do rodziny Piotrka, ok 200 km. Jeśli z tego się nie wywinę to nie wiem kiedy. Niedzielę chciałabym podarować psom. Ewa Marta napisał(a):Wrzuciłam Ci już na konto 50 zł do rozdysponowania wg uznania albo na Lunę albo na kolejnego onka. W tym miesiącu więcej nie dam rady, sama mam spore wydatki na mojego Samika:-( Bardzo dziękuję. Samik choruje? Ewanka napisał(a):Gusia, zapraszam na nasze "włości" ;) Mysza, ja szczerze mówiąc, wolałabym najpierw się spotkać, spokojnie porozmawiać i przekonać mojego męża, a potem podjąć świadomą decyzję o DT czy hoteliku. Pies jest u nas wprawdzie dwa lata, ale to jest mój pierwszy pies, więc też jestem nieco ... onieśmielona ;) Nie namawiam, takie decyzje jak najbardziej muszą byc przemyślane. ;) Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Luna? Czyżby Luna? Chyba Luna :) Księzycowa panienka :) Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Luna? Czyżby Luna? Chyba Luna :) Księzycowa panienka :) Niech Ci będzie ;) Quote
Tora&Faro Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A już zaczynam myśleć o suńce jako o Lunie...więc jeśli macie zmieniać imię to szyyybciej proszę....;) Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):A już zaczynam myśleć o suńce jako o Lunie...więc jeśli macie zmieniać imię to szyyybciej proszę....;) Nie, Luna jest ładnie:loveu: Quote
Ewanka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Luna - piękne imię, oby jej przyniosło szczęście !!! :loveu: ... mam małe pytanko ... czy zdrobnieniem od Luna może być Mysza-tka ? :eviltong: Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ewanka napisał(a):Luna - piękne imię, oby jej przyniosło szczęście !!! :loveu: ... mam małe pytanko ... czy zdrobnieniem od Luna może być Mysza-tka ? :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Ewanka napisał(a):Luna - piękne imię, oby jej przyniosło szczęście !!! :loveu: ... mam małe pytanko ... czy zdrobnieniem od Luna może być Mysza-tka ? :eviltong: Może, a co mi tam ;) Quote
3 x Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Luna miała kiedyś na imię amstafka Gaba która lądowała w sumei 3 x w schronie dlatego mi się srednio kojarzy :shake: trza było zrobic bazarek na imię i kasa by była i problem z głowy :evil_lol: Quote
3 x Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 albo Hugona jej dajcie na imię ;) albo Brunhuga na czesc Bruna (który jest ładniutki) i Hugo (który tez jest ładniutki) ;) Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 3 x napisał(a):na czesc Bruna (który jest ładniutki) i Hugo (który tez jest ładniutki) ;) Nie wiem czy najpierw Was zapisac do okulisty a potem do psychiatry czy odwrotnie.......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie wiem czy najpierw Was zapisac do okulisty a potem do psychiatry czy odwrotnie.......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: mi wystarczy mój prywatny terapeuta, czyli TY Kochana;) Quote
Ewa Marta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 W mojej głowie już siedzi Luna, a zdrobnienie Mysza-tka jest super:-) Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Nie ma mowy o zwrotach z adopcji. Tfu, tfu ;) Megii mi mówiła, że sunia mała jest. Na zdjęciach wygląda na dużą, rasową tymczasem ponoc jest onkiem w pomniejszeniu. Jak się sama wybiorę to ocenię, chociaż ja mam skrajnie zamazany obraz, każdy pies wydaje mi się mały, bo codziennie patrzę na Huga, który jest naprawdę dużym owczarkiem. Quote
Ewanka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trzymam kciuki za Lunę Mysza-tkę :) ;):) , oby nabrała dobrych manier, a jednocześnie zachowała młodzieńczy wdzięk i by trafił się jej kochający dom ... najlepiej z poczuciem humoru ... i z pewną taką nieśmiałością, proszę o jak najwięcej fotek ;) Quote
mala_czarna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie ma mowy o zwrotach z adopcji. Tfu, tfu ;) Megii mi mówiła, że sunia mała jest. Na zdjęciach wygląda na dużą A gdzie tam. Nawet na tej fotce gdzie mąż Megii trzyma ją na rękach widać, że malutka jest ;) Quote
Ewanka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mnie się wydaje, że Klara była mniejsza od Luny ... ale może to złudzenie optyczno - fotograficzne ;) Mam nadzieję, że Megii wstawi nowe fotki nowych lokatorek ... i ciekawa jestem co znaczą słowa Megii, że Klara trochę gnębi Lunę? Quote
Greven Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='3 x']Hugona jej dajcie na imię albo Brunhuga Takie piękne propozycje padają, a ta myszata się uparła na jakąś LUNĘ, nie rozumiem :diabloti: Jedyne rozwiązanie, to adoptować psa i zmienić mu imię na ładne i normalne, wg mnie Brunhuga i Hugona mogą śmiało konkurować z Brunhildą i Lunhildą... Może ona jest mała, bo jest jeszcze bardzo młoda i rośnie? Quote
mala_czarna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nieee, Brunhuga to jakoś tak ciężko wołać. I strasznie twarde to imię. O, ale już Lunhilda to mi się podoba. Z tym, że nie jestem pewna, czy ludzie nie będą się z politowaniem w czoło pukać :evil_lol: Quote
Greven Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 - Jaki śliczny piesek, jak się nazywa? - BRUNHUGA! :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Greven napisał(a):- Jaki śliczny piesek, jak się nazywa? - BRUNHUGA! :evil_lol: A jak jeszcze Mysza na końcu dodałaby "heil"!! Tworki murowane :stupid: :evil_lol: Quote
Recommended Posts