halcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Na Omar i zdjecia Bubsona.Bez zębów i kamienia pewnie z 5 dkg waga sie obnizyła...:diabloti: Quote
halcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Na Omar i zdjecia Bubsona.Bez zębów i kamienia pewnie z 5 dkg waga sie obnizyła...:diabloti: Quote
eloise Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 zapraszamy na wielkanocny bazarek z kartkami dla mieleckich psiaków w Hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/181637-Wielkanocne-kartki-hand-made-na-mielecki*****-w-Hoteliku-u-Murki-do-28-03?p=14277663#post14277663 Quote
Emigrantka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 halcia napisał(a):Omar !Litosci...napisz co.... :modla: NO wlasnie..... :modla: Quote
malibo57 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 He, he:) Omar lata własnie z miskami. Buba robiła dziś asystę hydraulikom - jutro juz będzie podawała narzędzia! Kupuje wszystkich na biegu - nieprawdopodobnie otwarty pies. Jutro po południu wyjazd do weta na pobranie krwi - wycieczka 3-osobowa, znaczy Buba, Iskra i Ferdek. Omar się zamelduje, tylko nie ręczę, że przed północą. Quote
Dzika_Figa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Malibo, a Ty nie sciemniasz przypadkiem? Nie możesz nam prosto z mostu napisać, że Omar została pożarta, musisz tak stopniować napięcie, co? Przecież i tak się domyślamy... Quote
Florentynka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No...i to niby meldowanie się po północy. Przecież to godzina duchów. A druga opcja jest taka, że obżarta Buba pośpiesznie uczy się obsługi komputera i do północy ma nadzieję ją opanować. Quote
malibo57 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Szczerze powiedziawszy, nie wiem, co z niej zostało. Znaczy z Omar - głos tylko słyszałam. Buba miała dziś do wyboru, do koloru panów hydraulików - może oszczędziła matkę karmicielkę?;-) Quote
Dzika_Figa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Głos słszałaś... taa, głos to mogłaś słyszeć... z zaświatów, albo z wnętrza Buby... hihi Quote
eloise Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ja protestuję! dlaczego wszyscy żartują z Bubsona? :) Quote
malibo57 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bo Bubson jest bardzo dobroduszny i nie bierze tego za złe nikomu:) Bardzo pozytywna psina, podbija wszystkie serca. Quote
Emigrantka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takie jaj sobie z Bubsona robic - jak wam nie wstyd? A tak przy okazji - juz jest po polnocy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Omarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Grubo już po północy...a tak nawiasem mówiac,to tacy panowie nosza kanapki do pracy....wiec ta żywicielka nie jest pewnie jedyną żywicielką....Bubson siadaj do komputera,bo nam Omar nawala! Quote
malibo57 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dziś odebrałam opisane wyniki Buby, rozmawiałam też dr Jodkowską. Pytała, jak Bubson i cieszyła się, że już "pracuje" Powiedziała, że Bubson musiał znosić przez długi czas nieprawdopodobny ból...cholera. Wyniki ekg wykazują cechy niedotlenienia mięśnia sercowego, co, wg pani dr jest rekompensowane zwiększoną ilością erytrocytów. Za wszystko jest obwiniana tusza Bubsona, więc liczymy na to, ze wraz z ubywaniem wagi wyrównają się i te parametry. Jeśli "hydrauliczne" kanapki bedą rozdzielane po sprawiedliwości to bezwzględnie nastąpi zmiana ekipy! Słuchajcie, ten tydzień, włącznie z sobota mamy rozpisany co do minuty, brak rezerw na nieprzewidziane. Myślę, że czas na Dogo będzie dopiero w niedzielę, co daj Boże, amen. Quote
Dzika_Figa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Buba, będzie dobrze, teraz już tylko lepiej i lepiej. Tylko się nie obżeraj, poćwicz trochę, popracuj nad sylwetką... No i przypomnij sobie dziewczyno ten angielski! Quote
halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No...i jakis lekki aerobik na zrzucenie wadi....No i zdjecia!!!! Quote
Emigrantka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Bubson musiał znosić przez długi czas nieprawdopodobny ból.. O rany - to przez te zeby? :( Bubcia, bidulo Ty nasza...... :( A co to znaczy? Jeśli "hydrauliczne" kanapki bedą rozdzielane po sprawiedliwości to bezwzględnie nastąpi zmiana ekipy! .. mam tez ostatnio taki mlyn ze nie lapie.. wytlumaczy ktos? Quote
Bjuta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bubson - co za wspaniała ksywka! A tak w ogóle to, zgubił mi się gdzieś ten wątek i teraz już go za Chiny nie nadrobię... Quote
halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tak,ja..:evil_lol:.bo napisałam,ze ekipa hydraulików ją pewnie dokarmia...:diabloti::evil_lol:/Omar ma remont/ Quote
Zofija Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zapraszam wszystkich na bazarek- pieniążki przeznaczone będą na 15letniego Jacka!!! http://www.dogomania.pl/threads/181305-RA-A-ne-kosmetyki-Mleczko-obrazek-sA-oA-kalendarze-na-15-letniego-Jacka-do-12-03 Quote
malibo57 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Emigrantka napisał(a): A co to znaczy? .. mam tez ostatnio taki mlyn ze nie lapie.. wytlumaczy ktos? Chodzi o przestrzeganie diety, Emi. Jak panowie hydraulicy będą się dzielić z Bubą kanapkami, to dostana czerwona kartkę Quote
Emigrantka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Acha, dzieki za wyjasnienie..... NO i prosze o zdjecia Buby - z hydraulikami ;) Quote
halcia Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bubson,porób sobie zdjecia i wyslij nam,podejrzewam,ze podgladałas jak obsługuje sie komputer! Quote
Recommended Posts