Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He, he:) Omar lata własnie z miskami. Buba robiła dziś asystę hydraulikom - jutro juz będzie podawała narzędzia!
Kupuje wszystkich na biegu - nieprawdopodobnie otwarty pies.
Jutro po południu wyjazd do weta na pobranie krwi - wycieczka 3-osobowa, znaczy Buba, Iskra i Ferdek.
Omar się zamelduje, tylko nie ręczę, że przed północą.

Posted

No...i to niby meldowanie się po północy. Przecież to godzina duchów. A druga opcja jest taka, że obżarta Buba pośpiesznie uczy się obsługi komputera i do północy ma nadzieję ją opanować.

Posted

Szczerze powiedziawszy, nie wiem, co z niej zostało. Znaczy z Omar - głos tylko słyszałam.
Buba miała dziś do wyboru, do koloru panów hydraulików - może oszczędziła matkę karmicielkę?;-)

Posted

Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takie jaj sobie z Bubsona robic - jak wam nie wstyd?

A tak przy okazji - juz jest po polnocy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Omarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???????????????????????????????????????????????????????????????

Posted

Grubo już po północy...a tak nawiasem mówiac,to tacy panowie nosza kanapki do pracy....wiec ta żywicielka nie jest pewnie jedyną żywicielką....Bubson siadaj do komputera,bo nam Omar nawala!

Posted

Dziś odebrałam opisane wyniki Buby, rozmawiałam też dr Jodkowską. Pytała, jak Bubson i cieszyła się, że już "pracuje" Powiedziała, że Bubson musiał znosić przez długi czas nieprawdopodobny ból...cholera.
Wyniki ekg wykazują cechy niedotlenienia mięśnia sercowego, co, wg pani dr jest rekompensowane zwiększoną ilością erytrocytów. Za wszystko jest obwiniana tusza Bubsona, więc liczymy na to, ze wraz z ubywaniem wagi wyrównają się i te parametry.
Jeśli "hydrauliczne" kanapki bedą rozdzielane po sprawiedliwości to bezwzględnie nastąpi zmiana ekipy!
Słuchajcie, ten tydzień, włącznie z sobota mamy rozpisany co do minuty, brak rezerw na nieprzewidziane. Myślę, że czas na Dogo będzie dopiero w niedzielę, co daj Boże, amen.

Posted

Bubson musiał znosić przez długi czas nieprawdopodobny ból..

O rany - to przez te zeby?

:(

Bubcia, bidulo Ty nasza...... :(

A co to znaczy?

Jeśli "hydrauliczne" kanapki bedą rozdzielane po sprawiedliwości to bezwzględnie nastąpi zmiana ekipy!

.. mam tez ostatnio taki mlyn ze nie lapie.. wytlumaczy ktos?

Posted

Emigrantka napisał(a):

A co to znaczy?

.. mam tez ostatnio taki mlyn ze nie lapie.. wytlumaczy ktos?

Chodzi o przestrzeganie diety, Emi. Jak panowie hydraulicy będą się dzielić z Bubą kanapkami, to dostana czerwona kartkę