Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla buby nie ma przeszkód. właśnie Omar mi opowiadała, że, jak Buba coś postanowi, to to wykona. Proste, prawda?
Jest wszystkiego ciekawa, wszędzie chce być i wszystkim się cieszy. Ma dużą siłę przebicia, ten pączuś:)

Posted

No to fajnie ;)

Prosilam juz 2 moderatorow o przepisanie watku na mnie i.... nic :(

Ma ktos gdzies sile przebicia w tym kierunku?

Jako ze psica jezt juz wyadoptowana ze schroniska i jako ze ja pokrywam koszty z nia zwizane - chcialabym zamknac ten watek a otworzyc nowy.

Posted

malibo57 napisał(a):
Dla buby nie ma przeszkód. właśnie Omar mi opowiadała, że, jak Buba coś postanowi, to to wykona. Proste, prawda?
Jest wszystkiego ciekawa, wszędzie chce być i wszystkim się cieszy. Ma dużą siłę przebicia, ten pączuś:)

No to na pewno:evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
E ...tam,to nie taka pilna sprawa.Bubson sie tak szybko nie poddaje.....wiesz ile czekał na Ciebie?

Długo czekał i jeszcze chwilę poczeka, ale jak się wreszcie doczeka, to nam tu wszystkim osobiście napisze, że było warto.
I to po angielsku napisze!

Posted

Eloise - czy sama napisalas do moda z prosba o zmiane osoby prowadzacej watek?
Na moje PM jakos nikt nie reaguje ....
A chcialabym przejac ten watek, zamknac go i ewentual;nie zalozyc Bubie nowy...

Posted

Buba byla dzisiaj u weta, podobno wszystko jest ok - reszty dowiem sie wieczorem.

Watek bede zamykac poniewaz Buba jest juz adoptowana, nie szuka ani domu ani hotelu ani deklaracji wiec jest w zlym dziale i tak.....poza tym tu jest 120 stron w tej chwili wiec jak Dogo muli to.. ciezko nawet wejsc.

Bedzie miala nowy watek na... PAROWKACH ;)

Ale to jak sie zbiore moze w weekend bo w tym tygodniu nie mam za bardzo czasu....