Greven Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nieprawdopodobny ten brak zainteresowania... Dziewczyny, może jest jakiś błąd w numerze telefonu, czy coś :lol: Quote
mala_czarna Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Greven']Nieprawdopodobny ten brak zainteresowania... Dziewczyny, może jest jakiś błąd w numerze telefonu, czy coś :lol: A szorściaka małego nie chcesz? :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/178233-MaleA-ka-sunia-podrzucona-do-lecznicy-w-Konstancinie Quote
gusia0106 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Megii, a jesteś w stanie powiedzieć jak Luna do dzieci? I do kotów? To ważne;) Quote
Ewanka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dziewczyny, (bo jestem tu jestem krótko) powiedzcie proszę, czy ludzie wolą psy bardziej "stateczne" , a może bardziej chwytające za serce (?) ... bo Luna jest tak jak dzieciak - rozbrykana i zdrowa ... czy to może być powodem braku zainteresowania? Nie wierzę, ale może coś w tym jest ??? Quote
Greven Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='mala_czarna']A szorściaka małego nie chcesz? http://www.dogomania.pl/threads/178233-MaleA-ka-sunia-podrzucona-do-lecznicy-w-Konstancinie Dzięki za link, zawsze marzyłam o takiej małej paskudzie :diabloti: Wysłałam zdjęcia pani zainteresowanej małym psem w wieku do roku. Quote
mysza 1 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Sandra, zrobisz banerek Lunce? Plisssss. Teraz będę Cię nękać ;) P.S. Naumiałas się linkować? Bo podlinkowany proszę :) Allegro jest słabe, ja nie umiem dobrych robić. Mści się, że prosiłam Idusiek o usunięcie tamtego a z tamtego było parę telefonów. Teraz dostałam 1 maila z zapytaniem o koty, suczkę i dzieci ( tzn stosunek do nich). Jutro wieczorem lub w sobote przysiądę nad wpłatami i ogarnę wszystko, bo mam tyły. Quote
megii1 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 gusia0106 napisał(a):Megii, a jesteś w stanie powiedzieć jak Luna do dzieci? I do kotów? To ważne;) Z dziećmi chce się bawić ale jest średnio delikatna także polecałabym do większych, a kota testowego jeszcze się nie dorobiłam. Ale to dzieciak - myślę, ze się przyzwyczai:) Quote
Greven Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 mysza 1 napisał(a):Sandra, zrobisz banerek Lunce? Plisssss. Z dziką rozkoszą :lol: Ale jeszcze nie naumiałam się w podlinkowywaniu, bo cały dzień jestem na dogo z doskoku, dziewczyny już mi napisały, jak się naumieć, a ja nweet nie miałam czasu tego przeanalizować. Postaram się szybko nadrobić braki w edukacji. Quote
mysza 1 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Greven napisał(a):Z dziką rozkoszą :lol: Ale jeszcze nie naumiałam się w podlinkowywaniu, bo cały dzień jestem na dogo z doskoku, dziewczyny już mi napisały, jak się naumieć, a ja nweet nie miałam czasu tego przeanalizować. Postaram się szybko nadrobić braki w edukacji. Jak się naumiesz, założ wątek na usługowym i rób na zlecenia za klika zł na psiaki. Tak inni robią. Skoro masz z tego dziką rozkosz ;) to i pożytek będzie. Ładne robisz. Quote
gusia0106 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A jak Luna zdrowotnie? Myślicie, że dałaby radę biegać z Panem po lasach 10-15 km dziennie? Czy nie zachowuje się jak po jakiejś poważnej traumie? Jakbyś mogła zrobić megii test na kota byłabym wdzięczna. Quote
Igiełka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Śliczna ta sunia.Widzę że dużo wam jeszcze brakuje kasy.Skromnie się dołoże ale dopiero po 1 lutym.Mała miała jakiś bazarek? Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 gusia0106 napisał(a):A jak Luna zdrowotnie? Myślicie, że dałaby radę biegać z Panem po lasach 10-15 km dziennie? Czy nie zachowuje się jak po jakiejś poważnej traumie? Jakbyś mogła zrobić megii test na kota byłabym wdzięczna. Gusia, czy teraz chcesz żeby pisali, że znęcam się nad kotami, zlituj się:) Co do biegania to myślę, ze to nawet dla niej wskazane bo bardzo energiczna jest. Quote
gusia0106 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 megii1 napisał(a):Gusia, czy teraz chcesz żeby pisali, że znęcam się nad kotami, zlituj się:) Co do biegania to myślę, ze to nawet dla niej wskazane bo bardzo energiczna jest. :):):) Phi, głodzisz psy, puszczasz na ludzi agresywne, to jak Ci dorzucę znęcanie nad kotami to nawet ie zauważysz:) O tych kotach to ważne - plis Megii, na bank coś wymyślisz;) A w niedzielę to można wpaść na jakiś spacer? Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 gusia0106 napisał(a)::):):) Phi, głodzisz psy, puszczasz na ludzi agresywne, to jak Ci dorzucę znęcanie nad kotami to nawet ie zauważysz:) O tych kotach to ważne - plis Megii, na bank coś wymyślisz;) A w niedzielę to można wpaść na jakiś spacer? Gusia ostatni kot jaki u nas był nie przeżył nocnego spotkania z Miszą - nie mam na to wpływu - on rządzi w nocy. Nad Korą i jej agresją pracuję - poczytałam jej co ludzie o niej piszą; zrobiłam też rozmowę dyscyplinującą wyadoptowanej Patince - bo to też Onka więc agresywna - obiecały, że się poprawią:) A w niedzielę zapraszam jak najbardziej - z kotem:) Ja wybieram się do schronu w Józefowie ale jakoś się dogadamy - może pojedziesz ze mną i z Gos? Quote
gusia0106 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 megii1 napisał(a):Gusia ostatni kot jaki u nas był nie przeżył nocnego spotkania z Miszą - nie mam na to wpływu - on rządzi w nocy. Nad Korą i jej agresją pracuję - poczytałam jej co ludzie o niej piszą; zrobiłam też rozmowę dyscyplinującą wyadoptowanej Patince - bo to też Onka więc agresywna - obiecały, że się poprawią:) A w niedzielę zapraszam jak najbardziej - z kotem:) Ja wybieram się do schronu w Józefowie ale jakoś się dogadamy - może pojedziesz ze mną i z Gos? Mhm...ale ten...ja będę z gośćmi...którzy chcą, że tak powiem wziąć Lunę na spacer;) Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To dogadamy się tak, ze poczekam na Ciebie a potem pojadę z Gos do Józefowa. Ale bądź z kotem:) Quote
Greven Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zrobiłam kilka, powiedzcie który jest najlepszy, to go podlinkuję Mysza, a to specjalnie dla Ciebie od cioci Sandry :diabloti: Quote
gusia0106 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Idusiek, wiesz może ile czasu Luna była w schronisku? Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Gusiu, co to za goście, weź, powiedz coś ;) Już Brunhuga, nie Brunhilda? Czubku:evil_lol: Wg mnie banerek nr 2 lub 3, bo na pierwszym wygląda jak kangur:evil_lol: A zwęzić się nie da? Bo ja mam mało miejsca:shake: Quote
Owieczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Baner nr 3 jest najlepszy :) Ale ta Brunhuga czy brunhilda baardzo mi sie podoba :lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Trzeci mi się podoba chyba najbardziej:)....Ciocia Sandra się rozkręca widzę, naprawdę super:loveu: Quote
Igiełka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziewczyny wpłaty na Lunę idą na konto? podacie mi namiary pózniej:lol: Quote
idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 gusia- Luna była krótko, ze 2 tygodnie chyba. jak z nią? ktos dzwoni? Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Igiełka napisał(a):Dziewczyny wpłaty na Lunę idą na konto? podacie mi namiary pózniej:lol: Tak, na moje. Zaraz wyslę pw. Dzięki wielkie. idusiek napisał(a):gusia- Luna była krótko, ze 2 tygodnie chyba. jak z nią? ktos dzwoni? Nie bardzo, za to 2 maile były, zobaczymy co się wykluje. Dzisiaj /jutro będzie miała dużo ogłoszeń, mój dobry duch:loveu: wziął się do pracy. Wielkie dzięki:loveu: Quote
3 x Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mysza 1 napisał(a):Gusiu, co to za goście, weź, powiedz coś ;) Już Brunhuga, nie Brunhilda? Czubku:evil_lol: Wg mnie banerek nr 2 lub 3, bo na pierwszym wygląda jak kangur:evil_lol: A zwęzić się nie da? Bo ja mam mało miejsca:shake: Brunhuga na czesc Bruna i Hugo mi wczoraj wyskoczyło, jak sobie usiłowalam dodac banerek "Nie bądź łoś, zapal świeczkę" ze max moze byc 5 obrazków w podpisie Quote
Recommended Posts